İçinizi dökün

akşam park yüzünden yine takıştık adamla adam allahın yoluna benim arsam dedi inanabiliyomusunuz. allahın görmemişi. bu bize boğaz köprüsüde benim der yarın birgün. allah nasıl biliyosa öyle yapsın ne diyeyim.:mymeka:

acil işe ihtiyacım var.deli gibi heryere başvuruyorum bir tek yerden cevap gelmiyor çok üzülüyorum çok çaresizim

dün kayınvalidemle tlf da kavga ettim benneyaptımki
aslında ben haklı olmama rağmen keşke o kadar sivri çıkmasydımda diyorum vede şimdi biraz vicdanda yapıyorum açıkçası:sinifsinif::sinifsinif:

boş ver ne takıyosunki herşey olacağına varır. aranmış ayrıca .zaten haklıyım diyosun.yerimseniben

ALLAHIM BUGÜN İYİLERİN GÜNÜ OLSUN. KÖTÜLER ALLAHINDAN BULSUN. KİMSE KİMSEYİ ÜZEMESİN EN ÖNEMLİSİ BUGÜNKİ İŞİMİ YÜZÜMÜN AKI İLE BAŞARABİLEYİM.:Saruboceq:

kızımı bakıcıya verirken çok üzülüyorum..arkamdan mahsun mahsun bakması beni mahvediyor..her pazartesi aynı şey 2 gün alışıyor bize pazartesiyi hiç sevmiyor yavrum...ben dee

TAMAM CANIM AMA GÜVENİLİRSE BAKICINIZ HİÇ ÜZÜLME .BENCE ÇALIŞAN ANNENİN ÇOCUĞU DAHA ÖZGÜVENLİ OLUYOR.VE ÇALIŞAN ANNE ŞUÇLULUK DUYGUSUNDANMINE EVHANIMINDAN ÇOK İLGİLENİYOR ÇOCUGUYLA.:teselli:

eşim her akşam geç saatlere kadar çalışıyor..
sabahları da erkenden çıkıyor çoğu zaman..
yavrum, tüm gün bab-ba yok diyerek dolaşıyor evin içinde..
ne olurdu daha düzenli iş saatlerin olsaydı, herkes gibi yemeğimizi birlikte yiyip sonra da oturup oynayabilseydik kızımızla..
offf, her zaman kendisini de söylüyorum ama olmuyor..iş işte..iş:(
rahatladım biraz da olsa...

eşim her akşam geç saatlere kadar çalışıyor..
sabahları da erkenden çıkıyor çoğu zaman..
yavrum, tüm gün bab-ba yok diyerek dolaşıyor evin içinde..
ne olurdu daha düzenli iş saatlerin olsaydı, herkes gibi yemeğimizi birlikte yiyip sonra da oturup oynayabilseydik kızımızla..
offf, her zaman kendisini de söylüyorum ama olmuyor..iş işte..iş:(
rahatladım biraz da olsa...

valla bahsettiğiniz herkesin içinde biz yokuz pamukcum.
yalnız değilsin canım. benimki 3 te geliyor ben işe giderkende uyuyor.:a015:

yyaaa uuffff boş oturmaktan çok sıkıldımmmmmmm
iş istiyorum ben iş iş iş
yani işim var zaten ama yapacak iş bulamıyorum ufffffffffffffffff

yyaaa uuffff boş oturmaktan çok sıkıldımmmmmmm
iş istiyorum ben iş iş iş
yani işim var zaten ama yapacak iş bulamıyorum ufffffffffffffffff

YA YERİM BEN BU KIZI. DERT MERT KALMADI .İKİ DERT DÖKEYİM DEDİM
ÇİTLEMBİKİ GÖRÜNCE DERT MERT KALMADI ŞÜKÜR.:emir_bebek:

ınsanların vurdumduymazlıgından sıkıldım
sıgaranın zararlarını bıle bıle sıgara ıcmalarıne gıcık oluyorum
kola ıcmelerıne gıcık oluyorum
bıde cogu ınsan dedıkodu yapıyor kendılerını ne ılgılendırırse kı zınada 40 kat gunahı var derler
bıde ınsanların kendı ıslerının dısındakı seylerde yargılamalarına gıcık oluyorum
bırde baskalarını cekemeyen kıskanc ve buyuzden buyuculere gıdenlerden hele neffrreett edıyorum aallah onaların mustehakını versın ınsallah
ohh
sımdılık bukadar

Back