İçinizi dökün

Bende kara sinir oluyorum burda havalar sogudu disari cikip yuruyus yapmak istiyorum ama soguk oldugu icin useniyorum:gitme:
Hamileyim doktor yuruyus yap dedi ama ben bu gidisle hic yuruyus yapamicam bide evde yanlizim canim cooookkkkkkkkkkkkkk sikiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bende kara sinir oluyorum burda havalar sogudu disari cikip yuruyus yapmak istiyorum ama soguk oldugu icin useniyorum:gitme:
Hamileyim doktor yuruyus yap dedi ama ben bu gidisle hic yuruyus yapamicam bide evde yanlizim canim cooookkkkkkkkkkkkkk sikiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yasakkelimesakınha kayar düşersin allah muhafaza.evde bant olsaymış keşkeyerimseniben

onu bnde bılıyorum cnm ama ben demıyormkı 6 ay sonra evlenelım..1 sene sonra normal deglmı...

Bende 1 sene nisanli kaldim ama nisanlimdan cok uzakta kaldim ben yurt disinda oda turkiyede sadece telefonla görustuk sen yine sukur et nisanlin yaninda olcak hem nisanlilik cok guzel bir dönem nasilsa birgun evlenirsin nisanliligin tadini cikar:)

huzurlu tek gün geçiremeyecek miyiz senle ya şeytan diyo bas tekmeyi poposuna ama yapamıyorum işte..

konu ne içine döksende bizde bilsek derdini benim gibi hiç içini döken olmamış

neyden korkuyorsa bayanlar!!!!!
kaydirigubbakcemile2

ben 8 senedir evliyim daha eşimle beraber bi gün geçirmedim sürekli olarak kayınlarım yanımda kalıyor kışlarıda yetmiyormuş gibi kaynanam ve kayınpederim geliyor yani evdeki bütün odalar dulu onlar salonda yatıyorlar hiç düşünceleri yok eşime söylediğimdede üstüne üstün beni haksız görüyor neymiş ailesiymiş:mymeka:

sende kendi aileni çağır cümbür cemaat olsunda sende en mutlu kadını oyna anne'ne haber sal 1 hafta kalsınlar babanlaeşin şikayet ettiğinde aynısını sende ona sat:kahve:

bu gün bi sütlü tatlı yaptım çelik tenceremin dibi acaip yandı:bbo: hemde en güzel tencerem. teflonlar yansa bile çabuk temizleniyor. keşke teflonumda yapsaydım.:çok üzgünüm:o değil takım bozuldu. napçam netçem bilmiyorum. herşeyi denedim. gitti paracıklarımm:1no2:

benimki çok farklı gidecek yerim olsa bir saniye bile durmam ama bakalım nereye kadar dayanacağım

cihatcım bak aklıma ne geldi. hasta numarası yapıp iş yapmasan :utangac:onlarda ilgisizlikten dolayı defolup gitseler.:sm_confused:mesela belin ağrıyormuş gibi falan yani. bi dene istersen sana hizmet etmemek için kaçarlar belki:1hug:

bende işyerinde bana bakan adamlara sinir oluyorum. oturdukları yerden beni izliyolar bi gün çok kötü kızıcam sabrımın sonuna geldim.

Back