YapabiliyorlarBugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
"SAYIN xxxxxx AKBANK T. A.S 'ye olan icra takibindeki borclariniza odeme yapmadiginizdan dolayi ( 25 ARALIK 2020 TARIHINE KADAR ODEME YAPILMAZ ISE ) adresinize haciz ve muhafaza islemi yapilacaktir. Kapiniz kapali dahi olsa polis nezaretinde, cilingir marifetiyle actirilarak gerekli islem yapilacaktir. Adiniza kayitli tum tasinir-tasinmaz mallariniza, varsa maasiniza haciz islemi uygulanacaktir."
Merak ettiğim kapıyı açmayınca açıp eşyaları götürme hakları var mı?
Götürebilecekleri eşyalar neler?
Ben eşyadan çok çocuklarımın bu durumdan etkilenmesinden korkuyorum.
gerçekten kapıyı açıp eşyaları götürme hakları var mı? Avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Evet banka borcu. Borçla ilgili bilgimiz var zaten.Sizin bankaya borcunuz mu var ödenmemis. Borcunuz varsa bankaya gidip sorun. Icra vs konularini bilmiyorum tam.
Yasal olarak size bu şekilde mesaj atamazlar. Hatta şikayet etmeniz dava açmanız durumunda tazminat bile kazanabilirsiniz. Bağlı olduğu baroya ve savcılığa bu sms le gidip dilekçe verin. Onlar zaten sizi yönlendirecekler.Bugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
"SAYIN xxxxxx AKBANK T. A.S 'ye olan icra takibindeki borclariniza odeme yapmadiginizdan dolayi ( 25 ARALIK 2020 TARIHINE KADAR ODEME YAPILMAZ ISE ) adresinize haciz ve muhafaza islemi yapilacaktir. Kapiniz kapali dahi olsa polis nezaretinde, cilingir marifetiyle actirilarak gerekli islem yapilacaktir. Adiniza kayitli tum tasinir-tasinmaz mallariniza, varsa maasiniza haciz islemi uygulanacaktir."
gerçekten kapıyı açıp eşyaları götürme hakları var mı? Avukat arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Evde alınacak birşey kalmaz ki ozaman.Daha önce babamın batması sebebiyle bizde bu durumları yaşamıştık.
Öncelikle evde siz varsanız siz kapıyı açarsınız bu kadar. Eğer evde siz yoksanız girebilirler diye biliyorum.
Ama birşey alınacağını sanmıyorum, çünkü artık 2 üründen birini alıyorlar. Mesela 2 oturma grubu varsa 1'ini 2 buzdolabı varsa 1'ini gibi gibi. İçiniz rahat olsun ama avukatı arayıp taksitlendirme talep etmenizden yanayım.
İşte alamazlar demek istiyorum. İcra işleri çok zorlaştı. Bizim kapımıza gelip alamayacaklarını bildikleri için içeri bile girmeyip "lütfen en kısa sürede borcunuzu ödeyin" minvalinde konuşup gidiyorlardı.Evde alınacak birşey kalmaz ki ozaman.
Bugün avukattan bir mesaj geldi. Aşağıya kopyalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?