Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tip olayların yaşanmasına izin vermeyin. Karşı tarafa bunlara gerek olmadan çocuğunu görebileceğini mesaj yazarak bildirin ve mesajı saklayın. 1,2,3,4 eğer mahkeme görüşe engel olduğunuzu düşünürse velayeti karşı tarafa vermek için sebeptir bu olaylar.Merhaba arkadaşlar, boşanma aşamasındayken icra ve psikologlar eşliğinde çocuğu gösterme nasıl oluyor bilgisi olan var mı ??
Ben görüşe hiç engel olmadım ki iletişim engelimiz var ikimizinde kendisi bu yolla görmek istemiş benim kararım değilBu tip olayların yaşanmasına izin vermeyin. Karşı tarafa bunlara gerek olmadan çocuğunu görebileceğini mesaj yazarak bildirin ve mesajı saklayın. 1,2,3,4 eğer mahkeme görüşe engel olduğunuzu düşünürse velayeti karşı tarafa vermek için sebeptir bu olaylar.
Dava açılalı 2 ay oldu o tercih etti normal şekilde görme talebinde hiç bulunmadı 2 aydır şimdi icrayla gelecekmişSiz mi tercih ettiniz bu yontemi eski esiniz mi?
Yani normal sekilde cocugu gosterseniz olmuyor mu? Ayrintisini bilmiyorum ama icrayla cocugu gormek icin dunyanin parasini harcamali babasi. O psikolog,icra memuru,polis vs bedavaya gelmiyor.
HayırSoyisminiz mercan mı?
yok canım kendi bu yolu seçtiO konuda fikrim yok fakat neden icra ve psikolog? Siz bebeği görmesini istemiyor musunuz?
Hayır
yok canım kendi bu yolu seçti
Bencede öyle bir baba işteÇocuğa travma yaşatmanın bir başka yolu
Ücretleri çok mu bu işinSiz mi tercih ettiniz bu yontemi eski esiniz mi?
Yani normal sekilde cocugu gosterseniz olmuyor mu? Ayrintisini bilmiyorum ama icrayla cocugu gormek icin dunyanin parasini harcamali babasi. O psikolog,icra memuru,polis vs bedavaya gelmiyor.
Çocuğu görmek isteyen taraf İcraya para ödemesi yapıyor. Ve belirlenen saat içerisinde memurlar eşliğinde cocuk alınıp geri veriliyor. 2016 da 150 tl idi. Şimdi ne kadardır bilemiyorumMerhaba arkadaşlar, boşanma aşamasındayken icra ve psikologlar eşliğinde çocuğu gösterme nasıl oluyor bilgisi olan var mı ??
Avukatiniz araciligiyla teklif goturun. Karsilikli uzaklastirma kararlariniz varsa bile cocugunuz hatrina insani sekilde cocuk alip verebilirsiniz. Oyle ucuz isler degil,her hafta cocugunu icrayla gormesi demek,polislerle git gel yapmasi demek diye biliyorum. Cocuk psikolojisi acisindan hos bir durum degil. Eski esiniz kotu bir koca olabilir ama cocugunuza kotu bir baba olmaz belki,cocugunuzu bu islere alet etmemek lazim karsilikli olarakDava açılalı 2 ay oldu o tercih etti normal şekilde görme talebinde hiç bulunmadı 2 aydır şimdi icrayla gelecekmiş
3 yil kadar once sadece icra dairesine 600 lira yatiriliyordu. Pedagog taksiyle geliyor onun taksi parasina kadar odemek zorunda. Ayni sey icra memuru icin de gecerli. 3-5 lira seyler degil maliyetli. Su anki guncel bedeli bilmiyorum ama az degildir o kesinÜcretleri çok mu bu işin
Her seferindeki görüş için mi 600 daha çocuğuna nafaka vermek istemiyor3 yil kadar once sadece icra dairesine 600 lira yatiriliyordu. Pedagog taksiyle geliyor onun taksi parasina kadar odemek zorunda. Ayni sey icra memuru icin de gecerli. 3-5 lira seyler degil maliyetli. Su anki guncel bedeli bilmiyorum ama az degildir o kesin
Evet bende istemem ortak arkadaşlarla bunu ilettim siz karışmayın demiş herkeseAvukatiniz araciligiyla teklif goturun. Karsilikli uzaklastirma kararlariniz varsa bile cocugunuz hatrina insani sekilde cocuk alip verebilirsiniz. Oyle ucuz isler degil,her hafta cocugunu icrayla gormesi demek,polislerle git gel yapmasi demek diye biliyorum. Cocuk psikolojisi acisindan hos bir durum degil. Eski esiniz kotu bir koca olabilir ama cocugunuza kotu bir baba olmaz belki,cocugunuzu bu islere alet etmemek lazim karsilikli olarak
Siz çocuğu görmesi gereken tarihlerde babay teslim ediyorsanız keyfi olarak neden icra ile alsın ki?Yok canım kendi bu yolu seçti
Sorun çıkarmayı sevdiği için. Uyuşturucu kullanan biri işte ne beklenir kiSiz çocuğu görmesi gereken tarihlerde babay teslim ediyorsanız keyfi olarak neden icra ile alsın ki?
O sadece icra dairesine yatirilan rakamdiHer seferindeki görüş için mi 600 daha çocuğuna nafaka vermek istemiyor
E iyi,adaletin kestigi parmak acimaz, versin paralari bosa da gorsun ebesini cay tabagindaEvet bende istemem ortak arkadaşlarla bunu ilettim siz karışmayın demiş herkese