Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeeeeeee bu arada en kanki arkadaşım da bana küs..çünkü ona sen beni bişi anlatırken dinlemiyon şöle canı gönülden bi...kafan mı dalgın ne dedim kızdım da..sen beni samimiyetsiz mi buluyon dedi...soruyon samimiyet gösterip anlatıyom dinlemiyon samimiyetsizlikse bunun adı öle buluyom dedim..tamam çok fazla açık sözlücene oldu bu da ama ben bu duruma ne zamandır katlanıyodum ama ben üzülürken iyiydi sankii...aslında şeker gibi kızdır ama,arkasından konuşmayıp yüzüne söyledim diye ağladı ,şimdi de hiç armıyo.dur ben ariiim onu bu gece bari de barışiiim..hiç te sevmem insanların üstüne gitmesini böle ama neyse bakalım bu sefer böle olsun...
iş yerindeki arkadaşlarım baan dogum günümde kazak almışalrdı kavga edince haram etti. sonrada giymiyosun getir ben giyecem dedi .bende getirip vermeyi düşünüyorum sabah sabah çok sinirlerim bozuldu. ben onun kazagına muhtacmışımda almış gibi davrandı. herkese hediye alıyo bi bana böyle.
o olmasa ben kazaksız kalacaktım. sinirden elim ayagım titriyo ben de getiriyim dedim. ikide bir niye giymiyosun diye sorulmazki ben giyinicegimi söylemiştim ona daha ne diyim.
sinirlerim çok bozuk sıkılıyorum fınaller baslıcak 3 gun sonra ders calısamıorum son senem ders kalırsa okul uzar ve uzamaması lazım bazı insanlarada gıcık oluorum cok önemsıorum heralde insanları kımseye değer vermemekte gerekıo okdar kotuyumkı yenı yıl bana bunları mı getırdı ???? eger oleyse ıstemıorum
herşeyin yolunda gitmesi bu kadar büyük bi istekmi anlamıyorum
acaba neden hep bi şey oluyo herşey bozuluyo
hayat neden bu kadar kötü illa acı şekerekmi olgunlaşmak zorundayız
offffffffffffffffffffffffffffffff
mesela ben de mutsuzum
babamla anlaşamıyorum, ...kilo veremiyorum, beni seven bi sevgilim bile yok... çok şey var çooooooook
önce seningibi özürdilemesini bilen biriyle arkadaş olduğu için çok şanslı arkadaşın. şuan eminim barışmışsınızdır. iiyyyiii negüzel, küs kalmak insanı üzüyor.bide içime doğdu sanırım 2010 da bir değil iki bebiş birden gelcek gibi size:ecrin_bebek: hadi hayırlısı bakalım.opuyorumnanaktan
:mymeka:ver kız şu delinin kazağını. yerinde olsam valla asla giymem okazağı. delimine insan bişey verdimi unutmalı onu ayıp denen bişey var.lmaz:hayret bişey ya.
haklısınız o kaybeder aslında.