İçinizi dökün

ya bu biçeşit romanmı ?????? ne yapsakki. ayy şaşırdım valla.:uhm:bende gördüm içkici ama bukadarınada pes. canım çok üzüldüm. sen benim tüm mesajlarımı seç. orda alkolle ilgili bi konu var o konuyu seçip tamamını bir oku. belki bi çözüm çıkar. ben senin mesajlarını gördüm ordaki konular değil dediğim bölüme gir.CADIARZU:a015:a.s.

canim benim, cok tesekkur ederim, bahsettigin konuyu araliklarla okumustum zaten daha once de. sitede de nette de bayaa bi arastirma yaptim ben bu konuyla ilgili ne yapabilirim diye.
senin tum mesajlarini da buldum, usenmedim aradim,bahsettigin konuyu da bastan sona okudum, ama demistim zaten ne annem ne de ben cesaret edemeyiz oyle bir ilac kullandirmaya.ilacin etkileri arasindakardiyovasküler kollaps, aritmiler, miyokardial enfarktüs, akut kalp rahatsızlıkları ve aşırıya kaçıldığında ölüm vakaları ortaya çıkabilir falan diyor. tamam cok az az vermeye kalksak da olur da bisey olursa Allah korusun,bir de otopside falan cikar bu, haydaa kurtarayim, iyilik yapayim derken bir de cinayetle suclanmak var isin ucunda, hem de en sevdigin canin babanin cinayeti. ya da annem icirse, kocasinin cinayeti, dusunsene...Allah korusun...
benim annem hemsire mesela.o daha iyi biliyor tibbi ilac ya da dr. tedavisini, ama babam kendisi istemezse imkani yok ki. babamin haberi olmadan boyle birseye de biz kalkismak istemeyiz,annemle de konustum bu konuyu ben,onun da fikri ayni:(
malesef kendisi birakicak,baska yolu yok galiba, ben hep dua ediyorum sadece.
umarim bu sene okulum biticek, ben istanbul`da kalmak istememe, memlekete donmek istemememe ragmen sanirim donucem,hem ailem icin hem de benim acimdan da yasam sartlari cok daha kolay olacak,vb. o yuzden bu sene ben derslerime odaklanmaya karar verdim, seneye de artik memlekete gidince, senin bahsettigin konudaki gibi babami check up ve ya dr. tedavisi falan diye kandirip, bi dr. la da onceden anlasip dr. un ona durumunu cok abartarak anlatmasini ayarlamaya calisicam. belki kendisi dr.dan duyarsa vazgecer. ya da dr. yazar ona bu ilaci,o zaman tam super olur.
baska da carem yok sanirim:(

yorum yapan herkese tekrar cok tesekkurler...

ztrbnccim umarım herşey gönlünce olur :Saruboceq:öpüyorum canım allah sabir sonundada selamet versinopuyorumnanaktan

geceleri aşşadan takk ttakk sesler gelmesıne sinir oluyorumm:oklava:

kötükedihüso aşağıdan nasıl yukarı takırtı yapıyor şu insanlar anlamadımyani:uhm:.bence bunlar gıcıklığına alıp ellerine bişey tavana güm,güm vuruyorlar.eee ozaman sende giy nalinleri zıpla parkelerin üstündekaydirigubbakcemile3.

Yok hayatım sen değilsin, yoksa sendemi çok gürültü yapıyorsun şeker??
Yarın öbürgün senin komşularda buraya yazmasın kaydirigubbakcemile3
Evet canım haklısın Allah akıllı geçinen delilerden ve saygısız komşulardan korusun :hulya:
ay çok şükür üstümde kimse yok şekerim. altımdaki bile sesimizi duymaz bizim. yaaaaa dedimya bizim aptmn ruhlar alemi gibi oooooffff oooffffffffffff biri yabeni kahfe içmeye çağırsın yada bana kahfeye gelsin. artık patlıycamama.:kahve::mymeka:

bıktım bu iş yerinden başka bir iş bulmak istiyorummmmmm,kimseyi çekmek istemiyorum hatta ve hatta kendi işimin sahibi olmak istiyorum...mafoldumben
hergün 1 saat yol ve çene çekmek istemiyorum,birde tatil yapmak istiyorum off offf :a015:

Kayınvalidemin ikiyüzlülüğü, ayrımcılığı ve eşimin bana karşı sorumsuzluğu, vurdum duymazlığı bütün bunlardan bıktım.

ben derimki şu gülümsemelerin içinde bi kayınvalide kılıklı kadını bi gelin kılıklı kadın yoluk yoluk yolsaydı bende o gelinin ben olduğumu düşünüp rahatlasaydım. garibin ekmeği umut.kaydirigubbakcemileşimdilik bunla idare etcem artık:dance:

bıktım bu iş yerinden başka bir iş bulmak istiyorummmmmm,kimseyi çekmek istemiyorum hatta ve hatta kendi işimin sahibi olmak istiyorum...mafoldumben
hergün 1 saat yol ve çene çekmek istemiyorum,birde tatil yapmak istiyorum off offf :a015:

sakın işinden çıkma canımcım işyooooookkk. hele dayın yoksa ikikere yooooookkkk.garik uzak muzak dırdır mırdır çekcez böyle.:delphin:

ay çok şükür üstümde kimse yok şekerim. altımdaki bile sesimizi duymaz bizim. yaaaaa dedimya bizim aptmn ruhlar alemi gibi oooooffff oooffffffffffff biri yabeni kahfe içmeye çağırsın yada bana kahfeye gelsin. artık patlıycamama.:kahve::mymeka:

Allahtan benimde üstümde kimse yok zemuszemus
Keşke bizim apartmanda ruhlar alemi gibi olsa akannehir
Eski komşuluklar, eski dostluklar hatır-gönül hani nerde??

kaydirigubbakcemile bigün olur dönersin be güzelim.izmirin havasını teneffüs eden bidaha kopamaz bu şehirden. kandırı ver seninkini kap gel.yakında bende gelcem zaten. yaaaaşu oğlan nerelere getirdi beni. ooooffffff.CADIARZU

Allahtan benimde üstümde kimse yok zemuszemus
Keşke bizim apartmanda ruhlar alemi gibi olsa akannehir
Eski komşuluklar, eski dostluklar hatır-gönül hani nerde??

yokbe bacım böylede çekilmiyo kahretsin:hulya:haniya kimlen iççem şimdi kahfemi:kahve:ooff ooooffffff-tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu- evim ana cadde üstünde, heryer ayağımın altında. ne güzel dimi:delphin:hııı siz öyle sanın adamlar sanki korna basma yarışındalar. aaayyy..ne kafa kaldı ne beyin zaten allah sağlık versin iki dk da bir ambulans geçiyor.gece yok gündüz yok ettiler beynimin içine:bbo: kor naya en çok basanı öne alıyorlar sanki.kaydirigubbakcemile

cadde üstünde oturmanın zararları.
insan sakinliği müstakil bir evde oturmayı özlüyor

Back