Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

o kızın bu durumu öğrenmesi halinde kötü şeyler olacağı konusunda bir tehdit var ortada.. ayrılmaktan korkmuyorum. sonraki hayatımdanda korkmuyorum. benim korktuğum ve beni düşündüren tek şey ailem.. her ayrıldğmzda benden çok onlar üzülüyor. sırf onlar üzülmesin diye bu oyuna devam ediyorum.. kaldı ki ailem ayrılmamıza bir zamana kadar üzülürler orasıda amenna! peki ya sonrası..? ya başkası ile evlendiğimde o evleneceğim kişi bu evlilik olayını aileme anlatırsa..? ya ben başka birisini bulurum olurda o beni kabul edip şuanki insan demeye şahit gerek olan arkadaş kıskançlığından kalkıp aileme söylerse..? aileme böyle birşeyi asla açıklayamam...

Valla ben senin yerinde olsam bunca yaşanandan sonra hiçbir erkeğe güvenip evlenemezdim. Altından çok sular akması lazım senin yeniden birilerine güvenebilmen için. Ve bundan sonra hayatına girecek insan senin yaşadığın acıların bilincinde olarak hayatında olucak. Hiçbir şekilde kimseden bir şey gizlemene gerek yaralarını sarabilceğin insanla beraber olucaksın. Yoksa olmasın ya. Bunca şeyi yaşarken neden çekinmedin ailenden, şimdi mi çekiniyorsun? ayrıca haberleri de olmaz merak etme.

oha diyorum ohaa diyorum.. pess yani
ne mideymiş be kardeş seninkide :53: aman yarabbim.. sen kendine değer vermemişsin.. elin oğlu sana nasıl değer versin:53::53:

evlenince asla yapmicam, şuan o kızlarla sadece hevesimi alıyorum(ilk çıktığı kız bendim) ilerde evlenince o hatayı yapmamak için şuan hevesimi gideriyorum ben sadece seni seviyorum der bende ağlamaktan çatlasamda patlasam da sadece sabrederdim.. belki derdim.. belki ilerde düzelir..

bu ne demek ya. senin miden nasıl aldıda bidaha ona dokunabildin:53:

kızı kabul ediyorum..
şuan 4ay oldu o kızla beraber.. onun bütün çevresi bizim ayrıldğmızı biliyor. sırf kıza haber uçmasın diye kendi semtimde elini dahi tutamıyorum belki bir tanıdığı görür gider kıza yetiştirir diye..

kusura bakma ama hepsini haketmişsin..

resmi nikah olmadan kıyılacağını ve ailelerimizin haberlerinin olmadan kıyılacağına dair her ayrıntı mevcuttu o sorularımızın içinde.. evlilik zaten imanı kurtarmak adına yapılan bir olgudur. peygamberimizin bir hadisi şerifi var. evlenen kişi imanının yarısını kurtarmıştır diye.. yani kişi kendisini zina batağına batmaktan korkuyorsa bir an önce evlenmelidir diyor peygamberimiz.. bazı sebepler dolayısıyla resmi nikahımızı kıyamamış olduğmuz için en azından bunu yapalım diyerek yapılan birşeydir o nikah..

Sunu okuyunca koptum yerlere yattım :1: Koltuktan düşüyordum az kalsın.

Sizin nasıl bir dünyanız var ya :D Rahat rahat sevişebilmek icin evlenmişsiniz kılıfını da bulmuşsunuz.

İkinci kadın olmayı kabul etmişsiniz simdi de sızlanıyorsunuz.

herşey yavaş yavaş oluştuğu için ne denli ahmaklıklar yaptığnın farkına varmıyor insan..

Bunu çok doğru ifade etmişsin işte. Kurbağa deneyi vardı bilir misin bilmem. Kurbağayı kaynar suya atarsan sıçrar kurtulur. Ama soğuk suya atıp yavaş yavaş kaynatırsan haşlanır ölür gider. Senn son çırpınışların... Kurtul bir an önce..

Sizin nasıl bir dünyanız var ya :D Rahat rahat sevişebilmek icin evlenmişsiniz kılıfını da bulmuşsunuz.

bu konular hakkında az da olsa bilgi sahibi biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki o söylediği hadisler, iman kurtarmak falan hiçbiri bu durum için geçerli olamaz. uydurmaya çalıştıkları kılıflar bile bu hataları örtemez.

Elmoş :)))

Yavru bu hayat hep böyle...Sevişmek için kıyarlar sonra yok biz imanımızı kurtarmak istedik bıdı bıdı bıdı...

Valla maşallah konu sahibesi her halttan haberli hadis bile yazıyor bu saçma olaya dair...Kendi kendine her soruya bir şekilde cevap veriyor...

Biz totomuzu boş yere yırtıyoruz..O herşeyin farkında ve öyle de sineye çekmiş..
Müstehâktır ...

O kadar dayağa direnç gösteren bir vucud bizim ayrıl dememizle ayrılacaksa biz aştık demektir site olarak...

Son düzenleme:
Benım merak ettıgım sey sızı dovdugu zaman çok şıddetlı dovdugunu agzınızdan burnunuzdan kan geldıgını soylemıssınız aılenız boyle bır durumu nasıl farketmez aılenızle aynı evde yasamıyormusunu bu kadar dayaktan sonra ınsan kendıne gelemez hemen

Vay bee sizddeki de ne aşkmış böyle büyük bir aşk sevgi görülmedi daha :53::53:

o kadar dayak yediniz de aileniz demedi mi kızım ne oldu ne bu diye :44: bir de dini nikahla evli olmak değildir , evliliğim için katlandım diyip durmuşsunuz da.

nasıl bir mide yaa 4 aydır o kızı kabul ettim demek ayyyyy okurken sinir krizi geçridim :53: adam bulmuş senin gibsini neden ayrılsın kiiiii herşeye seviyorum aşıkımmm diye kabul eden biri var nasılsa :20::20:

bir insan nasıl kendine bunları yaptırırrr aklınız mantığınız yok mu sizin hiç kusura bakmayın da Hak etmişsinizz..

allahım kourusun böyle insanlardan :ssz::ssz:

ailem üzülecek diye ayrılamıyor olmam, kızlğm yzünden ayrılamıyor olmam, şuan ayrıldığımda o kız hayatında oldğu için belki şuan önemsemez ancak ben başkasını bulduğum an o kişiye yahut bana tehditkar olması. çünkü aşırı tutucu bir insan. nekadar hayatında o kız olsada benim asla birisiyle birlikte olmamı asla hazmedemez..
bir çıkış yolu.. bir deva.. bir ilaç.. bunların hepsini nasıl aşabilirim.. anlatmak istediğim deva istediğim okadar çok yaram var ki..

dükkandan çıkabilmem mümkün olsa inanın 1dakika dahi durmam.. ama yukarıdaki yorumda söylediğim gbi. kasaya bakacak kmse olmadığı için ben izin günü bile yapamıyorum.. izin günlerimde kapanıyor koskocaman mağaza.. tüm yükler benim üzerimde. kalkıp kmseye ben başka bir şehire gtcem dyemem ailemden.. dükkanı geçtim buna dükkan olmasa da izin vermezler.. evet. benim ailem gerek yakın gerek uzak bütün sülalem herkes çok tutucudur. yani çok dindar. öldürürlermi öldürmezlermi orasını bilmiyorum ama babamın benim yüzüme bakarak bir 'tüh' dyip susması benim ölmemden daha çok acı ve ızdırap verir bana..

Ya lütfen su yazdıklarınızı bir okuyun.

Ben sizin yerinizde olsam bu pislikten kurtulmak icin gerekirse babamdan sille tokat dayak yerim. Neyse daha fazla anlatmayayım.

Elmoş :)))

Yavru bu hayat hep böyle...Sevişmek için kıyarlar sonra yok biz imanımızı kurtarmak istedik bıdı bıdı bıdı...

Valla maşallah konu sahibesi her halttan haberli hadis bile yazıyor bu saçma olaya dair...Kendi kendine her soruya bir şekilde cevap veriyor...

Biz totomuzu boş yere yırtıyoruz..O herşeyin farkında ve öyle de sineye çekmiş..
Müstehâktır ...

O kadar dayağa direnç gösteren bir vucud bizim ayrıl dememizle ayrılacaksa biz aştık demektir site olarak...

Kontesim hepimiz rahat rahat sevişebilmek icin evlendik. Belediye ve din onayladı :) ama herkes biliyor bunu. Biz asamamışız, resmi olarak evli olmamıza rağmen bu kadar sahiplenmedik hicbirimiz evliliğimizi.

bunca şeyi yaparken bunlar aklına gelmedi mi? bu işin nereye varacağını sanıyordun ki?

geçmişime dair yaptığım hataların farkında olduğmu defalarca söyledim sizlere. gözlerim körmüş demekki ozamanlar görmüyor göremiyormuşum gerçekleri! ve yapmışım onunla en büyük hatamı 3üncü yılımda.. bunlar aklıma gelse, 18imdeyken anlasaydım bilseydim bunların başıma geleceğini.. tanıştığım gün def ederdim başımdan bunların bu boyuta gelebileceğini bilmemişim anlamamışım belkide anlamak istememişimdir geçmiş yıllarımda.. zaten aklım başıma geldi ama herşey için çok geç oldu..

okurken bile midem bulandı.. siz bunları nasıl yaşıyorsunuz merak ediyorum..
okuduğum şeylerde karşıma çıkan konularda nolursa olsun bi insan ikinci kadın olmayı kabul etmez diyordum kendi kendime.. şimdi kendi agzınızla söylüyorsunuz..
çevre onu demiş aile bunu demiş falan fistan herşey bi yana, herşeyden önce insanın kendi onuru, gururu ve karakteri var.
pes doğrusu..

geçmişime dair yaptığım hataların farkında olduğmu defalarca söyledim sizlere. gözlerim körmüş demekki ozamanlar görmüyor göremiyormuşum gerçekleri! ve yapmışım onunla en büyük hatamı 3üncü yılımda.. bunlar aklıma gelse, 18imdeyken anlasaydım bilseydim bunların başıma geleceğini.. tanıştığım gün def ederdim başımdan bunların bu boyuta gelebileceğini bilmemişim anlamamışım belkide anlamak istememişimdir geçmiş yıllarımda.. zaten aklım başıma geldi ama herşey için çok geç oldu..

22 yaşındasınız sanırım aynı yaştayız , anlamıyorum nasıl düşünemiyorsunuz yahuu bende 18 yaşında oldum hiç böyle saçma şeyler yapmadım gayet mantıklıydım olgundum nasıl gözleriniz kör olyo anlamış değilim pess bu işi bu boyuta getiren sizsinizz :31:

Son düzenleyen: Moderatör:

bak hata yaptığını kabul ediyosun.. bunu düzeltmeye EVLİLİĞİM demekten vazgeçerek başlayabilirsin..
bundan sonrası için ondan kurtulmaya bak.. rabbim yardımcın olsun..

Tamam hadi diyelim o zamanlar kördün peki şimdi sana soruyorum bütün kk adına...

AYRILACAK MISIN ?

Yoksa babacıgının sana tüh demesinden mi korkacaksın ?

Sonuçtan haber ver sonuçtan

hayır hiçbir şey için geç değil. madem pişmansın bu yaptıklarına kılıf uydurmayı bırak ve derhal bu işten kurtulmaya bak. seninle aynı yaştayız. ama anlaşılan bazı şeyleri çok erken yaşamaya çalışmışsın. seni anlamaya çalışıyorum. madem işler bu kadar sarpa sardı, tek başına bu yükü taşıma. annene herşeyi anlat. dövse de sövse de bir süre sonra siniri geçer ve seni bu durumdan kurtarmaya çalışır. annenin babanın dayağı emin ol o adamınkinden çok daha iyidir. şimdi aklını başına alıp birşeyler yapmaya başlamazsan daha büyük pişmanlıklar yaşarsın. kurtar kendini arkadaşım.

hiç kimsenin bu kadar saf olabileceğine inanmıyorum ben bunu cahillik gençlik gibi kelimelerle açıklayamazsınız önüne gelenle yatıp kalkıyor sizede hevesimi alıyorum sadece diyor sizde kabulleniyorsunuz dayakta cabası ne denirki size bilemedim

Kaç kere saklayabilir insan ?
Dükkanda ailenden bir tek sen mi çalışıyorsun.?
Bu arada kardeşlerin var mı merak ettim ?

evet aileden tek çalışıyorum. yüzümde yada görünen yerlerimde bir morluk olmadı. gizlenecek birşey yoktu. ağlamaktan kızaran gözlerimi saymazsak. sakladığım şey oydu. ve ne oldu dediklerinde başım ağrıyo larla geçiştirilebilir şeydi. zaten onların yanına gideseye kadar dükkanda kendime çeki düzen vermeye yeterince vaktim oluyordu. sürekli de olmadı bu dayak olayı. hani hergün hergün değil. uzun mesafelere dağıldı.

Kardes olan olmus biten bitmis

Sen bu adamla devam edip yillarca kendinide, ailenide ve hatta cocuk olursa bide onu uzecegine. Bitir gitsin.

Ailende en fazla bir yil uzulur omur boyu uzulmezler. Herkes biliyorsa nolmus kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez.

Seninki sevgi degil aliskanlik olmus, ondan degil anilarindan kurtulamiyorsun.
Oda vicdandan belkide snden ayrilmiyor.
Al karsina cidden ayrilalim de kiskanclik yapacagini sanmiyorum. Oda ayrilmak istiyor bence.

Bu arada psikologada git. Yardim al.

Gecmisinin faturasindan kurtul, gelecegine yatirim yap. Omur boyu kendini yakma.

evet aileden tek çalışıyorum. yüzümde yada görünen yerlerimde bir morluk olmadı. gizlenecek birşey yoktu. ağlamaktan kızaran gözlerimi saymazsak. sakladığım şey oydu. ve ne oldu dediklerinde başım ağrıyo larla geçiştirilebilir şeydi. zaten onların yanına gideseye kadar dükkanda kendime çeki düzen vermeye yeterince vaktim oluyordu. sürekli de olmadı bu dayak olayı. hani hergün hergün değil. uzun mesafelere dağıldı.

sorumuza cevap versene kadın !

Ayrılacak mısın devam mı edeceksin ona göre ellerini yorsun millet...

Çemberin etrafında dönüp dolaşmayalım ..

Duruma göre yazıp çizelim.

canım benim bi kere evli değilsin 2 dua et çoluk çocuk olmamış ayrıca hiç mi tv izlemiyon takip etmiyon genelde ailesinin istemediği adamla evlenenler birlikte olanlar vs hep pişman olurlar bırak adamı yoluna bak işte sende

Back