- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 133
- 31
Tabi ki faiz işlendi hatta avukat taksitlendirme için önden yarısını istedi geri kalanı öyle taksit yapabilirz faizi de sileriz dedi ama bu virüsten dolayı hem ben hem eşim çalışamıyoruzBu kadaar zaman da faiz islsmedi mi peki.. yani mantiken cogalmadan odense daha iyi degil mi taksitlendidme yapmak
ıcra gelmeden sız tekrar gorusun ıyı nıyetı degerendırıyorlar gorustugunuzde tarıhı uzatacaklar :) gelmelerını beklemeyın yapılandırma ısteyın tekrar dırekt buroya gıdıp gorusunTaksitlendirme yaptık zaten. Taksitleri dr ödeyemedik.
Taksitlendirme yaptık zaten. Taksitleri dr ödeyemedik.
Faizlere birlikte 40 bin civarında.Total borç tutarı nedir peki? Yüklü bir mebla mı? İnşallah Allah selamete çıkarır
Ne bileyim ya belki care olur diye haciz yapmazlar da itiraz dan sonra taksit yaparlar belki diye.. yoksa oyle borcum yok yada odemem gibisinden bir itiraz degil yaniGüldüm mesajınıza :) yani neye itiraz edelim, uzatmaları oynuyoruz işte.
Aynen arayacağız yarın.ıcra gelmeden sız tekrar gorusun ıyı nıyetı degerendırıyorlar gorustugunuzde tarıhı uzatacaklar :) gelmelerını beklemeyın yapılandırma ısteyın tekrar dırekt buroya gıdıp gorusun
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda ödenir de kurtulursunuzFaizlere birlikte 40 bin civarında.
O konuda haklisin.. ama iste bankalara bunu anlatamazsin anlamazlar o yuzden taksit imkani varsa bekleyip faiz islemesindense diue soyledim.. mumkunse erteleme isteyebilirler pandemiyi ileri surerek ama bankalar aç zor zamanda anlamaze para yoksa neyle ödesinler, insanlar aç, ekmek bulamayan var değil ki borç ödemek. pandemi surecinde hele mahvoldu herkes.
Haklısınız lakin ödeme durumu yok bu pandemiden dolayı2 kere teblıgat gelmıs elı kulagındadır dırekt ıcraya gelmelerı an meselesı
gorusup taksıtlendırme yapsanız ısınız daha kolay olur boyle bekletıp uzakttıkca borcunuz artıyor sızın aleyhınıze gecen zaman
Inanin benim de tek derdim bu. Çocuklar korkarlar polisten filan diye. Cocuklari nasıl uzak tutayım ki, evden biryere çıkmıyoruz zaten. Ancak polisler gelince evi onlara bırakıp çocuklarla bahçeye filan çıkabilirim de o da bir garip olur sankiBundan 11-12 sene önce küçük kız kardeşim doğduğunda, ona küçük beşik almıştık. Ayda 13 er TL taksitle toplamda ödenecek bir borctu. Ama babam ödememiş, umursamamis, üst üste gelen haciz mesajlarını takmamis. Ne oldu biliyor musun, birgün kapı çaldı hiç unutmam sarma sariyorduk, polis, avukat, memur vs on kişilik bir ekip bütün evi aradılar TV yi alıp gitmişlerdi. Kaç sene geçti ama dün gibi aklımda. Şimdi durum nasıldır bilmiyorum ama biz o mesajdaki olayı yaşadık evet. Ve çok kotu etkilendik , mümkünse çocukları bir şekilde uzak tut o ortamdan
Allah yardimcininz olsun cok zor hele bankalara borclu olmak daha zor.. borc coksa taksitte kisa yapiyorlar 2 en fazla 3 taksit iste...Tabi ki faiz işlendi hatta avukat taksitlendirme için önden yarısını istedi geri kalanı öyle taksit yapabilirz faizi de sileriz dedi ama bu virüsten dolayı hem ben hem eşim çalışamıyoruz
Evet. Avukat defalarca aradı. Taksitlendirme de yaptık. Ama ödeyemedik işte.Avukattan taksitlendirme yaptiysaniz haciz gerceklestirilir bildigim kadariyla.
Avukat size belgeler imzalatti mi?
Öyle yüksek miktar oluyor o taksitlendirme maalesefAllah yardimcininz olsun cok zor hele bankalara borclu olmak daha zor.. borc coksa taksitte kisa yapiyorlar 2 en fazla 3 taksit iste...
Senin esin is bulamiyordu o konu sabisin dimi sen.. bulabildi mi işEvet. Avukat defalarca aradı. Taksitlendirme de yaptık. Ama ödeyemedik işte.
Aynen malesef öyle. Pandemi dönemi iyice dağıttı insanlarıe para yoksa neyle ödesinler, insanlar aç, ekmek bulamayan var değil ki borç ödemek. pandemi surecinde hele mahvoldu herkes.
Evet, yine benSenin esin is bulamiyordu o konu sabisin dimi sen.. bulabildi mi iş
Cok uzuldum gercekten bir an once kurtulursunuz insallah bu durumdan.Evet. Avukat defalarca aradı. Taksitlendirme de yaptık. Ama ödeyemedik işte.
Maalesef normal zaman da olsak insanlar illa is bulur.. yokmu es dost borc alip yarisini odeyeceginiz kimse.. yada gecen pandemide kredi borclari ertelenmisti nisan ayiydi galiba.. belki bunu sorsaniz dicem de artik avukat girmis devreye bankadan cikmis isÖyle yüksek miktar oluyor o taksitlendirme maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?