• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İcra durumunda polisler kapıyı çilingirle açabilir mi? Avukat arkadaşlar yardım eder misiniz?

Bu kadaar zaman da faiz islsmedi mi peki.. yani mantiken cogalmadan odense daha iyi degil mi taksitlendidme yapmak
Tabi ki faiz işlendi hatta avukat taksitlendirme için önden yarısını istedi geri kalanı öyle taksit yapabilirz faizi de sileriz dedi ama bu virüsten dolayı hem ben hem eşim çalışamıyoruz

Taksitlendirme yaptık zaten. Taksitleri dr ödeyemedik.
ıcra gelmeden sız tekrar gorusun ıyı nıyetı degerendırıyorlar gorustugunuzde tarıhı uzatacaklar :) gelmelerını beklemeyın yapılandırma ısteyın tekrar dırekt buroya gıdıp gorusun

ıcra gelmeden sız tekrar gorusun ıyı nıyetı degerendırıyorlar gorustugunuzde tarıhı uzatacaklar :) gelmelerını beklemeyın yapılandırma ısteyın tekrar dırekt buroya gıdıp gorusun
Aynen arayacağız yarın.

e para yoksa neyle ödesinler, insanlar aç, ekmek bulamayan var değil ki borç ödemek. pandemi surecinde hele mahvoldu herkes.
O konuda haklisin.. ama iste bankalara bunu anlatamazsin anlamazlar o yuzden taksit imkani varsa bekleyip faiz islemesindense diue soyledim.. mumkunse erteleme isteyebilirler pandemiyi ileri surerek ama bankalar aç zor zamanda anlamaz

Avukattan taksitlendirme yaptiysaniz haciz gerceklestirilir bildigim kadariyla.
Avukat size belgeler imzalatti mi?

Bundan 11-12 sene önce küçük kız kardeşim doğduğunda, ona küçük beşik almıştık. Ayda 13 er TL taksitle toplamda ödenecek bir borctu. Ama babam ödememiş, umursamamis, üst üste gelen haciz mesajlarını takmamis. Ne oldu biliyor musun, birgün kapı çaldı hiç unutmam sarma sariyorduk, polis, avukat, memur vs on kişilik bir ekip bütün evi aradılar TV yi alıp gitmişlerdi. Kaç sene geçti ama dün gibi aklımda. Şimdi durum nasıldır bilmiyorum ama biz o mesajdaki olayı yaşadık evet. Ve çok kotu etkilendik , mümkünse çocukları bir şekilde uzak tut o ortamdan
Inanin benim de tek derdim bu. Çocuklar korkarlar polisten filan diye. Cocuklari nasıl uzak tutayım ki, evden biryere çıkmıyoruz zaten. Ancak polisler gelince evi onlara bırakıp çocuklarla bahçeye filan çıkabilirim de o da bir garip olur sanki

Tabi ki faiz işlendi hatta avukat taksitlendirme için önden yarısını istedi geri kalanı öyle taksit yapabilirz faizi de sileriz dedi ama bu virüsten dolayı hem ben hem eşim çalışamıyoruz
Allah yardimcininz olsun cok zor hele bankalara borclu olmak daha zor.. borc coksa taksitte kisa yapiyorlar 2 en fazla 3 taksit iste...

Avukata gidip bı belge falan imzalarsaniz taksitlendirmeyi 3 ay geciktrdinizde hapis cezası uygulanıyor

e para yoksa neyle ödesinler, insanlar aç, ekmek bulamayan var değil ki borç ödemek. pandemi surecinde hele mahvoldu herkes.
Aynen malesef öyle. Pandemi dönemi iyice dağıttı insanları :(
Yaşadığımız ülkede devlet ölüme terk ediyor insanları, bunu bu dönemde çok net anladım.

Öyle yüksek miktar oluyor o taksitlendirme maalesef
Maalesef normal zaman da olsak insanlar illa is bulur.. yokmu es dost borc alip yarisini odeyeceginiz kimse.. yada gecen pandemide kredi borclari ertelenmisti nisan ayiydi galiba.. belki bunu sorsaniz dicem de artik avukat girmis devreye bankadan cikmis is

Back