- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
E siz niye ayrılmayı düşünecekmiş gibi bir cevap vermişsiniz ki ailenize? Ben de benzer sorunları yaşıyorum, makam mevki değil ama kültürel bir takım problemler. Ortayı bulmak niyetim ama ailem sorun çıkarmaya devam ederse de kendileri bilir ne yapabilirim ki ? Sevdiğim insandan vazgeçmek düşündüğüm son şey bile olamaz. Ben yarım, mutsuz kaldıktan sonra ailem ile olsam ne olur. Onlara hep kırgın kalırım, bu daha kötü. Ayrıca Adana da yaşama fikri bence rahatsız edici. Orta bir noktada yaşarsanız daha iyi olur aileniz açısından da ama ne olursa olsun vazgeçmeyin sevginizden. Bu dönemde sevgi hiç kolay bulunan bir şey değil. Tabi adamdan eminseniz. Bu çok önemli.zaten ayrılacaksın, bitti diye rest çektiler bende aramayın beni o zaman bu kararı ben vereceğim dedim. Araya babam girdi öyle köprüleri atmak olmaz ama yüzümüzü de yere eğdirme diye. Şu zaman geliyoruz demek de aynı şey onlar için. Bir kaç gündür konuşurken kısa cevaplar veriyorum, ağlamaktan sesim kısıldı zaten. Onlarda farkında ama hiç bir adım yok. En doğrusunu onlar bilir, bu karar da ortak verilir. Düşünceleri ne yazık ki bu.