- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.866
- 298
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Anlamadım ki evliyim yazmışsın ailenden neden gelip isteyecek?
okurken içime bi şey oturdu kendim yaşasam en az bu kadar üzülürdüm. herkes kaderini kendi elleriyle belirlermiş ama hata insanlara mahsustur kimse mükemmel değildir ama bu adamın size yaptıkları çok iğrenç ve onur kırıcı. şuan arayıp artık onu istemediğinizi söylemeniz yeterlidir. ayrıldığınız için bi şey yapıcağını zannetmiyorum diğer kızla doldurur yerinizi. ailenize söylemesindende korkmayın evet hayalkırıklığına uğrayıp üzülüp kızabilirler ama siz onların evlatlarısınız eminim bir zaman sonra sizi affederler. allah yardımcınız olsun sizin adınıza üzüldümm gerçekten Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın ve bir daha böyle hatalar yapmazsın inşallah.
bende uzuldum vallah, hata suclayip, acimasiz seyler yazanlarada sinirlendim..
aslinda benim boyle bir ardasim vardi, zadece dayak yoktu ve en iyi arkadasimdi..
bana durumundan bahsetiginde, ben arkadasligimiza noktayi koymustum..
yasimiz kucuktu, simdi aklim olsaydi yaninda olurdum:)
simdi baskasi ile evli, cok mutlu ve bir kizi oldu:)
o kızın bu durumu öğrenmesi halinde kötü şeyler olacağı konusunda bir tehdit var ortada.. ayrılmaktan korkmuyorum. sonraki hayatımdanda korkmuyorum. benim korktuğum ve beni düşündüren tek şey ailem.. her ayrıldğmzda benden çok onlar üzülüyor. sırf onlar üzülmesin diye bu oyuna devam ediyorum.. kaldı ki ailem ayrılmamıza bir zamana kadar üzülürler orasıda amenna! peki ya sonrası..? ya başkası ile evlendiğimde o evleneceğim kişi bu evlilik olayını aileme anlatırsa..? ya ben başka birisini bulurum olurda o beni kabul edip şuanki insan demeye şahit gerek olan arkadaş kıskançlığından kalkıp aileme söylerse..? aileme böyle birşeyi asla açıklayamam...
evet çok acımasız yorumlar var ama kimse bilerek isteyerek yapmaz böyle şeyleri insan bi anlık gaflete düşebiliyor ve kimseye kınamaya gelmez bugün ben hayatta yapmam diyebileceğimiz şeyleri yarın yapabiliyoruz. ve kötü durumda olan bir insana kesinlikle dışlamamk gerektiğini düşünüyorum herkes dışlarsa o insanın hali ne olur ? daha kötü sonuçlara bile sebep olunur Allah korusun.
arkadaşınız iyi toparlanmış ve hayatına devam etmiş ne güzel keşke yanında olabilseymişiniz ama küçükmüşsünüz herşeyi düşünemiyorruz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?