- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
o kızın bu durumu öğrenmesi halinde kötü şeyler olacağı konusunda bir tehdit var ortada.. ayrılmaktan korkmuyorum. sonraki hayatımdanda korkmuyorum. benim korktuğum ve beni düşündüren tek şey ailem.. her ayrıldğmzda benden çok onlar üzülüyor. sırf onlar üzülmesin diye bu oyuna devam ediyorum.. kaldı ki ailem ayrılmamıza bir zamana kadar üzülürler orasıda amenna! peki ya sonrası..? ya başkası ile evlendiğimde o evleneceğim kişi bu evlilik olayını aileme anlatırsa..? ya ben başka birisini bulurum olurda o beni kabul edip şuanki insan demeye şahit gerek olan arkadaş kıskançlığından kalkıp aileme söylerse..? aileme böyle birşeyi asla açıklayamam...
Valla ben senin yerinde olsam bunca yaşanandan sonra hiçbir erkeğe güvenip evlenemezdim. Altından çok sular akması lazım senin yeniden birilerine güvenebilmen için. Ve bundan sonra hayatına girecek insan senin yaşadığın acıların bilincinde olarak hayatında olucak. Hiçbir şekilde kimseden bir şey gizlemene gerek yaralarını sarabilceğin insanla beraber olucaksın. Yoksa olmasın ya. Bunca şeyi yaşarken neden çekinmedin ailenden, şimdi mi çekiniyorsun? ayrıca haberleri de olmaz merak etme.