Içinden çıkılmaz bir beladayım lütfen yardım edin lütfen... :(:(

Diğer kız kendine bunları yaptırıyor mudur?

arkadaşım! ben kimseye neyin nasıl olduğnu neyin nasıl saklandığnı ne şekilde ilerlediğni açıklamak zorunda değilim! gerizekalıda değilim saçma sapan bir yalan uyduracak! Allah var yukarda herşeye şahit inanmayan insanlara hiçbirşeyi inandırmak zorunda da değilim! ben bu konuyu müge anlı olayına çevir diye değil, yaşadığım acıları bir nevi hafifletmek gerçekleri görerek kendime gelebilmek için açtım! yardımcı olabileceğin bir tavsiyen varsa amenna! son kez açıklıyorum!
tekmeleri yüzüme atmıyor heralde dmi! evet iki mesajıda ben yazdım. inkarmı eden var? kapalı kıyafetlerimle vücudumdaki morluklar kapanıyor. ancak yüzümde burnumu kanatması bir defa oldu. oda ani bir hareketiyle oldu. senin durup dururken burun kanaması yaşamadın sanırım hayatında? burnun kanayınca etrafında morluk oluşmaz. sadece belli bir süre kan akar ve sonra durur. bu kanda dükkanda aktı babamların yanına çıkasaya kadar temizlendi. görünen bölge olarak morarmalarım olmadı çünkü sadece yüzüm görünüyor. ha bir keresinde gözümün içine kan toplandı. bir kerede kulağımın ön tarafındaki bölge morardı. onlarıda eşarp yardımıyla kapattım. vücudumdaki morluklara gelince de evden kimse kalkıpda aç bakiim orana burana demez!

Bu yazdıkların gerçekse inan içim sızladı . Yapma , yaptırma bunları kendine , başka da bişey demiyorum.
Allah yardımcın olsun .

bende diğer kıza anlatma yanlısıyım ancak o kişi anlatırsam kötü şeyler olur şeklinde bir tehditte bulundu.. işin içinde ailem olmasa, beni öldüreceğni bilsem yine gider söylerdim kıza.. ama aileme gdip kötü birşey söyleyebilcek olması ihtimali o konuda elimi kolumu bağlıyor..

sizin güzel yorumlarınız sayesinde pskolağa gtme kararı aldım. o güzel parmaklarınıza teşekkür ederim..

teşekkürlerini ilettim. güzel parmaklarım rica ediyorlar
bu da bir gelişme.senin için küçük, bizim için büyük bir adım. hadi gazan mübarek olsun. çark etme olur mu?

Son düzenleme:

ama en azindan bi yeriniz kanamali, yada morarmasi gerekiyor,
cunku bodrum katdan yukariya ses gitmiyordu, ama siz ogle bagiriyordunuzki acidan, artik isciler sesinizi nedense duyuyordu dediniz.

benmi cok siddetli dovuyordu diye anladim, yoksa siz mahsuz isciler duysun diyemi bagiriyordunuz

saka gibisiniz..

Bunu size söyleyen hocaların ilminden şüphe ederim ben, aile fertlerinin bilmeyip arkadaşların bildiği bir nikah maalesef geçersizdir.
Ayrıca sizin bu nikahınızı kıyan hocayı esefle kınıyorum.
Allah size de akıl fikir versin, selamet eylesin inşallah.

cok sacma dusunuyorsun, su kafani degistir artik:) sanki turk filimi izliyorum gibi
piskolog sana bu konuda uzman sekilde, bir senaryo yazacagini hic sanmiyorum.
sana ayni bizim dediklerimizi soylecek eyer saka degilsen:)

Yaşını öğrendikten sonra konunun pek gerçek olduğunu inanmıyorum artık bu yaşta beni seviyor kıskanıyor diye dayak şu bu katlanır belki ama ben o kızı kabul ediyorum diyeceğini düşünüyorum hiç

sana diyeceğimiz tek söz AYRILMALISIN.
bundan daha kötü ne yaşayabilirsinki?
çevreni boşver,bizim milletin hafızası 3 günlüktür,biraz sabret zamanla herkes unutur.
ilerde gerçekten seni hakeden biriyle evlenirsin,sadece kendine inan başarabilirsin.

şurada yazdığın cümleleri gerçekten ağzım bir karış açık okudum.. tüm bunlara gerçekten maruz kaldıysan sen de aşinasındır bu tür bir yaşama. yani yanlış anlama ama bu bilimsel bir geçek. ailende de şiddet vardır. baban annene uyguluyor olabilir vs. yoksa hiç bir kadın buna maruz kalmaz.

bunun açıklamasını az önce yaptım! yeter ama artık! biraz yukarıyı aç ve oku..
ben ne diye o amaçlı ses yapayım? neden kendimi kendi elemanlarımın önünde küçük düşüreyim de onun yüzünden ses yapayım aklımdan zorummu var benim???? bilinçsizce çıkan bir ses o zamanki. belkide bir sinir krizim. çünkü onun en ufak hareketinde bende celallenen bir insanım. sus pus duramam zaten konuda ordan uzuyor susmadığımdan karşılık verdiğimden.

bu yaşananlar nasıl bir aklın ürünü??
bu yaşadıklarınızın tek sorumlusu sizsiniz.
doğru ile yanlışı ayırt edemez aklınız yüzünden bu insanlık dışı durumları yaşamışsınız.
evli olduğunuzu düşünmeniz, kendinizi hayvanların bile hak etmediği dayak denen insanlık dışı muameleye layık görmeniz( layık görmedim demeyin sakın zira bu olay 1 kere olmamış), karşı tarafın sadakatsizliğini,ihanetini kabul edecek kadar gurursuzlaşmanız....offf hangi birini sayayım şaşırdım.
İNSAN olduğunuzun farkına varmadığınız, insanlık onuruna ve gururuna yakışmayan muameleleri hastalıklı bir şekilde kabullendiğiniz sürece bunları yaşamaya devam edersiniz.
Kendinize yaşattığınız bu şeyler çooooook ama çooooook çirkin

Artık imamlar, resmi nikah belgesini görmeden imam nikahını kıyamıyorlar zaten.Yasaklandı çünkü.Kaç arkadaşımda şahit oldum bu duruma.
Resmi nikah aramaksızın size bu nikahı kıyan imam da işini ne kadar doğru yapıyor aslında tartışılır.Bir de dinimiz mantık dini,siz sırf sevişmenizi legal hale getirmek için imam nikahı kıydığınızı kendiniz,vicdanınızda biliyorsunuz zaten.Bu nikahın amacının bu beraberliği herkese ilan etmek ve beraberce yaşlanmak olmadığını biliyorsunuz...O zaman bunu Allah'ta biliyor,imam olur dese ne olur ki ?
SİZ EVLİ DEĞİLSİNİZ.

Dayak yiyeyerek,aldatılmaya göz yumarak,gururunuzu ayaklar altına alarak bir insanın gözünde saygın ve kıymetli olmanız mümkün değil.Bu nedenle bu adam size (zaten hiç bir zaman kıymet vermemiş dövebildiğine göre) ve bundan sonra da vermeyecektir.Ayrılmazsanız,ayrıldığınızda yaşayacağınız şeylerden daha korkunç şeyler de yaşayacaksınız emin olsun.Hiç olmazsa yerinizde saymayın.

hayır bilakis tam tersine.. ben ailemden çok küçüklüğüm haricinde hiçbir zaman dayak yemedim. hatta hırçın bir bayanım. el bebek gül bebek büyütüldüm. hayat insanı öyle bir alıştırıyorki.. herseferinde yeminler etti.. birdaha asla olmayacak diye.. kendine geldiğinde benimle beraber o da ağlardı ben nasıl yaparım nasıl döverim seni böyle diye.. bir keresinde akşam saatinde o aşşağıda ağlarken ben dükkandan çıkıp gittim. kaçmıştım dönmeyecektim asla geriye. ne aileme ne ona.. derken elemanım koşarak ona haber vermiş. o da sokak sokak gezerek beni buldu zorla geri dükkana getirdi..

neden kızıyorsun ki? insanlar burada sana yardım etmeye çalışıyor. aç kendi yazdıklarını kendin oku. tutarsızlık var. madem en küçük lafına bile karşılık veriyorsun, susamıyorsun. o zaman seni tekme tokat dövmesine, gözüne soka soka aldatmasına nasıl dayanabiliyorsun?
bir de şu kısmı açıklarsan iyi olur. çalışanlar böyle bir durumu nasıl olur da babana bildirmezler?böyle bir şeyi gizlemek yürek ister. baban hiç mi gelip ne var ne yok, bir terslik var mı diye sormuyor?

yahu sen onu bunu gecte ne yapıcaksın onu söyle böyle devam ediceksen konuyu kapattır dahada fazla kötü söz duyma mutlu mesut yaşamaya devam et

şu ülkede neler olurken eminim ki nikah cüzdanını görmeden dini nikah yapan hocalar vardır. sonuçta ispatı var mı yaptığının. komplo vs değilse. kaldı ki imam nikahlı yaşayan sayısı hala fazlalaşıyorsa görmeden nikah yapan hoca istanbul'un göbeğinde var demek.

kusura bakma anlattıkça tuhaf bir şeyler var diyorum ısrarla. yani normal yaşam standardındaki insanın yapacağı şeyler değil. tartıştıktan sonra ona dönmeyeceksen ailenin ne suçu var. onlardan neden kaçıyorsun madem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…