Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kara sinir oluyorum burda havalar sogudu disari cikip yuruyus yapmak istiyorum ama soguk oldugu icin useniyorum:gitme:
Hamileyim doktor yuruyus yap dedi ama ben bu gidisle hic yuruyus yapamicam bide evde yanlizim canim cooookkkkkkkkkkkkkk sikiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huzurlu tek gün geçiremeyecek miyiz senle ya şeytan diyo bas tekmeyi poposuna ama yapamıyorum işte..
onu bnde bılıyorum cnm ama ben demıyormkı 6 ay sonra evlenelım..1 sene sonra normal deglmı...
inanırmısın bazen intihar etmeyi çok düşündüm ama çocuklarım ne olur diye düşünürken vaz geçtim bana bir yol gösterin ne yapabilirim
:tomato:
Intihari aklinizdan silin o bu hayatta yapacaginiz en buyuk gunah Allah korusun öbur dunyada yerin olmaz. Dua et insallah birgun feraha cikarsin.
huzurlu tek gün geçiremeyecek miyiz senle ya şeytan diyo bas tekmeyi poposuna ama yapamıyorum işte..
ben 8 senedir evliyim daha eşimle beraber bi gün geçirmedim sürekli olarak kayınlarım yanımda kalıyor kışlarıda yetmiyormuş gibi kaynanam ve kayınpederim geliyor yani evdeki bütün odalar dulu onlar salonda yatıyorlar hiç düşünceleri yok eşime söylediğimdede üstüne üstün beni haksız görüyor neymiş ailesiymiş:mymeka:
benimki çok farklı gidecek yerim olsa bir saniye bile durmam ama bakalım nereye kadar dayanacağım
bende işyerinde bana bakan adamlara sinir oluyorum. oturdukları yerden beni izliyolar bi gün çok kötü kızıcam sabrımın sonuna geldim.
uyguladınmı pilanları:uhm:tüh ya dün bilsem bikaç hinlikte ben bulurdum biri tutmazsa biri mutlaka tutardı.klava: