- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Allah yardimxin olsun.. esinin kismeri mi kapali desem sansimi yok desem ne bileyimEvet, yine ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimxin olsun.. esinin kismeri mi kapali desem sansimi yok desem ne bileyimEvet, yine ben
Eğer borcu sileceklerse hapis yatarim diyor eşim.Avukata gidip bı belge falan imzalarsaniz taksitlendirmeyi 3 ay geciktrdinizde hapis cezası uygulanıyor
Yok bir tane var. Ama hani zorunluluk değil diye düşünürlerse.Tv yi alabilieler demissiniz iki tv varsa birini alirlar ancak. Allah yardimciniz olsun
O ayri dert zaten. son 3 ayda en az 300 başvurumuz vardır.Allah yardimxin olsun.. esinin kismeri mi kapali desem sansimi yok desem ne bileyim
Borç silinmiyor maalesef.Eğer borcu sileceklerse hapis yatarim diyor eşim.
Taahhüdu ihlalden oluyor. Onun için icra dairesinde taahhüt vermek gerekiyorAvukata gidip bı belge falan imzalarsaniz taksitlendirmeyi 3 ay geciktrdinizde hapis cezası uygulanıyor
Öncelikle geçmiş olsun bu biraz korkutma amaçlı sizin elinize tebliğat geldi izmaladanızmı... Bir avukat giripte mal sahibi olmadan eve giremez çünkü o kişinin mahremi sizi korkutmak amaçlı yapılan birşeyBugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
"SAYIN xxxxxx AKBANK T. A.S 'ye olan icra takibindeki borclariniza odeme yapmadiginizdan dolayi ( 25 ARALIK 2020 TARIHINE KADAR ODEME YAPILMAZ ISE ) adresinize haciz ve muhafaza islemi yapilacaktir. Kapiniz kapali dahi olsa polis nezaretinde, cilingir marifetiyle actirilarak gerekli islem yapilacaktir. Adiniza kayitli tum tasinir-tasinmaz mallariniza, varsa maasiniza haciz islemi uygulanacaktir."
Merak ettiğim kapıyı açmayınca açıp eşyaları götürme hakları var mı?
Götürebilecekleri eşyalar neler?
Ben eşyadan çok çocuklarımın bu durumdan etkilenmesinden korkuyorum.
gerçekten kapıyı açıp eşyaları götürme hakları var mı? Avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Birçok yere başvuru yaptik ama genelde torpille alıyorlar yada 10 saat çalışmaya 50 TL veriyorlar maalesef herkes kendi derdinde olunca böyle oluyorMaalesef normal zaman da olsak insanlar illa is bulur.. yokmu es dost borc alip yarisini odeyeceginiz kimse.. yada gecen pandemide kredi borclari ertelenmisti nisan ayiydi galiba.. belki bunu sorsaniz dicem de artik avukat girmis devreye bankadan cikmis is
Bilmem mi ne iş bilmezler nerelerde de bosver o konulari.. peki sordunuz mu bankaya gecen sefer ki pandemi de yaptiklari gibi erteleme imkani yokmu.. hani virus var diye nisan da kredi borcladi olanlar ertelencek denmisti oldu mu bilmiyom da gerciBirçok yere başvuru yaptik ama genelde torpille alıyorlar yada 10 saat çalışmaya 50 TL veriyorlar maalesef herkes kendi derdinde olunca böyle oluyor
Maalesef çıktıktan sonra tekrar 3 ay sonra veriyorlar yoksa bende öyle düşünmüştümEğer borcu sileceklerse hapis yatarim diyor eşim.
Benim borç avukata devredildiği için mümkün olmuyor maalesef geçen sefer ki gibi tüm icralık dosyaları dondurmuslardi ancak öyle biraz zamanimiz olmuştu ama pek işe yaramadıBilmem mi ne iş bilmezler nerelerde de bosver o konulari.. peki sordunuz mu bankaya gecen sefer ki pandemi de yaptiklari gibi erteleme imkani yokmu.. hani virus var diye nisan da kredi borcladi olanlar ertelencek denmisti oldu mu bilmiyom da gerci
Bugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
"SAYIN xxxxxx AKBANK T. A.S 'ye olan icra takibindeki borclariniza odeme yapmadiginizdan dolayi ( 25 ARALIK 2020 TARIHINE KADAR ODEME YAPILMAZ ISE ) adresinize haciz ve muhafaza islemi yapilacaktir. Kapiniz kapali dahi olsa polis nezaretinde, cilingir marifetiyle actirilarak gerekli islem yapilacaktir. Adiniza kayitli tum tasinir-tasinmaz mallariniza, varsa maasiniza haciz islemi uygulanacaktir."
Merak ettiğim kapıyı açmayınca açıp eşyaları götürme hakları var mı?
Götürebilecekleri eşyalar neler?
Ben eşyadan çok çocuklarımın bu durumdan etkilenmesinden korkuyorum.
gerçekten kapıyı açıp eşyaları götürme hakları var mı? Avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Anladim onu birkez yapmislar zaten dedigin gibi ik8nciye yapmazlar buyul ihtimalBenim borç avukata devredildiği için mümkün olmuyor maalesef geçen sefer ki gibi tüm icralık dosyaları dondurmuslardi ancak öyle biraz zamanimiz olmuştu ama pek işe yaramadı
O dosyaya istinaden 100-200 elinize geçerse ödeme yapın ama bankadan olmasına ve doğru dosya numarası yazmasına dikkat edin, 50 lira bile ödeseniz icra başlatamazlar, dekontu avukata atın o bilirAynen arayacağız yarın.
Maalesef normal zaman da olsak insanlar illa is bulur.. yokmu es dost borc alip yarisini odeyeceginiz kimse.. yada gecen pandemide kredi borclari ertelenmisti nisan ayiydi galiba.. belki bunu sorsaniz dicem de artik avukat girmis devreye bankadan cikmis is
Bu super bir fikir, o şekilde yapabiliriz çok teşekkürler.O dosyaya istinaden 100-200 elinize geçerse ödeme yapın ama bankadan olmasına ve doğru dosya numarası yazmasına dikkat edin, 50 lira bile ödeseniz icra başlatamazlar, dekontu avukata atın o bilir