- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
:umursamaz:keşke döksen rahatlasaydın şekerim:icecream:
Aman canım yok dökmeyim hiç mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:umursamaz:keşke döksen rahatlasaydın şekerim:icecream:
cadde üstünde oturmanın zararları.
insan sakinliği müstakil bir evde oturmayı özlüyor
yokbe bacım böylede çekilmiyo kahretsin:hulya:haniya kimlen iççem şimdi kahfemiooff ooooffffff-tatlicadiarzu-
kuşum baban seni sevio bırakmak istemio hemen bence
Şizofren bir komşun olacağına kaydirigubbakcemiletek derdin kahve arkadaşı olsun be arkadaşım :hulya:wallahi dün gene kudurdular, gözümde 2 saatlik uyku ya var ya yokBu gecede aynı şeyler olsun, çok hain planlarım var :jeyyar:naniknanikşakkıdı
onu bnde bılıyorum cnm ama ben demıyormkı 6 ay sonra evlenelım..1 sene sonra normal deglmı...
bak çok doğru bende o yüzden yazlığı sattırdım yeminle.yaaniii yine yalnızlıktan. buuuuuuuuuuu beeeeeeniiiiiimmmmmmmmm kadeeeeeeeeeriiiiiimmmmmmmmiiiiiiiiii:uhm:mafoldumbendeğişelim o halde sen deniz evine bende şehir evinevereliniortak
Aman canım yok dökmeyim hiç mafoldumben
ben 8 senedir evliyim daha eşimle beraber bi gün geçirmedim sürekli olarak kayınlarım yanımda kalıyor kışlarıda yetmiyormuş gibi kaynanam ve kayınpederim geliyor yani evdeki bütün odalar dulu onlar salonda yatıyorlar hiç düşünceleri yok eşime söylediğimdede üstüne üstün beni haksız görüyor neymiş ailesiymiş:mymeka: