İçinizi dökün

yokbe bacım böylede çekilmiyo kahretsin:hulya:haniya kimlen iççem şimdi kahfemi:kahve:ooff ooooffffff-tatlicadiarzu-

Şizofren bir komşun olacağına kaydirigubbakcemiletek derdin kahve arkadaşı olsun be arkadaşım :hulya:wallahi dün gene kudurdular, gözümde 2 saatlik uyku ya var ya yok kaydirigubbakcemile4Bu gecede aynı şeyler olsun, çok hain planlarım var :jeyyar:naniknanikşakkıdı

ya şu patronlarıma sinir oluorum yaa offf bu iş yerinede sinir oluorum allahım ne zman düzene çıkıcam yavvv mafoldumben

evlenmek ıstıyorum 1 sene sonra..neden uzasınkı yaaa... mirmirmirmir
ama benım babam benı evlenme meraklısı ypıyo böle dsununcede
hemde dıokı 1seneden fzla uzamaz
off hangısı pekı
delırıcem yaa

ah bu babalar kız evlatlarına .çok düşkün olurlar kendi babam 2seney geçti evleneli hala bana 3
yaşında çocuk gibi bakıyo seviyo bazen eşimden kıskanıyo yerim onu ben

Şizofren bir komşun olacağına kaydirigubbakcemiletek derdin kahve arkadaşı olsun be arkadaşım :hulya:wallahi dün gene kudurdular, gözümde 2 saatlik uyku ya var ya yok kaydirigubbakcemile4Bu gecede aynı şeyler olsun, çok hain planlarım var :jeyyar:naniknanikşakkıdı

uyguladınmı pilanları:uhm:tüh ya dün bilsem bikaç hinlikte ben bulurdum biri tutmazsa biri mutlaka tutardı.:oklava:

onu bnde bılıyorum cnm ama ben demıyormkı 6 ay sonra evlenelım..1 sene sonra normal deglmı...

ooof bende evlendimdi alelacele:mymeka:amanbe bırak otur rahat evinde.:kahve:elin oğluyla uğraş uğraş nereye kadar.delikafaduldensonra ,elektrik,su,hava gazı,tahsit,kira,market masrafı......aaaayyy insan deliriyolaelaelaelaelae

ben 8 senedir evliyim daha eşimle beraber bi gün geçirmedim sürekli olarak kayınlarım yanımda kalıyor kışlarıda yetmiyormuş gibi kaynanam ve kayınpederim geliyor yani evdeki bütün odalar dulu onlar salonda yatıyorlar hiç düşünceleri yok eşime söylediğimdede üstüne üstün beni haksız görüyor neymiş ailesiymiş:mymeka:

8 senedir çocuklarına bakıyorum genede hep şikayet ediyorlar ben 19 yaşında evlendim ve şu an 27 yaşındayım 2 çocuğum var ama ben çok çökmüşüm bir yandan eşimin işsizliği bir yandan kendimize ait bir hayatın olmaması çooooooooooooooooo bunaldım çok

ben 8 senedir evliyim daha eşimle beraber bi gün geçirmedim sürekli olarak kayınlarım yanımda kalıyor kışlarıda yetmiyormuş gibi kaynanam ve kayınpederim geliyor yani evdeki bütün odalar dulu onlar salonda yatıyorlar hiç düşünceleri yok eşime söylediğimdede üstüne üstün beni haksız görüyor neymiş ailesiymiş:mymeka:

neden ozaman ailesiyle yaşamadıkiii:uhm:ay insanda kimle evli anlamıyor bu erkeklerin aile düşkünlüğü yüzünden.kötükedihüso

inanırmısın bazen intihar etmeyi çok düşündüm ama çocuklarım ne olur diye düşünürken vaz geçtim bana bir yol gösterin ne yapabilirim
:tomato:

:teselli:hem kel hem offya bune şimdi .kendi çocuklarınla nasıl ilgilencenki bu hengamede.:sm_confused:sabret evlenirler kurtulursun.:Saruboceq:

:sinifsinif:bikere bunu düşünme bile .hırslı ol daralan gitsin. evsenin .ya yakın olsa çıkıp gelcem üzdün benide:çok üzgünüm:

Back