polis nezaretinde acma hakki var。 fakat ne avukat ne elaman ilk hacizde boyle bi riske girmez。 borclulara korkutmak demeyimde hani bi ihtimal gelip oder diye bizde atiyoduk。 evinde ikinci bi esya varsa onu alabilirler mesela iki tv gibi。Bilmiyorum ki
Geçmiş olsun öncelikle mesaj ın dogrulugunu avukatı arayarak teyit edin.yatak odasına giremiyolar ve evdeki eşyaları alamazlar çünkü ihtiyacınız olan şeyler eğer bir üründen iki tane varsa alıyorlar diye biliyorum çünkü benim çalıştığım şirkete geldiler sandalye dahi alamadan gittiler çünkü herşeyden kişi başı düşecek şekilde bir tane Vardı siz en güzeli avukatı arayıp Bilgi alınBugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
"SAYIN xxxxxx AKBANK T. A.S 'ye olan icra takibindeki borclariniza odeme yapmadiginizdan dolayi ( 25 ARALIK 2020 TARIHINE KADAR ODEME YAPILMAZ ISE ) adresinize haciz ve muhafaza islemi yapilacaktir. Kapiniz kapali dahi olsa polis nezaretinde, cilingir marifetiyle actirilarak gerekli islem yapilacaktir. Adiniza kayitli tum tasinir-tasinmaz mallariniza, varsa maasiniza haciz islemi uygulanacaktir."
Merak ettiğim kapıyı açmayınca açıp eşyaları götürme hakları var mı?
Götürebilecekleri eşyalar neler?
Ben eşyadan çok çocuklarımın bu durumdan etkilenmesinden korkuyorum.
gerçekten kapıyı açıp eşyaları götürme hakları var mı? Avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Bulaşık makinesi de lüzumlu eşyalara giriyor diye biliyorum. Onda da aynı kural geçerli, 2 tane ise birini alabilirler 1 tane ise hiç alamazlar. Bize geldiklerinde yazmamışlardı bile.Evet böyle bir hakkı var karşı tarafın. Çilingirle girebilirler ve iki tane eşyadan bir tanesini alma hakkı var. (Bulaşık makinasını da alabilirler iki tane olması şart değil) .
En mantıklısı avukatı arayıp anlaşmak.
Çilingir olayını bilmiyorum ama avukatların icra durumunda telefon, sms vs yoluyla borçluyla iletişime geçmesi kanunlara aykırı . O mesajı silmeyin saklayın.Bugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
"SAYIN xxxxxx AKBANK T. A.S 'ye olan icra takibindeki borclariniza odeme yapmadiginizdan dolayi ( 25 ARALIK 2020 TARIHINE KADAR ODEME YAPILMAZ ISE ) adresinize haciz ve muhafaza islemi yapilacaktir. Kapiniz kapali dahi olsa polis nezaretinde, cilingir marifetiyle actirilarak gerekli islem yapilacaktir. Adiniza kayitli tum tasinir-tasinmaz mallariniza, varsa maasiniza haciz islemi uygulanacaktir."
Merak ettiğim kapıyı açmayınca açıp eşyaları götürme hakları var mı?
Götürebilecekleri eşyalar neler?
Ben eşyadan çok çocuklarımın bu durumdan etkilenmesinden korkuyorum.
gerçekten kapıyı açıp eşyaları götürme hakları var mı? Avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Bu çok baska birşeyeşya icrası konusunda bilgim yok ama zamanında boşanan kuzenime eski esi cocugu vermeyip telefonlara cıkmayip kapıyı kimseye açmayınca avukat polisle beraber cilingirle kapıyı acıp çocuğu almıştı. velayeti anneye vermisti mahkeme baba gorus gununde cocugu alıp bir daha geri getirmemesi üzerine kuzenimin avukatı yasal islemle bu sekilde aldı çocuğu.
Bu çok baska birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?