Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

İşin içinde tezgah girerse herşey mübağdır ..

Aklımı koru yarabbim..
Kızlarımıza örnek olsun bunlar işte..

Keske.. Hep benzer konular okuyoruz.. Ya kadin olarak cok saf insanlariz.. Yada erkekler fazlasiyla kurnaz..

İnsaAllah dedigimizi yapar ve def eder o kisiyi hayatindan..

Acı çekmekten, itelenmekten , örselenmekten hoşlanıyorsunuz demek ki.Dini nikahı bu olaya alet etmek zaten hoş değil ama derinleştirmek istemiyorum mevzuyu.
Sağlam kafayla düşünüp sağlıklı kararlar alırsınız umarım.Yaptığınız hataların büyüklüğüyle yeni bir hayata başlamak zor geliyor anlıyorum ama sadece çevresel ve ailesel zorluklar gibi gelmedi bana.Kendiniz bu 'canavar'ı seviyor ve istiyorsunuz.Ki bu da benim aklımın almadığı bir durum.Şiddet gördüğünüz ve aldatıldığınız bir adamı sevmek, istemek çok garip.

Son düzenleme:
bence sizin bir psikoloğa gitmeniz lazım yaptıklarınız gerçekten normal bir insanın yapacağı kabullenebileceği birşey değil kendi gururunu kendi kişiliğini kadınlığını herşeyi yitirmişsin ki arkandaki annene babana kardeşlerine bile acımamışsın . kendine saygı duymaya başla önce böyle bir şeyi nasıl kabul edebilirsin o mahluk snei kullanmış kullanmış kullanmış şimdi ise başka birine senin çektiklerini sana yaptıklarını yapacak diğerinin günahına da girmeyin.
onun da bir annesi babası var
Ayrılmalısın ondan kendine hayatına bi çeki düzen vermelisin çünkü yolun yol değil ileride çok daha pişman olmadan o kişiyi bırakmalısın kendine azda olsa saygın kalmışsa arkana dahi bakma
işine sarıl annene sarıl ama kurtul ondan ölmezsin merak etme acılar geçer bu yaptıkları emin ol daha çok acıtıyordur canını daha çok gençsin yolun başındasın hayatını karartma kendine güven psikolojik yardım al oyle bir kişiyle ömürü geç saat geçmez

dükkandan çıkabilmem mümkün olsa inanın 1dakika dahi durmam.. ama yukarıdaki yorumda söylediğim gbi. kasaya bakacak kmse olmadığı için ben izin günü bile yapamıyorum.. izin günlerimde kapanıyor koskocaman mağaza.. tüm yükler benim üzerimde. kalkıp kmseye ben başka bir şehire gtcem dyemem ailemden.. dükkanı geçtim buna dükkan olmasa da izin vermezler.. evet. benim ailem gerek yakın gerek uzak bütün sülalem herkes çok tutucudur. yani çok dindar. öldürürlermi öldürmezlermi orasını bilmiyorum ama babamın benim yüzüme bakarak bir 'tüh' dyip susması benim ölmemden daha çok acı ve ızdırap verir bana..

bunca şeyi yaparken bunlar aklına gelmedi mi? bu işin nereye varacağını sanıyordun ki?

Keske.. Hep benzer konular okuyoruz.. Ya kadin olarak cok saf insanlariz.. Yada erkekler fazlasiyla kurnaz..

Saflık aslında,birazda kanma diyelim buna..

Babanın yüzüne tüh demesi bile bu kadar yaşadığın olayların yanında inan hiç acı vermez ..

Onca dayağı yedikten sonra otelde mi kalıyordunuz , evden kimse görmüyor muydu yüzünüzü , gözünüzü. ?

bir şekilde hep gizledim.. dükkanda telafi ettim. eve gidincede direk odama geçip kapıyı kilitlerdim. yahut duşa girer onların yatmasını beklerdim.
bir keresinde babamın yanında bana sesini yükseltti. babam araya girdi. sen kime bağırıyorsun diye.. eve gideseye kadar da annemle arabada söylenip durdu. daha şimdiden bağırıyor kızına diye..

Ya kuzum ailen çok dindar madem yani bu kadarını o tutucu dedigin ailenin duymadan bu zamana kadar gelmesini nasıl başardın allasen ?

Ya zaten aileni çok düşünen bir evlat degilmişsin ki,yumurta kapıya dayanınca mı kıymete biniyor bu babalar ?

Dindarlık bu mu hem ? Öfff içim şişti yeminle..

Doktora git birşeye git ne edersen et o adamdan ayrıl...Lamı cimi yok işte sana sen hatalısın diyoruz çünkü o ş....karakteri zaten belli..

Ya bu işkenceyi sana ailen yapsa demediğin kalmaz ama el oğlu yapınca niye kıymete biniyor ?

Neyinden korkuyorsun bu itin ? Sana zarar vermesinden mi ?

Bile bile herşeyi kabul ediyor , yok ailem ne der , yok beni tehdit eder yok o , yok bu ...
Sözün özü adamı kaybetmek istemiyor , gerisi bahane .

Bir an evvel gözlerin açılırda , hayırlısıyla kalbin o kişiden yüz çevirir diye ,
senin edemediğin duayı , biz senin için Allah tan diliyoruz.

Baban sana sahip cikar kurtul su adam diye ortalikta dolasan adi insandan..

Saflık aslında,birazda kanma diyelim buna..

Babanın yüzüne tüh demesi bile bu kadar yaşadığın olayların yanında inan hiç acı vermez ..
katılıyorum...yaşadığın saçmalığa son vermek için ödemen gereken küçük bir bedel sadece...zaman herşeyi olgunlaştırır tüm yaraları sarar...

Kaç kere saklayabilir insan ?
Dükkanda ailenden bir tek sen mi çalışıyorsun.?
Bu arada kardeşlerin var mı merak ettim ?

O kadar cok evliliğimde evliliğimde demişsiniz ki gözümde bütün inandırıcılığınızı yitirdiniz. Hic kimsenin (ailenin) bilmediği nikah dini nikah değildir. Duyurulmadan hicbir hükmü kalmamış.

Adam ağzını burnunu kırmış, evliyim demiş, ihtiyacımı gidereceğim demiş evliyim arkasına sığınılmış.

Kendi eden kendi bulana ağlamam ben.....

dini olarak bir nikah gerçekleşmiş yasal olmasa da,
çok acı birşey bunlara göz yummak, bunları yaşamak rabbim uzak tutsun..
ondan ayrılmaktan baska çözümünüz yok,
emin olun ondan kurtulduktan sonra huzura o zaman ulaşacaksınız..

Sizi resmen dini nikahla afedersiniz ama kullanmış. Ne demek kabul ettim başka kızı? Tamam belki babanız döver falan filan ama unutmayın ki bu sizin hayatınız. Olmadı ayrıldık dersiniz bu kadar basit. Kesinlikle görüşmeyin. Ne demek ben hevesimi alıyorum sadece, böyle şey mi olur. Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle şeyleri aklım almıyor. Sizin başk kimseyle görüşmeyeceğinizi garantilemiş kendisi gününü gün ediyor, yok öyle dünya. Ona bu şansı vermeyin lütfen. Gerçekten evlenirseniz o zaman ne yapacaksınız? Bir kere izin verdiniz, artık iflah olmaz.

arkadaşım geçmiş olsun.bana hatalarımı söylemeyin demişsin ama üzgünüm ki şunu söylemek zorundayım bilmeyenler öğrensin diye:dini nikah yaptık erkek arkadaşımla demişsiniz.bakın burda şöyle bir yanlış var:dini nikah yapılması için bekar bir kızın babasının izninin olması şart.bayan dul ise buna gerek yok.fakat kız ise velinin rıızzası şart dini nikahta.bunu söylememin sebebi bekar olan bilmeyen arkadaşlarımızında öğrenmeleri.
sizin için diyebileceğim tek şey boş verip herşeyi bir kenara bırakın ve kenddinize yeni bir sayfa açın.hata yapmışsınız ne yazık ki bedelini ödeyeceksiniz.yeterki kararlı durun bir süre.karşınıza allah hayırlı olanı çıkarsın.herkes biliyor diyede bile bile kendinizi ateşe atmayın.

Ya anlamadığım ailem çok tutucu diyor ama sizin çıkmanıza da izin veriyor nasıl iş bu ?

Yani benim babam bile çok sıkan bir adam degilken bizi eşimin hayatımda olduğunu öğrendiği an sabaha kadar yatamamış...

Şimdi gerçekten mantığım kabul etmiyor..

Senin annen darp edilen yüzüne gözüne bakıp evladım bu ne hâl demiyor mu ?

Ben kızımın suratına baktıgımda moraran yeri olsa hemen dikkatimi çeker irdeler dururum...Aileniz kör mü ?

Bu erkek bir kadını dövdüğü zaman darp izi kalmadan dövebiliyorsa eğer getirin ben o erkeğin alnından öpeceğim..

Uyan uyan artık yaş 22 saflık da diyemiyorum ben bu duruma maşallah dini nikahı bile kullanıp ailelelerin ardından türlü işler bile çevriliyor..

Bunun adı şark kurnazlığı...Ama konu sahibinin kendisine zarar veren bir kurnazlık türü..

Madem öyle babana dayak yediğini söyleyeceksin. Arkanda duracaklarına eminim. durmasalar nolucak? Bundan sonra hiçbir şey bu yaşadıklarından daha ağır olamaz. Bundan sonra hayatına girecek insanı düşünüyorsun muhtemelen. Kimse olmayıversin canım. Yalnız kal. İlle bir erkeğe mi ihtiyacın var????

Evliliğiniz kağıda dökülmediği için hiç bir geçerliliği yok. . Kendinizi kullanırmayın . . .Yapmış olduğunuz hatanın geri dönüşü mümkün. . Siz bu adamla evlenirseniz burada daha çok konu açarsınız. . Ki evlenseniz bile dair dayanacağınız maksimum süre 1 yıl. .
Kendi elinizle kendi geleceğinizi öldürmeyin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…