- Konu Sahibi sibersevda
-
konunu özü bu degil ama nişanlın annesinin sölediklerini neden sana sölüyo ki senin sölediklerinide söler ozaman otarafa...
sen bu karar degişikliğinini son defa olmasını istedigini söle bence yani hazirana adapta olmustum ama madem eylüle kaydı bu son olsun de...yinede niyetleri yoksa bu yıl yapmaya ozaman sende eger çalışmayı düşündügün iş sürekli şehir dısında olmıycaksa 2 yıl dışında vede kalıcı bir iş ise bence git derim.. hayatını onlara göremi yönlendiricen onlar kendi keyiflerindeyken..sende yoluna bakarsın bu durumda..
Bence sana da güzel bir iş teklifi gelmiş madem kendi kararını sen ver ve calısmaya git..
suana kadar düğünü kendileri ertelemiş bir kerede sen ertele..hem işlerine de gelir bence bu..
Nişanlın etkisiz elamanmı bu durumda, sanırım sesini cıkaramıyor ailesine..
kac aylık nişanlılık evresi geçirmişsiniz, benim bildiğim nişanlılık döneminde gelin evine sık sık gidilir; bayramda, seyranda da mı gelmediler..
Sana da ailene de haksızlık ediyorlar.
adam akıllı konuşun.
eşimin akrabasının başına geldi böyle birdurum.
kız baktı bunlar ailece hep erteleme peşindeler.
çocukta da bi direnme yok evlilik konusunda .
kız baktı bunlar hep başka maddi sorunları göstererek düğünü erteliyorlar.sonunda nişanı attı.
bence nişanlını çağır ailen onunla bi güzel konuşsun.
bu ne canım çocuk oyuncağı mı?
işe falanda gitme boşver hepten koparsınız zaten belli değil düğün işi tartışıp duruyosunuz gitme bence
kalıcı bir iş. nişanlım sen bilrisin diyor ama ben gidersem belki de kopukluk olucak ve ayrılıcaz. zaten telefonda tartışıyoruz
evlilik durumu beni ve onu yeterince gerdi.ve ben işi kabul etmemekle eminim düğün olmamasında beni sebep göstericekler. ve benim 1 ay içince karar vermem gerekiyor
çok haklısın cnmNişanlında seni kaybetmekten korkuyordur bence oyüzden kesin bişeler diyemiyor..
Eğer teklifi kabul edip gitmediysen ardından ailesi yüzünden ayrılırsanız ozaman daha kötü olmayacak mı senin için?
İyi düşün önceliği kendine ver tıpkı kayınvaldenlerin yaptıgı gibi..
Sevgilin zatn seni kaybetmek istemiyorsa kavusmak için daha cok cabalayacaktır..
Zaten ki eğer onun umurunda değilsen er yada geç biter, uzak yada yakın olsan farketmez diye düşünüyorum ben.
Bence de nişanlınla açık açık konuşmalısın.
Benim de nişanlımın ailesi ev alma planları içerisindeler şu sıralar.Ancak keyfi denemeyecek derecede bir mecburilik.Köyde yaşıyorlar ve hiç kimse olmadığı için kışın çok sıkılıyor ve sıkıntı çekiyorlar.Merkezden ev almayı düşünüyorlar ve bana sordular hatta sen ne düşünüyorsun diye.Bende cani değilim ya,almalarını doğru buluyorum.
Tabii üzüldüğüm konularda var,nişanlım vicdan yapıyor onları bıraktım orda diye.Doğru düzgün para biriktirmeyi bırak,kendine bile bakamıyor para göndermekten.Bu sebepten sıkıntılarım var ama onlarda düzeldiklerinde yardım edeceklerdir mutlaka,biliyorum...
Senin yaşadıkların çok daha sinir bozucu.2 yıl nişanlı kalmak size zarar verecektir.Bence dediğim gibi nişanlını al karşına ve eğer böyle devam edecekse iş teklifini kabul edip gideceğini ciddi ciddi belirt.Eylüle ertelenmesini bekleme bence.Yapacaklarsa haziranda yapılsın,yoksa gideceğim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?