Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu biçeşit romanmı ?????? ne yapsakki. ayy şaşırdım valla.:uhm:bende gördüm içkici ama bukadarınada pes. canım çok üzüldüm. sen benim tüm mesajlarımı seç. orda alkolle ilgili bi konu var o konuyu seçip tamamını bir oku. belki bi çözüm çıkar. ben senin mesajlarını gördüm ordaki konular değil dediğim bölüme gir.CADIARZU:a015:a.s.
geceleri aşşadan takk ttakk sesler gelmesıne sinir oluyorummklava:
ay çok şükür üstümde kimse yok şekerim. altımdaki bile sesimizi duymaz bizim. yaaaaa dedimya bizim aptmn ruhlar alemi gibi oooooffff oooffffffffffff biri yabeni kahfe içmeye çağırsın yada bana kahfeye gelsin. artık patlıycamama.Yok hayatım sen değilsin, yoksa sendemi çok gürültü yapıyorsun şeker??
Yarın öbürgün senin komşularda buraya yazmasın kaydirigubbakcemile3
Evet canım haklısın Allah akıllı geçinen delilerden ve saygısız komşulardan korusun :hulya:
bıktım bu iş yerinden başka bir iş bulmak istiyorummmmmm,kimseyi çekmek istemiyorum hatta ve hatta kendi işimin sahibi olmak istiyorum...mafoldumben
hergün 1 saat yol ve çene çekmek istemiyorum,birde tatil yapmak istiyorum off offf :a015:
ay çok şükür üstümde kimse yok şekerim. altımdaki bile sesimizi duymaz bizim. yaaaaa dedimya bizim aptmn ruhlar alemi gibi oooooffff oooffffffffffff biri yabeni kahfe içmeye çağırsın yada bana kahfeye gelsin. artık patlıycamama.:mymeka:
ztrbnccim umarım herşey gönlünce olur :Saruboceq:öpüyorum canım allah sabir sonundada selamet versinopuyorumnanaktan
Allahtan benimde üstümde kimse yok zemuszemus
Keşke bizim apartmanda ruhlar alemi gibi olsa akannehir
Eski komşuluklar, eski dostluklar hatır-gönül hani nerde??
-tatlicadiarzu- evim ana cadde üstünde, heryer ayağımın altında. ne güzel dimihııı siz öyle sanın adamlar sanki korna basma yarışındalar. aaayyy..ne kafa kaldı ne beyin zaten allah sağlık versin iki dk da bir ambulans geçiyor.gece yok gündüz yok ettiler beynimin içine:bbo: kor naya en çok basanı öne alıyorlar sanki.kaydirigubbakcemile
cadde üstünde oturmanın zararları.
insan sakinliği müstakil bir evde oturmayı özlüyor