Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Rabbim sizi kurtarmış böylesi hayırlıymış demekki,evlenseniz bile sürekli aldatılan kadın olacaktınız muhtemelen...

patlamasida bana denk geliyor, tovbe! birazda sevgiline patlasan boyle vallah hic sorun yasamasin:)
neyse, bende zaten bunu kast ettim, yani canin aciyor diye,
o yuzden yuzunden bir cizik olmamasi tuaf dedim zadece

teşekkürlerini ilettim. güzel parmaklarım rica ediyorlar
bu da bir gelişme.senin için küçük, bizim için büyük bir adım. hadi gazan mübarek olsun. çark etme olur mu?

yaşadıklarım elle tutulur gözle görülür hiçbir mantıklı bir açıklaması yok.. ama çok emek verdim. o p.. uğruna çok acı çektim çok belalara katlandım.. şimdi bu çektiğim bütün çilelerimin ucunun koskocaman bir hiç'ten ibaret olması canımı acıtıyor.. ben bukadar acı çekmişken o şuan diğer kızla hayatını yaşıyor ve yaşayacakda.. işte bu çok zoruma gidiyor..
bense...
sadece üç nokta...

kendinizde neyi bu kadar eksik buldunuz da onca şeye sustunuz
daha resmi nikahınız bile yokken adamın başka sevgilisi olmasını kabul etmişsiniz.
ağzım açık okudum şunları
hayatınız bi kangren olmuş onu da sadece siz kesip atabilirsiniz
buralarda boşa yardım aramayın size kimse yardım edemez kendinizden başka.

patlamasida bana denk geliyor, tovbe! birazda sevgiline patlasan boyle vallah hic sorun yasamasin:)

Arkadaşım acımasız yorumlar var diyordun ama gördüğün gibi o mahluka kedi ona yardım ermek isteyen insanlara aslan maşşallah

ee hayat seni daha çok seviyormuş ki bu beladan kurtulmuşun. faturanın bedeli kadın cinayeti de olabilirdi.
sen çok çok özel bir şey yaşadın mı bununla?

Rabbim senin intikamini zaten alacak ondan..
Neden ilahi adalete biramiyorsun da yoluan devam etmiyorsun?
O belki daha yüzlerce kizla gönül eglendirecek..
Sen ise bir tek kisiyle mutlu huzurlu bir yuva kurabilirsin!?

valla ne desem bilemedim.
Seninde dediğin gibi hatalarını söylemeyeceğim ben bu durumda ne yapardım o şekilde cevap vereceğim.

İsterlerse beni öldürsünler ama yinede o adamla resmi nikahlı evlilik filan göze almazdım.
o adamı çeker karşıma konuşur yaşanılanların iyisiyle kötüsüyle aramızda kalmasını istediğimi ve kendi yolumu çizeceğimi söylerdim.
Yok olmadı adam peşimi bırakmıyor o zaman ne olursa olsun aileme herşeyi anlatırdım.

bence herkes söyleyeceğini söyledi.. onlar aşikar belli aklın yolu da birdir.
ancak konu sahibi hala o kızla birlikte olduğunda takılı kalmış. yani adam gelse yeniden sil baştan başlar diye düşünüyorum. tüm olanlar da hayatın bonusu olsun kabul etmiş zaten.

ben sizin sağlıklı düşünebilen bir birey olduğunuzu düşünmüyorumm...

acilen psikolojik destek alın..

ruh hali yerinde olan bir insanı assanız kesseniz böyle şeyler yapmaz..

siz eğer iyi olmak istiyorsanız bir psikoloğun yolunu tutun..

ee hayat seni daha çok seviyormuş ki bu beladan kurtulmuşun. faturanın bedeli kadın cinayeti de olabilirdi.
sen çok çok özel bir şey yaşadın mı bununla?

Kendilerince dini nikah kıydırmışlar , iş yerindekiler, adamın arkadaşları falan biliyor. Kızın çevresinden bilen yok.

Son düzenleme:
Kendilerince dini nikah kıydırmışlar , iş yerindekiler adamın, arkadaşları falan biliyor. Kızın çevresinden bilen yok.

insan daha sonra başına çorap örme olasılığı milyonda bir dahi olsa bu tür bir işe girer mi?
Bir kızın ailesi kızının dini nikah yaptırdığını öğrense, amaç belli sanırım. Yani bunu bilen tek bir kişi dahi varsa bu sır asla sır değildir. Büyük konuşmamak lazım ama kendi etmiş kendi bulmuş..

Nasıl tutucu baba ki oyle kızının sevgilisiyle bi araya geliyo. BEnim babam biz esimle nisanliyken bile cok muhattap olmazdı esimle. Bide kaldı sevgilimde aynı ortama giricek!? Ki hic tutuc bi adam değildir son derece modern ve ileri görüşlü bi insandır babam. AMA baba olmanın verdigi bi ağırlık bile buna engel oluyo. Bence babanızda sizi öldürmez o kadar tutucu bi adam degil. Kaldı ki ölmek bile bu durumdan iyidir. Nitekim her insan bi gun ölucek ama hc bi insan boyle bişeyi yasamak zorunda degil.
Dini imanı cok düşünüyorsanız o kızında günahına giriyosunuz, aklınızca (haşa) Allah'ı da kandırmaya calisiyosunuz be kim ne derse desin paso zina yapiyosunuz! Kim ne yaparsa yapsın ama kendini de Allah'ı da kandırmaya çalışan zavallılara sınır oluyorum.
Derman deva diyip duruyosun ama aklım yolu bir! Yapabilecegin tek şey ayrılmak.
O tutucu dediğin şerefsiz seni kullanan herifde tutucu falan degil. Önüne geleni beceren kızları kandıran döven adı herifin teki
Seni ağına düşürmüş simdi o kizi da ağına düşürüyo ve sende goz yumuyosun sonra kalkmış Allah din günah bilmem ne diyosun! He bizde yedik canım salagiz ya!
Kusura bakma ama bence sen bu aşağılık herifi hala seviyosun yada seninde tatmin olmak hosuna gidiyo!!!
Sanma ki yıllar geçip sen düzgün bi adamla hayatını kurmak istediğinde hala bu adamın aklında olasın. Emin ol senden sonra on tane bulur kendine kole!
Ayrıca gelip ailene yada ılerde esın olucak kişiye anlatamasindan korkman da anlamsız. Bu kadar ısı becerip boyle bi iliskiyi ailesinden saklamayı becerebilmissen kocan olucak şahsıda aileni de kandırabilirsin pek ala!
Olmadı operasyon geçir diktir bekaretini gercekten tövbe et pişman ol kimseye kanma olsun bitsin. Kimse kusura bakmasın ama insan hata yapar boyle bişeyi devam ettirmektense yanlış bi yolla dogru bise yapması daha hayirlidir
Ha en kotu durumu dusun baban seni öldürür ha bu da kaderinde zaten yolda giderken araba çarpar yine olursun bu senin elinde degil. Ama bu salak herifi cekip bi hayatı yasamak senin elinde.

Son düzenleme:

kırdıysam özür dilerim..
iki kişide aynı mesajı yollayınca. sanki ben yalan söylüyormuşumcasına anladım.

AMMA ÇOK YÜKLENMİŞSİNİZ KIZA YAHU
TABİ HAKLILIK PAYINIZDA HİÇ YOK DEĞİL, SADECE BAZI ÜSLUPLAR YANLIŞ ..

TATLIM SEN ZATEN HATALARININ FARKINDASIN, YANLIŞLARININDA. ACABA SEN ONU SEVDİĞİN İÇİN Mİ YOKSA CİNSEL BİRLİKTELİK YAŞADIĞIN İÇİN Mİ TÜM YAPTIKLARINA EYVALLAH DİYOSUN. cEVABIN NE OLURSA OLSUN BU İŞİN Bİ SONU YOK.

aRTIK KENDİNİ DÜŞÜNME ZAMANIN GELMİŞ VE HATTA GEÇMİŞTE. kENDİNE YENİ Bİ YOL CİZ TEK BAŞIMA YAPAMAM DİYORSANA ARKADAŞLARIMA KATILIYORUM, Bİ UZMANDAN YARDIM AL.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…