- 20 Kasım 2020
- 32
- 61
- 3
ben kısa bir süre avukatlık bürosunda çalıştım, oradaki icra için insanları arayıp konusan insanları gördükçe insanlığımdan utandım. zaten zor durumda olan insanları, tehdit ederk baskı altına alarak tahsilat yapmaya calısıyorlar. evet onlara da iş olarak verilen o, avukatları bunu böyle yapıcaksınız diyor ama yine de vicdanen rahatsız edici bir durum. aynı sıkıntıyı bir dönem bende yaşadım, aynı mesajları aldım, çocugum yok ama durumumdan eşimin bilgisi yoktu o yüzden sürekli her kapı calısınca her telefonum calısınca o korkuyla gecirdim günlerimi. netice de eşim ve ailemle paylaştım onlarında desteği ile kurtuldum çok şükür. sizde tez zamanda kurtulun borçlarınızdan insallah Allah yardımcınız olsun.
Bende bayagı araştırmıştım. Öncelikle size mesajı atan avukatlık bürosu ile iletişime geçin, taksitlendirme isteyin, ödeme taahhütünde bulunabilirseniz ve bulundugunuz taahhütü de yerine getirirseniz uzuyor bu icra süreci. o mesaja o tarihleri baskı olsun diye, insanlar borçlarını ödesin gözleri korksun diye yazıyorlar. ama tabi ki ödemez iseniz, sigortalı bir işte çalışıyorsanız maaşınızın belli bir kısmına da borc bitene kadar haciz koyabilirler yada eve de gelebilirler. bu tamamen borcunuzun olduğu yerin uygulaması ile alakalı.
Allah yardımcınız olsun, dilerim en kısa zamanda borçlarınızdan kurtulur huzurla yaşarsınız insanın sırtına öyle ağır bir yük oluyor ki, öyle zor ki.
Bende bayagı araştırmıştım. Öncelikle size mesajı atan avukatlık bürosu ile iletişime geçin, taksitlendirme isteyin, ödeme taahhütünde bulunabilirseniz ve bulundugunuz taahhütü de yerine getirirseniz uzuyor bu icra süreci. o mesaja o tarihleri baskı olsun diye, insanlar borçlarını ödesin gözleri korksun diye yazıyorlar. ama tabi ki ödemez iseniz, sigortalı bir işte çalışıyorsanız maaşınızın belli bir kısmına da borc bitene kadar haciz koyabilirler yada eve de gelebilirler. bu tamamen borcunuzun olduğu yerin uygulaması ile alakalı.
Allah yardımcınız olsun, dilerim en kısa zamanda borçlarınızdan kurtulur huzurla yaşarsınız insanın sırtına öyle ağır bir yük oluyor ki, öyle zor ki.