- 2 Haziran 2019
- 1.013
- 2.941
- 133
Madem böyleydi bu adam niye menenjit geçirdiğinde üzülüp, kahroldunuz? O konuda öyle anlatmışsınız ki eşinizi, birbirinizi çok seviyorsunuz sanmıştım. Ama burada yazılanlar tam tersi. Hangisi doğru, anlayamıyorum.Ben yemek yapıyordum mutfakta baktım eğilmiş kapının deliğinden ablama bakıyor. Ben sandım bu beni çok seviyor hiç üzmez. Dünyam başıma yıkılmıştı ve o gün hiç içmediğim sigaraya başlamıştım. Bu 3 defa oldu. Ayrılmadım Ayrılamadım çünkü babam borçtan hapisti. Ben anneme erzak ve para yardımı yapıyordum. Bi ara boşanmak istedim babam engel oldu. Aşk meşk neyine dedi. Ömür boyu böyle yaşa dedi.
Bana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Bu ilk evliliği imiş zaten, başka eşi yok ki.Esiniz konuda bahsi gecen es mi?
Kesinlikle abartıyorsunuz. Eski konularınızda da her konunuzda da had safhada abartı taşıyor. 2004 de açtığınız konsomatris kardeşi getirip 2020 de yeni yaşanmış gibi açıp yakalanınca içimden atamadığım için deyip kaçıyorsunuz . Burada eşimle 17 yaşımda birlikte birlikte oldum deyip bir sayfa sonra 16 yaşımdaydım diyorsunuz. Haklı çıkmak için yaş da birer birer küçülüyor mu yoksa yaşadıklarınızdan mı emin değilsiniz diye düşündürüyor insana Olağan bir çocuk Köftesini yemedi gibi basit bir aile içi tartışmada sinir krizleri geçirip kendinize verdiğiniz zararlara dem vuruyorsunuz vs vs. Çok abartılı ve çok fazlası olduğu özellikle psikoloji eğitimi de olan kişiler için çok aleni hanımefendi!Abartı değil bakın konu başlığıma tuhaf hayatım demişim. İster inanın ister inanmayın. Ne eksik ne fazla hepsi gerçek. Benim prenses gibi bi hayatım olmadı. Eşimi kötülemiyorum. Kötü biri demiyorum. Şu anki düştüğüm durum ve onun tarafından gördüğüm bazı tepkileri kötü buluyorum. Evlenmiş sahip çıkmış bana sağolsun. Umarım hayat bi yerden sizi sınamaz.Çünkğ bu ne biçim hayat deyip eleştirmek çok kolay bi eylemdir. Teşekkür ederim
Bu ilk evliliği imiş zaten, başka eşi yok ki.
İki ağladı, kadınlar yumuşayıverdi işte. Bi öyle bi böyle, aldığı tepkilere göre şekil alıyor. Adama da zerre acımadım, 58 yaşında iken 18 lik genç kız peşinde koşmayı bilmiş. Ne bekliyordu ki, genç kadın kaç yıl yar olacaktı ona? Allah çarşısını pazar etsin ne diyelim.Alintiladigim mesajla simdi yazdiklari cok tutarsiz.
Su yaptigi magduriyet adi altinda yaptiklarini hafifletmiyor. Hastaysa gitsin tedavisini olsun burda kimse psikolojik seans yapamaz kendisine. Adam olduren katile hangimiz aciriz? Psikolojik sikintilari varmis vah canim demeyiz herhalde. Kadin sayfalarca diger kadini yazmis. Ben bunun neyine yumusayacagim birak ya.İki ağladı, kadınlar yumuşayıverdi işte. Bi öyle bi böyle, aldığı tepkilere göre şekil alıyor. Allah çarşısını pazar etsin ne diyelim.
Dede dediğim dedesi değilDede mi asılmış konu sahibinin kardesine ve ablasına?
Ne dedeymiş arkadaş ya
Dedeler gözümde bambaşka bir hale büründü
Konuyu okudukça duygu karmasasi yasıyorum..
Kızgınlık, öfke, üzülme, acima, şaşkınlık dagıldım..
Konu sahibi ne diyecegimi sasirdim sana ama alkol alma, ilaclarini duzenli kullan ihtiyacın olan zaman tedavi sakın hayatina birini sokmaya calisma kafan karisik zaten..
Yok yok biliyorum ona dede diyoruz ama dede iste dede yasinda.Dede dediğim dedesi değilkonu sahibinin eşi bizim dedemiz yaşında diye öyle yazmıştım
İki ağladı, kadınlar yumuşayıverdi işte. Bi öyle bi böyle, aldığı tepkilere göre şekil alıyor. Adama da zerre acımadım, 58 yaşında iken 18 lik genç kız peşinde koşmayı bilmiş. Ne bekliyordu ki, genç kadın kaç yıl yar olacaktı ona? Allah çarşısını pazar etsin ne diyelim.
Hastanede tedavi olur, kişilik değiştirmez.Her sevgi eksikliği yaşayan böyle yollara sapmıyor. Ama en azından daha çok düşünerek hareket eder, kendini frenler, daha akıllıca adımlar atar.Bence nerden baksan konu sahibinin hastaneye yatmasi en iyisi. Yolu yol degil, aslinda biliyorda, adam sadece tutundugu (evli) dal. Sevgiyi hep yalnis yerde ariyorlar. Biraz yüz veren olursa bunu hemen sevgi zannediyorlar, halbuki gercek sevginin ne oldugunu bilmiyorlar daha. Allah herkesin evladina böyle hatalara düsmemeyi nasip etsin. Benim kiz cocugum yok, ama evde sevgi eksikligi yasayip sonra böyle bir hayati secmesini asla istemezdim.
Hastanede tedavi olur, kişilik değiştirmez.Her sevgi eksikliği yaşayan böyle yollara sapmıyor. Ama en azından daha çok düşünerek hareket eder, kendini frenler, daha akıllıca adımlar atar.
Vefasiz erkekten sana da fayda gelmez 3 cocugunu kaç yıllık eşini birakmis seni mi alacak nikahina sen kenarda hep bekliceksin çok mu bidi bidi yaptın bosan diye tekmeyi yiyecek olan sensin. Yani hayaller kurma bana gelsin diye .Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Neyin yoklugu bu be resmen kusmalik 40 yaş büyük birisi ve 18 yaş resmen yasli bir sapigin oyuncagi olmussunuz yetmemis hatalarki simdide evli birisiylesiniz. Çok şey yazilirda bu kalitesiz konuya degmez.Çürüdüm ben...
Neyin yoklugu bu be resmen kusmalik 40 yaş büyük birisi ve 18 yaş resmen yasli bir sapigin oyuncagi olmussunuz yetmemis hatalarki simdide evli birisiylesiniz. Çok şey yazilirda bu kalitesiz konuya degmez.
Vefasiz erkekten sana da fayda gelmez 3 cocugunu kaç yıllık eşini birakmis seni mi alacak nikahina sen kenarda hep bekliceksin çok mu bidi bidi yaptın bosan diye tekmeyi yiyecek olan sensin. Yani hayaller kurma bana gelsin diye .
Daha yeni büyük bir yanlistan kurtulup başka bir yanlisa neden gidiyorsun . Neden 3 cocugun gunahina giriyorsun. Herif zaten serefsizki orasi bambaska neden bir mutsuzlugun uzerine konuyorsun. Kimsin sen nerden buluyorsun bu hakki kendinde. Acitasyonmu yapıyorsun hayat bana acimadi bende kimseye acimam diye .
Allah dagina göre kışıni verir umarım o cocuklarin ve o kadinin gelecegi pasparlak olur ikinizide Allaha havale ediyorum.
Konu mu kitler misiniz yöneticilerim.
Aklım burda kalıyor. Yanlış bile olsa farklı seçimler ve hayatlarında var olabileceği gerçeğini kabullenemeyen, olumsuz ve yargılayıcı insanlara cevap vermek istemiyorum.Bedelini zaten hayat ödetiyor. Yeterince üzgünüm ben yine gülüp geçerim.Benim kişiliğime hakaret etmeye izin vermem. Bazıları gibi prenses hayatı yaşamıyor insanlar.Çocukluktan beri sorunlu bir hayatım var. İnsan sonrasını hesap edemediği yanlış seçimler yapabiliyor. Bunların bedelini zaten ben öderken, kimse kimseyi bu kadar hakir görmemeli. Anlaşıldı ki konum böyle açık oldukça, her gelen cebinden bir sürü taş çıkarıp atacak.Linçlenmeyi göze almıştım zaten.Tabi ki herkes girip hür yorumunu yazacak. Bunu da biliyorum.Ama psikolojimi korumak zorundayım. 1 gr aklım kaldı onu da iyi kullanayım bana yeter :)) Canla başla yol göstermeye çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Derdimi anlatmadığım zaman daha mantıklı konuşuyorum bu arada. Artık denizlere anlatırım, suya anlatırım, gökyüzüne anlatırım. Ama hiç bir yakınıma anlatmam. Dediğiniz olumlu şeyleri hep aklımda tutucam. Bana çok büyük yardımınız oldu. Yüreğinize sağlık. Hoşçakalın.
Hala drama queenlik.Konu mu kitler misiniz yöneticilerim.
Aklım burda kalıyor. Yanlış bile olsa farklı seçimler ve hayatlarında var olabileceği gerçeğini kabullenemeyen, olumsuz ve yargılayıcı insanlara cevap vermek istemiyorum.Bedelini zaten hayat ödetiyor. Yeterince üzgünüm ben yine gülüp geçerim.Benim kişiliğime hakaret etmeye izin vermem. Bazıları gibi prenses hayatı yaşamıyor insanlar.Çocukluktan beri sorunlu bir hayatım var. İnsan sonrasını hesap edemediği yanlış seçimler yapabiliyor. Bunların bedelini zaten ben öderken, kimse kimseyi bu kadar hakir görmemeli. Anlaşıldı ki konum böyle açık oldukça, her gelen cebinden bir sürü taş çıkarıp atacak.Linçlenmeyi göze almıştım zaten.Tabi ki herkes girip hür yorumunu yazacak. Bunu da biliyorum.Ama psikolojimi korumak zorundayım. 1 gr aklım kaldı onu da iyi kullanayım bana yeter :)) Canla başla yol göstermeye çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Derdimi anlatmadığım zaman daha mantıklı konuşuyorum bu arada. Artık denizlere anlatırım, suya anlatırım, gökyüzüne anlatırım. Ama hiç bir yakınıma anlatmam. Dediğiniz olumlu şeyleri hep aklımda tutucam. Bana çok büyük yardımınız oldu. Yüreğinize sağlık. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?