bu gün bi sütlü tatlı yaptım çelik tenceremin dibi acaip yandı:bbo: hemde en güzel tencerem. teflonlar yansa bile çabuk temizleniyor. keşke teflonumda yapsaydım.:çok üzgünümdeğil takım bozuldu. napçam netçem bilmiyorum. herşeyi denedim. gitti paracıklarımm:1no2:
Giden tencere olsun, canın sağolsun
Allah başka başka dertler vermesin madamım opuyorumnanaktan
ailemle aynı semte kalıyoruz onlar destek olmadıkları için bu haldeyim
tencere takımı alcam karar veremiyorum ona sinir oluyorumbenneyaptımki
bu gün bi sütlü tatlı yaptım çelik tenceremin dibi acaip yandı:bbo: hemde en güzel tencerem. teflonlar yansa bile çabuk temizleniyor. keşke teflonumda yapsaydım.:çok üzgünümdeğil takım bozuldu. napçam netçem bilmiyorum. herşeyi denedim. gitti paracıklarımm:1no2:
cerencim napayım ençok lazım olan tenceremdi.amaaaa duymadınmı aldım yenisini:teytey:
peki bu nasıl? bizim aptal sucu çizik damacanalarla getirdigi suyu kamufle etmek için damacanayı eski bi poşete sokup gelin gibi sarıyor. bugünden sonra zor bulur benimgibi müşteriyi.naniknanikleş gibi bidonla damacana sumu satılır dangalak sil numaramı diycem yarın.sositososito
Allah onu beni arayan şirketin cadı çalışanan napmasın emi
gerzek kadın arıo cumaya gün istio
e be salak kadın sınavım var işte
dedim okadar kesinleşinca ben ararım
ama sen git benim yerime başkasını al mülakata.
ben de böle mal gibi kaldım sesi gidesice tel de ne rahat söyledi.
günümün de içine ettimafoldumben
sağol cerencim inşallah gel beraber yiyelim. zaten damacanasını çalacam kafasına bizi biş
eye tutmuyor herhalde aptal.kaydirigubbakcemile
klava:
buğün çok mutsuzum
hata yaptığımın farkındayım ama
işin içindn çıkamıyorum
benim kardeşlerim neden böyle allahım.neden bir kez olsun beni arayıp sormazlar.neden yiğenlerini sormazlar.
çok yalnızım...
offffffffffffffff çok sıkıldım artık ama ben yaaaaaaaaaaaa
kaç gündür giremedim siteye noldu cerencim hayırdıryerimseniben bu arada ben aslen İZMİRliyim şuan KARADENİZDEYİM.aaaaaaaaaaahhhhhhhhh çok özledim havasını suyunu.aklım orda ben burdamafoldumben
eski aşklardan nefret ediyorum
hatırlamış olmamdan canımın yanmasından nefret ediyorum
eskiyi unutmak istiyorummmmmmmmmm
ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?