İçinizi dökün

:teselli:canım benim kimseyi takma sen okulunu bitirmeye bak .:kahve:düşmandeğil, dost sevindir. alkisalkisalkishak etmeyen insanlarada neden önem veriyorsun ,takma bile .şimdilerde arsız olcan azıcık canım.:dance:

teşekür ederim gerçekten çok haklısın sımdılerde arsız olmak gerekıo senı umursamayanı senınde umursamaman gerekıo bak ozman nasıl peşinden koşuolar

bazı kompleksli insanların egolarını tatmin etmek için
neler yapabileceğini asla tahmin edemezsiniz.bilmiyorumkismile
normalde hiç bi b..k olmayan pasiflere azıcık yüz verdinizmi
azınıza s.....yo. allahın cezası herif ben ona alçakgönüllü olmayınca nasıl oluyorum öğreteceğim.
hayvan hayvan haaaaaayyyyyvaaaaannn.:olmaz:

hani bilaf var alçak gönüllü olma alçaklar alçaksanır diye
artık yandın kompleks herif yandın.
ortalıkta patron edalarında gezinmeyi öğreticemsana bugünden tezi yok.:oklava:

bazı kompleksli insanların egolarını tatmin etmek için
neler yapabileceğini asla tahmin edemezsiniz.bilmiyorumkismile
normalde hiç bi b..k olmayan pasiflere azıcık yüz verdinizmi
azınıza s.....yo. allahın cezası herif ben ona alçakgönüllü olmayınca nasıl oluyorum öğreteceğim.
hayvan hayvan haaaaaayyyyyvaaaaannn.:olmaz:

birisi seni çok sinirlendirmiş anlaşılan
öyleleri hep var çevremizde
altetmeyi bileceksin
bazen üstüne giderek edepsizce
sana zararı dokunacak biri ise bazende bunu kurnazca yapacaksın diyrum

birisi seni çok sinirlendirmiş anlaşılan
öyleleri hep var çevremizde
altetmeyi bileceksin
bazen üstüne giderek edepsizce
sana zararı dokunacak biri ise bazende bunu kurnazca yapacaksın diyrum

tamamdır sonunda icabına baktımÇok üzgünüm çoookinsan insan olmayı bilmeli kardeşim .şimdi noollduu? kaybettin işte. herkes yerini bilsin yani.sanırım öğrendi enayi. bugün nasıl yalakalık yaptı bilseniz.
sırnaşık şeyartık ona hakkından fazla önem yok. yandı gerizekalı.yasakkelime

sevgilimi bıraktım ohhhhhhhh pek rahatladım.iş yerime gitmek için günlük 4 aat yol yapıyorum.çocuk sesine artık dayanamıyorum.otobüsteki insanlara gıcık oluyorum.hele her gün aynı duraktan bindiğim otobüse binmek için önüme atlayan uyzlara deli oluyorum.serbest kartıyla ekmek almaya namaz kılmaya camiye başka semtlere gisen ve onların yüzünden ayakta kaldığımız gençlere yazık diye söylenen yaşlıları paralamak istiyorum.

alsanaalsanasmile biriciğim parala kız. arada elin değerse şu benim salağada
haddini bildir.:umursamaz:

kafamıntasını attıranlar beni kaybeder
mesafemi koyarım tam ortaya
bundan sonra böyle
şakkıdı

bak şimdi elinice bi tavuk alın .bunu sizi sinir eden kişi diye düşünün, tencereye sertçe oturtun ;ateşi yakın;tuz, karabiber hatta acı pul biber ekleyin. o kaynasın siz seyredin. ooooohhhhhh valla rahatlatıyor insanı deneyin. içine iki üç bişey daha ekleyin akşam yemeğide hazır.aklinialirimsmile

dün kayınvalidemle tlf da kavga ettim benneyaptımki
aslında ben haklı olmama rağmen keşke o kadar sivri çıkmasydımda diyorum vede şimdi biraz vicdanda yapıyorum açıkçası:sinifsinif::sinifsinif:

Back