Çocuğuna nafaka vermiyor ama ayda iki kere 2000 ve üzeri vermeyi göze alıyor ne biçim biriO sadece icra dairesine yatirilan rakamdi
Daha diger masraf kalemleri var,benim tam bilmedigim. Ama kaba hesapla 1000 lira altinda degildi o da 3 yil once.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğuna nafaka vermiyor ama ayda iki kere 2000 ve üzeri vermeyi göze alıyor ne biçim biriO sadece icra dairesine yatirilan rakamdi
Daha diger masraf kalemleri var,benim tam bilmedigim. Ama kaba hesapla 1000 lira altinda degildi o da 3 yil once.
İnsan değil işte ne denirkiE iyi,adaletin kestigi parmak acimaz, versin paralari bosa da gorsun ebesini cay tabaginda
Bedava saniyordur o. Kahramanlik yapacak ya beyimiz. Alsin bir kere,solugu tukenir.Çocuğuna nafaka vermiyor ama ayda iki kere 2000 ve üzeri vermeyi göze alıyor ne biçim biri
Beter olsun 30 günlük bebeğini sokağa atan pislikBedava saniyordur o. Kahramanlik yapacak ya beyimiz. Alsin bir kere,solugu tukenir.
Çocuğum için herşeyi yaparım, ara karar böyle çıktı ama ilk mahkemede ispat edeceğim kullandığınıBeyefendi madde kullanıyorsa ve davada bu durum konu olduysa zaten çocuğu yalnız alamaz diye biliyorum, hukuk bilgisi olan arkadaşlar daha net bilgi verir size.. Diğer arkadaşların da dediği gibi icra vs.. çocuğun ruhu yaralanır , kendini eşya gibi hisseder. Keşke uzlaşabilseniz bu konuda, her konuda inada binin ama çocuk konusunda yapmayın.
Allah bildigi gibi yapsinBeter olsun 30 günlük bebeğini sokağa atan pislik
Off 30 gunluk mu : (Beter olsun 30 günlük bebeğini sokağa atan pislik
Dava açılalı 2 ay oldu o tercih etti normal şekilde görme talebinde hiç bulunmadı 2 aydır şimdi icrayla gelecekmi
Sizde ki anne vicdanı , merhameti maalesef babalarda olmuyor. Onlar önce yapıp sonra düşünüyorlar, bizim gibi önce düşünmüyorlar. Umarım çocuğunuz zarar görmez bu süreçte. İcra vs.. öyle kolay şeyler değil, mahkeme bu duruma hemen karar vermez, görüş gününde siz göstermezseniz ve bu durum belgelenirse böyle bir karar olur diye biliyorum. Allah size kolaylık versin.Çocuğum için herşeyi yaparım, ara karar böyle çıktı ama ilk mahkemede ispat edeceğim kullandığını
Çok acı birsey bu Rabbim size yardımcı olsun. Çok üzüldüm , sizde daha lohusaymışsınız Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsınBeter olsun 30 günlük bebeğini sokağa atan pislik
AminÇok acı birsey bu Rabbim size yardımcı olsun. Çok üzüldüm , sizde daha lohusaymışsınız Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın
Mahkeme ara karar çıkardı o da icraya koymuş e devlette görüntüledim her ayın 1. Ve 3. Pazarı 3 er saat şeklindeMahkeme kişisel iliski tesisi kurmadan karar almadan icraya koyamaz. Mahkeme karar verecek de icraya koyacakta onlar gününde gelecekte baya 3-4 aylık süreç duruşmadan sonra diyim. O yüzden korkmayın gic birde zaten bebek 30gunlik filanda yatımı vermez bi kaç saatliğine sizin gözetiminizde verir
Hemde nasıl daha minicik bebeğimAllah'ın cezası, o ve onun gibi ne kadar erkek varsa topunun cezasını versin. Bir çocuk için ne kadar yıpratıcı ve travmatik
Ara kararı icraya koymuş bile edevletten görüntüledim haber bile vermiyor direk kapıya gelecek polisler icra memuruSizde ki anne vicdanı , merhameti maalesef babalarda olmuyor. Onlar önce yapıp sonra düşünüyorlar, bizim gibi önce düşünmüyorlar. Umarım çocuğunuz zarar görmez bu süreçte. İcra vs.. öyle kolay şeyler değil, mahkeme bu duruma hemen karar vermez, görüş gününde siz göstermezseniz ve bu durum belgelenirse böyle bir karar olur diye biliyorum. Allah size kolaylık versin.
Sizin ispat için uğrasmanıza gerek yok mahkemede söyleyin kan tahlılı yaparlar zatenÇocuğum için herşeyi yaparım, ara karar böyle çıktı ama ilk mahkemede ispat edeceğim kullandığını