- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.667
- 198
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
İşin içinde tezgah girerse herşey mübağdır ..
Aklımı koru yarabbim..
Kızlarımıza örnek olsun bunlar işte..
18 yaşında mı tanıştınız..4 yıldır bırlıktesınız..allahım ya..ne kadar cok şahsıyetsız onursuz gurursuz erkek varmış..ve ne yazıkkı karşı tarafıda o konuma surukleyebılıyormuş...kızım korkma allaha sığın ve işi bırak..aılen güya senın daha fazla çalışmanı ıstemıyor gıbı bırşey yap..uzaklaş..birçok şey yapılabılır sankı..bırde sen zaten bu aşşaglıktan agız burun dağılıyorsun..baban annen duysa o kadar olmaz sanırım..hem olsa ne olur.. zaten devamını goreceksın yaratık tarafından..her şey ortada.cahılken tanıştın ve oylede cahıllıgın devam edıyor..senın korkun beraber yaşadığınızın duyulması ...bu yüzden herşeye katlanıyorsun...o beyınsızde (uçkuruna çalışan beyınlı) bunun farkında..yeter bu kadar kullanıldığın..bırak aılene kendını yanındakinden daha kotu olmaz sanırım..nerelısın sızde namus davasına oldurmek mı var..nerede yaşıyorsun sen..soyle ben dovdureyım..uçkurunu taksım meydanında sallandırayım.................uyuz oldum vallaha..
bunca şeyi yaparken bunlar aklına gelmedi mi? bu işin nereye varacağını sanıyordun ki?dükkandan çıkabilmem mümkün olsa inanın 1dakika dahi durmam.. ama yukarıdaki yorumda söylediğim gbi. kasaya bakacak kmse olmadığı için ben izin günü bile yapamıyorum.. izin günlerimde kapanıyor koskocaman mağaza.. tüm yükler benim üzerimde. kalkıp kmseye ben başka bir şehire gtcem dyemem ailemden.. dükkanı geçtim buna dükkan olmasa da izin vermezler.. evet. benim ailem gerek yakın gerek uzak bütün sülalem herkes çok tutucudur. yani çok dindar. öldürürlermi öldürmezlermi orasını bilmiyorum ama babamın benim yüzüme bakarak bir 'tüh' dyip susması benim ölmemden daha çok acı ve ızdırap verir bana..
Keske.. Hep benzer konular okuyoruz.. Ya kadin olarak cok saf insanlariz.. Yada erkekler fazlasiyla kurnaz..
İnsaAllah dedigimizi yapar ve def eder o kisiyi hayatindan..
dükkandan çıkabilmem mümkün olsa inanın 1dakika dahi durmam.. ama yukarıdaki yorumda söylediğim gbi. kasaya bakacak kmse olmadığı için ben izin günü bile yapamıyorum.. izin günlerimde kapanıyor koskocaman mağaza.. tüm yükler benim üzerimde. kalkıp kmseye ben başka bir şehire gtcem dyemem ailemden.. dükkanı geçtim buna dükkan olmasa da izin vermezler.. evet. benim ailem gerek yakın gerek uzak bütün sülalem herkes çok tutucudur. yani çok dindar. öldürürlermi öldürmezlermi orasını bilmiyorum ama babamın benim yüzüme bakarak bir 'tüh' dyip susması benim ölmemden daha çok acı ve ızdırap verir bana..
Onca dayağı yedikten sonra otelde mi kalıyordunuz , evden kimse görmüyor muydu yüzünüzü , gözünüzü. ?
dükkandan çıkabilmem mümkün olsa inanın 1dakika dahi durmam.. ama yukarıdaki yorumda söylediğim gbi. kasaya bakacak kmse olmadığı için ben izin günü bile yapamıyorum.. izin günlerimde kapanıyor koskocaman mağaza.. tüm yükler benim üzerimde. kalkıp kmseye ben başka bir şehire gtcem dyemem ailemden.. dükkanı geçtim buna dükkan olmasa da izin vermezler.. evet. benim ailem gerek yakın gerek uzak bütün sülalem herkes çok tutucudur. yani çok dindar. öldürürlermi öldürmezlermi orasını bilmiyorum ama babamın benim yüzüme bakarak bir 'tüh' dyip susması benim ölmemden daha çok acı ve ızdırap verir bana..
Keske.. Hep benzer konular okuyoruz.. Ya kadin olarak cok saf insanlariz.. Yada erkekler fazlasiyla kurnaz..
İnsaAllah dedigimizi yapar ve def eder o kisiyi hayatindan..
bir şekilde hep gizledim.. dükkanda telafi ettim. eve gidincede direk odama geçip kapıyı kilitlerdim. yahut duşa girer onların yatmasını beklerdim.
bir keresinde babamın yanında bana sesini yükseltti. babam araya girdi. sen kime bağırıyorsun diye.. eve gideseye kadar da annemle arabada söylenip durdu. daha şimdiden bağırıyor kızına diye..
katılıyorum...yaşadığın saçmalığa son vermek için ödemen gereken küçük bir bedel sadece...zaman herşeyi olgunlaştırır tüm yaraları sarar...Saflık aslında,birazda kanma diyelim buna..
Babanın yüzüne tüh demesi bile bu kadar yaşadığın olayların yanında inan hiç acı vermez ..
bir şekilde hep gizledim.. dükkanda telafi ettim. eve gidincede direk odama geçip kapıyı kilitlerdim. yahut duşa girer onların yatmasını beklerdim.
bir keresinde babamın yanında bana sesini yükseltti. babam araya girdi. sen kime bağırıyorsun diye.. eve gideseye kadar da annemle arabada söylenip durdu. daha şimdiden bağırıyor kızına diye..
Şuan okadarzor bir durumdayım ki.. 4 yıllık bir ilişkim var. ailelerin ilk yıllardan bir şekilde öğrendiler ilişkimizi. benim ailem onu istememesine rağmen inat ve ısrarla -salak gibi- onu istedim. Kesin evlenecektik. ancak bazı şartlar yüzünden evlilik sürecimiz uzadı. bu 4yılın içerisinde diğer her genç gibi o da cinsellik istediğni, bir erkek olarak dayanamadığını, kötü yerlere gitmektense eşim olacak olan insandan olmasını söyledi. ilk 3yıl boyunca hiçbir şekilde kabul etmedim. 4üncü yıla girdiğmzde artık ısrarlarına dayanamayarak dini nikah kıyarsak belki olabileceğni söyledim ve nikahımızı kıydık..
ben babamın iki katlı mağazasını işletiyorum. En ufak bir sebepten dolayı babamın dükkanında beni tekme tokat dövdüğü çok oldu. Ki çoğu zaman beni elemanlarım kurtarırdı.. hatta bir keresinde okadar çok dövdü ki.. burnum ve ağzımdan kanlar aktı.. alt kat depo olarak kullanılıyor. çok büyük bir dükkan. alt katta adam öldürseler yukarıya ses çıkmaz.. ben o acılarla o kavga anlarımızda okadar bağırıyormuşum ki seslerim yukarıya kadar çıkıp elemanların can havliyle aşşağıya inmesini sağlıyormuş.. sonrasında ayrılırdım ama o hatasını anlayıp çiçekler çikolatalar ayıcıklar alarak kalbimi yapar ailemden gizli evli olduğum için de belki de kalp kırıklığmın yanı sıra mecburiyetten barışırdım..
Bu 4yıl içerisinde onun hayatına ben olduğum halde okadar çok kıız girip çıktı ki onun hayatına.. Onu çok sevdiğim ve aileme onun yüzünden rest çektiğim için geri adım atamadım.. herşeyine tahammül ettim.. evlenince asla yapmicam, şuan o kızlarla sadece hevesimi alıyorum(ilk çıktığı kız bendim) ilerde evlenince o hatayı yapmamak için şuan hevesimi gideriyorum ben sadece seni seviyorum der bende ağlamaktan çatlasamda patlasam da sadece sabrederdim.. belki derdim.. belki ilerde düzelir..
dini nikahla evlendikten sonra başlarda başka kızlar olmadı, onun yerini az önce anlattığım dayakları aldı.. (evlenmeden önce hiçbir şiddetini görmemiştim) beni çok sevdiğinden emindim. çok kıskanır herşeyimi yasaklar şiddetde hep bunlar yüzünden başlardı.. evlendikten 1yıl sonrasında ben iş seyahatine çıktım. derken benim iş seyahatimde o da benden habersiz -kendisi gazeteci- belediyenin yapmış olduğu bir şehir dışı programına katılmış. otobüs dolusu kızın içerisinde tek erkek olarak.. kızlardan buna çok kişi numarasını vermiş teklif fln etmiş. günde beni 15defa arayan kişiye 2gün boyunca ulaşamayınca hemen istanbula geri geldim. tabi bizim beyefendinin o kadar kızdan sonra burnu bir büyümüş anlatamam.. derken onlardan bir kızın teklifini kabul etmiş. bunu duyar duymaz ayrıldım. 10gün ayrı kaldık. çok acı çektim. sanki heryerde o vardı.. evliliğim iffetimde cabasıydı.. peki dedim ona.. kızı kabul ediyorum..
şuan 4ay oldu o kızla beraber.. onun bütün çevresi bizim ayrıldğmızı biliyor. sırf kıza haber uçmasın diye kendi semtimde elini dahi tutamıyorum belki bir tanıdığı görür gider kıza yetiştirir diye..
yanıma gelmediği 1gün bile olmazken şimdi 8gün görmediğim oluyor..
ailemse artık ayrılmamızdan korkuyor. çünkü etrafımızda bzm uzun yıllar çıkmadğmzı blmeyen kmse yok. adını karaladın diyorlar.. çağır istesinler artık yeter bu kadar diyorlar.. günah diyorlar bir erkekle bir kızın aynı ortamda bulunması..
oysa bilmiyorlarki günah değil yaptıklarımız tek problemimiz onda..
şimdi okadar zor durumdayım ki..
ne yapsam nereye gitsem..
yıllarımı nasıl geriye getirsem
yaptığım çıktığım hatta onu tanıdığım güne lanet ediyorum ancak bu bana hiçbirşeyi geri getirmiyor.. şimdi sizden tek istediğim ben yaptığım hatalarımı biliyorum bana o hatalarımı söylemeniz yerine bana bir yol bana bir çıkış kapısı söyleyin ne olur size yalvarıyorum..
arkadaşlarımdan hiçbirisi diğer kızı bilmiyor. beni dövdüğnü bilmiyor. evli olduğmu bilmiyor. hiçbir dert ortağım yok.. gidecek kapım çalacak kapım bana yardım et diyecek Rabbimden başka kimsem yok.. ne olur.. siz bari bir akıl verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?