Mezeler - Ordövrler İÇLİ KÖFTE..(Banvit Kıyma İle)

kesinlikle favorim budur..

Son düzenleme:
ben bunu nasıl görmedimmmmmmm çok üzüldüm şu an oylayamadığıma yapılışı risksiz ve yoğurmasıda uğraştırmıyor şu an kendime çok kızdım
kuzum varya sen kalbimi yeniden fetettin bu gece yarın yapayım diye bakınıyordum hemide benim bebeğim yapmış
hamilelik başıma vurdu heralde ondan kaçırdım ben bunu
doğum sonrası için mutlaka yapıp dondurucuya atıcam allah izin verirse
bide tatlım senin gül tatlının şeklini poğçada kullandım herkes bayıldı aklında olsun çok şık duruyor
sen böyle paylaş ben bi 10 kilo daha alim tamammı

Olsun canım benim Olabilir böyle dalgınlıklar,hele hamilelik dönemlerinde Sen kendi sağlığına ve bebeğinin sağlığına odaklanıyorsun tabiki.Mutlaka yapıp derindondurucuya at canım,misafirler için inanılmaz güzel kurtarıcılardan oluyor Gül tatlımın şeklini kurabiye hamuru içinde kullanıyorum ama poğça için kullanmamıştım,deneyeceğim mutlaka
Hamilelik kiloları her bayana yakışır,olsun.Sen doğumdan sonra bebeğini doya doya emzirebilmek içşn yine yemene dikkat et,fazla kilolar gider zamanla Annelik bambaşka birşey,kiloları düşünme sen
Takip ediyorum yorumlarını,hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım Karamelim

canımsın benim sağol bitanem

Ellerine sağlık tatlımmmm çok güzel görünüyooooo

bizim oralarin en guzel yemeklerinden biri cok guzel yapmissiniz mmmmm ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…