İçinizi dökün

mesela ben de mutsuzum
babamla anlaşamıyorum, ...kilo veremiyorum, beni seven bi sevgilim bile yok... çok şey var çooooooook

herşeyin yolunda gitmesi bu kadar büyük bi istekmi anlamıyorum
acaba neden hep bi şey oluyo herşey bozuluyo
hayat neden bu kadar kötü illa acı şekerekmi olgunlaşmak zorundayız
offffffffffffffffffffffffffffffff

offf pofff afra tafra.....
ben bile kendimden sIkILdIm valla...
artik hersey beni boguyor...
yoruldum ya...
hicbir sey yolunda gitmiyor...

benım de hıc bır sey yolunda gıtmıyor
aslında bır sey yolunda gıtmeyınce ınsanın gozune dıgerlerı de olumsuz gelıyor
o yolunda gıtmeyen bı yoluna gırse hersey duzelecek gozumde bunu bılıyorum
ama hayat o kadar zor okadar acımasız kı o kadar agır kı

heeeeeeee bu arada en kanki arkadaşım da bana küs..çünkü ona sen beni bişi anlatırken dinlemiyon şöle canı gönülden bi...kafan mı dalgın ne dedim kızdım da..sen beni samimiyetsiz mi buluyon dedi...soruyon samimiyet gösterip anlatıyom dinlemiyon samimiyetsizlikse bunun adı öle buluyom dedim..tamam çok fazla açık sözlücene oldu bu da ama ben bu duruma ne zamandır katlanıyodum ama ben üzülürken iyiydi sankii...aslında şeker gibi kızdır ama,arkasından konuşmayıp yüzüne söyledim diye ağladı ,şimdi de hiç armıyo.dur ben ariiim onu bu gece bari de barışiiim..hiç te sevmem insanların üstüne gitmesini böle ama neyse bakalım bu sefer böle olsun...

önce seningibi özürdilemesini bilen biriyle arkadaş olduğu için çok şanslı arkadaşın. şuan eminim barışmışsınızdır. iiyyyiii negüzel, küs kalmak insanı üzüyor.bide içime doğdu sanırım 2010 da bir değil iki bebiş birden gelcek gibi size :emir_bebek::ecrin_bebek: hadi hayırlısı bakalım.opuyorumnanaktan

iş yerindeki arkadaşlarım baan dogum günümde kazak almışalrdı kavga edince haram etti. sonrada giymiyosun getir ben giyecem dedi .bende getirip vermeyi düşünüyorum sabah sabah çok sinirlerim bozuldu. ben onun kazagına muhtacmışımda almış gibi davrandı. herkese hediye alıyo bi bana böyle.
o olmasa ben kazaksız kalacaktım. sinirden elim ayagım titriyo ben de getiriyim dedim. ikide bir niye giymiyosun diye sorulmazki ben giyinicegimi söylemiştim ona daha ne diyim.

:mymeka:ver kız şu delinin kazağını. yerinde olsam valla asla giymem okazağı. delimine insan bişey verdimi unutmalı onu ayıp denen bişey var.:olmaz:hayret bişey ya.

sinirlerim çok bozuk sıkılıyorum fınaller baslıcak 3 gun sonra ders calısamıorum son senem ders kalırsa okul uzar ve uzamaması lazım bazı insanlarada gıcık oluorum cok önemsıorum heralde insanları kımseye değer vermemekte gerekıo okdar kotuyumkı yenı yıl bana bunları mı getırdı ???? eger oleyse ıstemıorum

:teselli:canım benim kimseyi takma sen okulunu bitirmeye bak .:kahve:düşmandeğil, dost sevindir. alkisalkisalkishak etmeyen insanlarada neden önem veriyorsun ,takma bile .şimdilerde arsız olcan azıcık canım.:dance:

herşeyin yolunda gitmesi bu kadar büyük bi istekmi anlamıyorum
acaba neden hep bi şey oluyo herşey bozuluyo
hayat neden bu kadar kötü illa acı şekerekmi olgunlaşmak zorundayız
offffffffffffffffffffffffffffffff

ya bugün ne oldu böyle içim bayıldı herkesmi kötü. hadiii kendinize gelin.
üzüntü üzüntü doğurur.
hadi relax .pozitif olun arkadaşlar . sizi üzene sayın dökün boşaltın içinizi. üzülmeyin.a.s.a.s.

mesela ben de mutsuzum
babamla anlaşamıyorum, ...kilo veremiyorum, beni seven bi sevgilim bile yok... çok şey var çooooooook

dark cım kiloluysan ,babanla anlaşamıyorsan, sevgilin bile yoksa : üzülme bunlar bir gün geçer ve sen geçmişe bakarken gülümsersin.kaydirigubbakcemile5ama ümütsizsen işte ooo kötü önce ümit sonra azim herşeyi yenmende yardımcı olur. geleceğe ümitle bak bitanem.a.s.

bu gün yiyen ,soyan,ihanet edenlere MAHSUNİnin YUH YUUUUUHH türküsü hediyem olsun alın sindire sindire dinleyin. HALA BİR KULAĞINIZ VARSA.
şu canım memleketimde hastaneye dolu diye yatamayan ihtiyarcık, afrikada bi yatak bulurmu aceba. yada öte tarafta hepten yatar sanırım.:olmaz:

aaaayyyy iki gün tatilya geldim şuraya kimseler yok.Çok üzgünüm çoookolmazki ama hiç busaatte giremiyorum normalde. nerde bu millet nerdeeeeee.:uhm:
hadi ama :olmaz:

önce seningibi özürdilemesini bilen biriyle arkadaş olduğu için çok şanslı arkadaşın. şuan eminim barışmışsınızdır. iiyyyiii negüzel, küs kalmak insanı üzüyor.bide içime doğdu sanırım 2010 da bir değil iki bebiş birden gelcek gibi size :emir_bebek::ecrin_bebek: hadi hayırlısı bakalım.opuyorumnanaktan

evetttttt barıştık...çok sağol canım benim...inşaaaaaaaaaaaallah ya rabbim...:lepi:vereliniortak

erkeklere sinir oluyom bi kıza bakarlar hemde deli gibi isterler ama tanışamaya gelinbce neden korkarlar anlamıyorum offf böyle bi tatlı karmaşık bi sıkıntı var napsamkiii pısırık olmasınlar yaa valla çok sinir oluyom kudurdu kudurasıcaa ohhh içimi döktümm valaaopuyorumnanaktanyerimseniben

bugün iyiyim .her derdimi dinledinizopuyorumnanaktanvalla bunuda paylaşayım dedim. kendime kucak dolusu ayakkabı aldım:teytey:üst baş giysi falan kartımın biri dibi gördü mafoldumbenartık extreler gelince size içimi dökerim.kocacım nedicek bakiiimmmmkaydirigubbakcemile

Back