- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Bazi arkadaslarda benim yine ayni yoldan devam edecegmi, ondan ayrilmayacagmi soylemis. Ben eger burda bana yardimci olan arkadaslarimi dinlemeyecek olsaydim boyle bir konuyu neden acayim ki? He ayrilsaydi bukadar zaman icinde ayrilirdi denilmis. Ben bukadar zaman boyunca bu acilarin hepsini tek basima yuklendim! Yanimda ne bir tavsiyede bulunan ne de bir yardim eden yoktu. Askinda gozu kor kulagi sagir olur derlermis. Ben veya bir baskasi. Olaylarin icindeyken nasil yanlislar yaptgni gormuyor, goremiyor. Etrafinizda hcmi yanlis askin kurbani yok? Iste bende onlardan birisiyim ve bu illetten kurtulmak istiyorum.
Bukadar sert olmayin. Ben yeterince aci cektim zaten..
Sert olmanizin sebebide bana yardimci olabilmek tesekkur ederim ama uzuluyor insan..
Simdi yne bu cmlemin ustune bir iki arkadas cikip kendi dusen aglamaz diyecek biliyorum. Ancak dusen kisinin zaten cani yeterince acimis.. elinden tutup ayaga kalkmasina yardimci olsan daha guzel olmaz mi..?
Şuan okadarzor bir durumdayım ki.. 4 yıllık bir ilişkim var. ailelerin ilk yıllardan bir şekilde öğrendiler ilişkimizi. benim ailem onu istememesine rağmen inat ve ısrarla -salak gibi- onu istedim. Kesin evlenecektik. ancak bazı şartlar yüzünden evlilik sürecimiz uzadı. bu 4yılın içerisinde diğer her genç gibi o da cinsellik istediğni, bir erkek olarak dayanamadığını, kötü yerlere gitmektense eşim olacak olan insandan olmasını söyledi. ilk 3yıl boyunca hiçbir şekilde kabul etmedim. 4üncü yıla girdiğmzde artık ısrarlarına dayanamayarak dini nikah kıyarsak belki olabileceğni söyledim ve nikahımızı kıydık..
ben babamın iki katlı mağazasını işletiyorum. En ufak bir sebepten dolayı babamın dükkanında beni tekme tokat dövdüğü çok oldu. Ki çoğu zaman beni elemanlarım kurtarırdı.. hatta bir keresinde okadar çok dövdü ki.. burnum ve ağzımdan kanlar aktı.. alt kat depo olarak kullanılıyor. çok büyük bir dükkan. alt katta adam öldürseler yukarıya ses çıkmaz.. ben o acılarla o kavga anlarımızda okadar bağırıyormuşum ki seslerim yukarıya kadar çıkıp elemanların can havliyle aşşağıya inmesini sağlıyormuş.. sonrasında ayrılırdım ama o hatasını anlayıp çiçekler çikolatalar ayıcıklar alarak kalbimi yapar ailemden gizli evli olduğum için de belki de kalp kırıklığmın yanı sıra mecburiyetten barışırdım..
Bu 4yıl içerisinde onun hayatına ben olduğum halde okadar çok kıız girip çıktı ki onun hayatına.. Onu çok sevdiğim ve aileme onun yüzünden rest çektiğim için geri adım atamadım.. herşeyine tahammül ettim.. evlenince asla yapmicam, şuan o kızlarla sadece hevesimi alıyorum(ilk çıktığı kız bendim) ilerde evlenince o hatayı yapmamak için şuan hevesimi gideriyorum ben sadece seni seviyorum der bende ağlamaktan çatlasamda patlasam da sadece sabrederdim.. belki derdim.. belki ilerde düzelir..
dini nikahla evlendikten sonra başlarda başka kızlar olmadı, onun yerini az önce anlattığım dayakları aldı.. (evlenmeden önce hiçbir şiddetini görmemiştim) beni çok sevdiğinden emindim. çok kıskanır herşeyimi yasaklar şiddetde hep bunlar yüzünden başlardı.. evlendikten 1yıl sonrasında ben iş seyahatine çıktım. derken benim iş seyahatimde o da benden habersiz -kendisi gazeteci- belediyenin yapmış olduğu bir şehir dışı programına katılmış. otobüs dolusu kızın içerisinde tek erkek olarak.. kızlardan buna çok kişi numarasını vermiş teklif fln etmiş. günde beni 15defa arayan kişiye 2gün boyunca ulaşamayınca hemen istanbula geri geldim. tabi bizim beyefendinin o kadar kızdan sonra burnu bir büyümüş anlatamam.. derken onlardan bir kızın teklifini kabul etmiş. bunu duyar duymaz ayrıldım. 10gün ayrı kaldık. çok acı çektim. sanki heryerde o vardı.. evliliğim iffetimde cabasıydı.. peki dedim ona.. kızı kabul ediyorum..
şuan 4ay oldu o kızla beraber.. onun bütün çevresi bizim ayrıldğmızı biliyor. sırf kıza haber uçmasın diye kendi semtimde elini dahi tutamıyorum belki bir tanıdığı görür gider kıza yetiştirir diye..
yanıma gelmediği 1gün bile olmazken şimdi 8gün görmediğim oluyor..
ailemse artık ayrılmamızdan korkuyor. çünkü etrafımızda bzm uzun yıllar çıkmadğmzı blmeyen kmse yok. adını karaladın diyorlar.. çağır istesinler artık yeter bu kadar diyorlar.. günah diyorlar bir erkekle bir kızın aynı ortamda bulunması..
oysa bilmiyorlarki günah değil yaptıklarımız tek problemimiz onda..
şimdi okadar zor durumdayım ki..
ne yapsam nereye gitsem..
yıllarımı nasıl geriye getirsem
yaptığım çıktığım hatta onu tanıdığım güne lanet ediyorum ancak bu bana hiçbirşeyi geri getirmiyor.. şimdi sizden tek istediğim ben yaptığım hatalarımı biliyorum bana o hatalarımı söylemeniz yerine bana bir yol bana bir çıkış kapısı söyleyin ne olur size yalvarıyorum..
arkadaşlarımdan hiçbirisi diğer kızı bilmiyor. beni dövdüğnü bilmiyor. evli olduğmu bilmiyor. hiçbir dert ortağım yok.. gidecek kapım çalacak kapım bana yardım et diyecek Rabbimden başka kimsem yok.. ne olur.. siz bari bir akıl verin..
madem gizlice dini nikah kiydin git gizlice bi de resmi nikah kiy. sonra ailene biz evlendik de. kisa bi sure sonra da ayril. hem kimseye namus aciklamasi yapmazsin(ilerde evlenme ihtimalin olan kisiye dahi) hem de gercek medeni kimligine kavusmus olursun. evlenmis bosanmis. ne diktirme ne vicdan azabi vs yasamazsin. bu yorumum sacma gelir bir cok kisiye ama senin en hafif kurtulusun bu anlattiklarindan yola cikarak.
Bazi arkadaslarda benim yine ayni yoldan devam edecegmi, ondan ayrilmayacagmi soylemis. Ben eger burda bana yardimci olan arkadaslarimi dinlemeyecek olsaydim boyle bir konuyu neden acayim ki? He ayrilsaydi bukadar zaman icinde ayrilirdi denilmis. Ben bukadar zaman boyunca bu acilarin hepsini tek basima yuklendim! Yanimda ne bir tavsiyede bulunan ne de bir yardim eden yoktu. Askinda gozu kor kulagi sagir olur derlermis. Ben veya bir baskasi. Olaylarin icindeyken nasil yanlislar yaptgni gormuyor, goremiyor. Etrafinizda hcmi yanlis askin kurbani yok? Iste bende onlardan birisiyim ve bu illetten kurtulmak istiyorum.
Bukadar sert olmayin. Ben yeterince aci cektim zaten..
Sert olmanizin sebebide bana yardimci olabilmek tesekkur ederim ama uzuluyor insan..
Simdi yne bu cmlemin ustune bir iki arkadas cikip kendi dusen aglamaz diyecek biliyorum. Ancak dusen kisinin zaten cani yeterince acimis.. elinden tutup ayaga kalkmasina yardimci olsan daha guzel olmaz mi..?
mide bulandırıcı bir durum cahilce ve bilinçsizce hayattan soğuttun beni allah akıl fikir versin sana babana annene yazık..
canım benim herkes hata yapabilir tabikii. senin yaşadıklarının yarın öbür gün bizim başımıza gelmeyeceği ne malum. kimse mükemmel değil, herkes güçlü değil. bazen hata karşısında hemen gardını alamıyor insan yanlıştan geri dönemiyor işte. kardeşimle aynı yaştasın benden sana abla tavsiyesi.. önce kendin kabullen bu ayrılığı. sonra al karşına konuş. buraya kadar de. seni ailenle tehdit ederse korkmuyorum de. güçlü ve kararlı dur karşısında kii seni sindiremesin. şimdi o şöyle düşünüyor ben ne yaparsam yapayım bu kız benimdir gitmez çantada keklik misali. böyle olmadığını göster ona. ve bence (tabii asıl kararı verecek olan sensin) ailenden birine durumu anlat. sana hoşgörülü davranacak sır saklayabilecek sana yol gösterecek birileri olmalı canım. bir başka tavsiyede anlattıkların su istimal edilebilir şeyler derdini herkesle paylaşma ablam. sırını verme kimseye. kötüye kullanmak isteyen ağzı gevşek olan insan çok olur. üzülürsün. Allah yardımcın olsun.. Allah şaşırtmasın bir daha. ilk mesjımda da demiştim aman aman diyim sakın hamile filan kalma! umarım kurtulursun bu adamdan ve hayatını yeniden düzene koyarsın.
NOT: ayrılmak istediğini kamuya açık bir ortamda söyle. kafede filan. etrafınızda insan olsun yanii.. delirip sana bir şey yapamasın. el kaldırmasın.
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.. Aynen oyle dusunuyor. Bu zaten her sekilde bekliyor, dger kiza da bir zarari yok, cnsel konuda sahip oldum artk hcbiryere gdemez ne yaparsam yapayim kabul eder etmek zorunda. O benim bu konudaki zaafimi ogrendigi icin geliyor ona bu rahatlik.. olursa dger kzla devam ederim olmaz anlasamazsakda eski kaldgmz yerden devam ederim diyordur.. ben ayrildim tamam diyelim ama ben bu seferde o kiz icin uzulurum.. o da ayni benim gbi agina takilmis. Cok saf temiz bir kiz gibi.. ve yasi da kucuk. Onu nasil kurtarabilirim bilmiyorum gerci hos daha kendimi kurtarmis sayilmam ya neyse..
Onun icin kamu alani sosyal ortam sokak bahce hic farketmez.. vapur iskelesinde oyle bir bagirmisti ki bir seferinde.. vapur bekleyen herkes etrafimizda halka olusturmustu..
Ayrilmak istiyorum dedgmde problem cikarmaz nasil istersen der. Ancak gercekler yzune carpmaya baslayip benim degerimi anlamaya basladgi an baslar bagirip cagirmalari tehditleri.. dukkanda rahatsiz etmeleri..
Birde ben cok saf niyetliyimdir. Hayir diyemem kimseye. Ne kadar zarara da ugrayacak olsam hayir diyemem musterilere bile.. pskolojik destegi oncelkle bunun icin almaliyim.. sevdgm insanlari hc kramiyorum. Sevgimi aliskanlikmi hoslantimi onu dahi bilmiyorum ama kiramiyorum iste.. onukirma bunu kirma aman uzulmesinler diye diye bir bakiyorum.. kendim paramparca olmusum..
dükkandan çıkabilmem mümkün olsa inanın 1dakika dahi durmam.. ama yukarıdaki yorumda söylediğim gbi. kasaya bakacak kmse olmadığı için ben izin günü bile yapamıyorum.. izin günlerimde kapanıyor koskocaman mağaza.. tüm yükler benim üzerimde. kalkıp kmseye ben başka bir şehire gtcem dyemem ailemden.. dükkanı geçtim buna dükkan olmasa da izin vermezler.. evet. benim ailem gerek yakın gerek uzak bütün sülalem herkes çok tutucudur. yani çok dindar. öldürürlermi öldürmezlermi orasını bilmiyorum ama babamın benim yüzüme bakarak bir 'tüh' dyip susması benim ölmemden daha çok acı ve ızdırap verir bana..
bir şekilde hep gizledim.. dükkanda telafi ettim. eve gidincede direk odama geçip kapıyı kilitlerdim. yahut duşa girer onların yatmasını beklerdim.
bir keresinde babamın yanında bana sesini yükseltti. babam araya girdi. sen kime bağırıyorsun diye.. eve gideseye kadar da annemle arabada söylenip durdu. daha şimdiden bağırıyor kızına diye..
Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim.. Aynen oyle dusunuyor. Bu zaten her sekilde bekliyor, dger kiza da bir zarari yok, cnsel konuda sahip oldum artk hcbiryere gdemez ne yaparsam yapayim kabul eder etmek zorunda. O benim bu konudaki zaafimi ogrendigi icin geliyor ona bu rahatlik.. olursa dger kzla devam ederim olmaz anlasamazsakda eski kaldgmz yerden devam ederim diyordur.. ben ayrildim tamam diyelim ama ben bu seferde o kiz icin uzulurum.. o da ayni benim gbi agina takilmis. Cok saf temiz bir kiz gibi.. ve yasi da kucuk. Onu nasil kurtarabilirim bilmiyorum gerci hos daha kendimi kurtarmis sayilmam ya neyse..
Onun icin kamu alani sosyal ortam sokak bahce hic farketmez.. vapur iskelesinde oyle bir bagirmisti ki bir seferinde.. vapur bekleyen herkes etrafimizda halka olusturmustu..
Ayrilmak istiyorum dedgmde problem cikarmaz nasil istersen der. Ancak gercekler yzune carpmaya baslayip benim degerimi anlamaya basladgi an baslar bagirip cagirmalari tehditleri.. dukkanda rahatsiz etmeleri..
Birde ben cok saf niyetliyimdir. Hayir diyemem kimseye. Ne kadar zarara da ugrayacak olsam hayir diyemem musterilere bile.. pskolojik destegi oncelkle bunun icin almaliyim.. sevdgm insanlari hc kramiyorum. Sevgimi aliskanlikmi hoslantimi onu dahi bilmiyorum ama kiramiyorum iste.. onukirma bunu kirma aman uzulmesinler diye diye bir bakiyorum.. kendim paramparca olmusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?