İçinizi dökün

bu gün bi sütlü tatlı yaptım çelik tenceremin dibi acaip yandı:bbo: hemde en güzel tencerem. teflonlar yansa bile çabuk temizleniyor. keşke teflonumda yapsaydım.:çok üzgünüm:o değil takım bozuldu. napçam netçem bilmiyorum. herşeyi denedim. gitti paracıklarımm:1no2:

Giden tencere olsun, canın sağolsun
Allah başka başka dertler vermesin madamım opuyorumnanaktan

heeeyyyy millet burası ilgimi çekti hee çok matrak bir topik sevdim sizi ve koşa koşa geldim haydin dertleşelim gülelim eğlenelim coşalım kopalım ağlaşalım ama hep mutlu olalım bu hayat bizim çünkü hihoyyyt hihoyyyt :dance:

tencere takımı alcam karar veremiyorum ona sinir oluyorumbenneyaptımki

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin dert ettiğin şeye bak allah iyiliğini versin emi yafrum :roflol: :roflol:

bu gün bi sütlü tatlı yaptım çelik tenceremin dibi acaip yandı:bbo: hemde en güzel tencerem. teflonlar yansa bile çabuk temizleniyor. keşke teflonumda yapsaydım.:çok üzgünüm:o değil takım bozuldu. napçam netçem bilmiyorum. herşeyi denedim. gitti paracıklarımm:1no2:

ayyy sanada yazık kıyamamm sanada bir takım göndereyime rahat et sende ilahi kaydirigubbakcemile3

peki bu nasıl? bizim aptal sucu çizik damacanalarla getirdigi suyu kamufle etmek için damacanayı eski bi poşete sokup gelin gibi sarıyor. bugünden sonra zor bulur benimgibi müşteriyi.naniknanikleş gibi bidonla damacana sumu satılır dangalak sil numaramı diycem yarın.sositososito

Allah onu beni arayan şirketin cadı çalışanan napmasın emi
gerzek kadın arıo cumaya gün istio
e be salak kadın sınavım var işte
dedim okadar kesinleşinca ben ararım
ama sen git benim yerime başkasını al mülakata.
ben de böle mal gibi kaldım sesi gidesice tel de ne rahat söyledi.
günümün de içine ettimafoldumben

cerencim napayım ençok lazım olan tenceremdi.amaaaa duymadınmı aldım yenisini:teytey:

heeee okudum okudum kııızzz hayırlı uğurlu olsun tadı damakta bırakan yemekler yapasın inşallah o tencerelerde afiyet bal şeker olsun yafrum cokacimcoook

peki bu nasıl? bizim aptal sucu çizik damacanalarla getirdigi suyu kamufle etmek için damacanayı eski bi poşete sokup gelin gibi sarıyor. bugünden sonra zor bulur benimgibi müşteriyi.naniknanikleş gibi bidonla damacana sumu satılır dangalak sil numaramı diycem yarın.sositososito

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çizik damacana heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kısss ben olsam elime satır alır o damacanayı kullanılmayacak hale getirir adamın eline poşet içinde tutuştururdum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elmi yaman beymi görürdü o vakit bak nasıl geliyordu sonra sana sular kaydirigubbakcemile3

Allah onu beni arayan şirketin cadı çalışanan napmasın emi
gerzek kadın arıo cumaya gün istio
e be salak kadın sınavım var işte
dedim okadar kesinleşinca ben ararım
ama sen git benim yerime başkasını al mülakata.
ben de böle mal gibi kaldım sesi gidesice tel de ne rahat söyledi.
günümün de içine ettimafoldumben

ayyy canım yaaa takılma sen boşver sallaaaa :hulya:

sağol cerencim inşallah gel beraber yiyelim. zaten damacanasını çalacam kafasına bizi biş

eye tutmuyor herhalde aptal.kaydirigubbakcemile

:oklava:

benim kardeşlerim neden böyle allahım.neden bir kez olsun beni arayıp sormazlar.neden yiğenlerini sormazlar.
çok yalnızım...:(

sağol cerencim inşallah gel beraber yiyelim. zaten damacanasını çalacam kafasına bizi biş

eye tutmuyor herhalde aptal.kaydirigubbakcemile

:oklava:

teşekkür ederim canım a.s.
bu arada hangi şehirde oturuyorsun yazmıyor profilinde canım?

buğün çok mutsuzum
hata yaptığımın farkındayım ama
işin içindn çıkamıyorum

ne oldu gülüm neden mutsuzsun anlat belki rahatlarsın?

benim kardeşlerim neden böyle allahım.neden bir kez olsun beni arayıp sormazlar.neden yiğenlerini sormazlar.
çok yalnızım...:(

yaaa takılma boşver bazı insanlar böyle sorumsuz duygusuz oluyoır vede BENCİL. takılma sen oğluna ve kocana bak opuyorumnanaktan

kaç gündür giremedim siteye noldu cerencim hayırdıryerimseniben bu arada ben aslen İZMİRliyim şuan KARADENİZDEYİM.aaaaaaaaaaahhhhhhhhh çok özledim havasını suyunu.aklım orda ben burdamafoldumben

ayyy ne bilem sıkıldım işte
yani aslında sıkılmıştım geçti kaydirigubbakcemile3
yaa demek karadenizdesin vışşş bana uzaksın be kuzum allah kurtarsın ne diyim

kalp kırmak çok kolay...insanı en zayıf yerinden vurmak çok kolay..
bende olmayanla beni ezmeye çalışma..
sende olmayan bende var diye kudurma..
seni öyle bi ezicemki....
ama senin gibi lafımla değil..
başarımla ezeceğim..
hadi bakalım o zaman söyleyecek bir şeyin kalacakmı
artık nasıl kudurursun bilemicem...:kahve:
görmeyi isterim doğrusu o halini:1ninca:

arabamı kendi arabasının yeri sandığı yere park ettiğim için pislik içinde bırakan geri zekalı senden nefret ediyorum. bugün yine oraya park etcem. varmı bi diyeceğin.manyak ,serseri allah nasıl biliyorsa öyle yapsın senilülülülülülü

eski aşklardan nefret ediyorum
hatırlamış olmamdan canımın yanmasından nefret ediyorum
eskiyi unutmak istiyorummmmmmmmmm
ama nasıl?

Back