İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

arkadaşım,Gizem biçok şeyi çok kolay yaşamış ama..kolay kolay türkiyeye eşi yokken bekar bi kızla tatile gitmiş,adamlarla içip evlerine gitmiş ve çok kolay olmuş bu..sonra aynı kolaylıkla yatmış,öpüşmüş..boşanmak mı zor Gizem'e..haksızlık etmiyelim arkadaşa..o bunuda çok kolay halleder...

Ünlü yada ünsüz olmak bu çirkinliği örtemez bence arkadaşim
karişiyorlar pantolon bile giydirmeyip giyim tarzinizi değiştiriyorlar
ama sizi Türkiye'ye tatille gönderiyorlar arkadaşinizla öylemi
buna kim inanir Kadir İnanir

Son düzenleme:
inanın yazacak bişi bulamıyorum dondum kaldımm.. bu nasıl bi genişliktir böylee yaa birde gelmiş burdaa yardım edin diyosun kusura bakma ama sana bu durumda kimse yardım edemess sen yanlışı baştan yapmışsınn.. Ben kocişimi bırakıp hiç biyere gidemem yaa onun olmadığı yerde ne işim var..

Allah islah etsin vallahii umarımm bir daha bölee bi yanlış yapmassın kocana yassık

yahu gizem sen sanatçımısında onlara özendin
hem sanatçılarda böyle bişey yapınca kiimse başına taç etmiyor onları merak etme
onlarda yerden yere vuruluyor

hem bu ne biçim aile,pantona gelince yasak ama bekar bir kızla türkiyeye yalnız başına tatile gelince tamam

yani sencede bu bir çelişki değilmi
o çok bilmiş kaynanan buna sesini çıkarmadı mı?

vallahi benim aklım almıyor,madem kocanla aranız kötü anlaşamıyorsunuz boşan o zaman,sonra kiminle gezeceksen gez toz

ha bu arada bazı arkadaşlar bir kadın olarak gizeme çok yüklenmişsiniz falan demiş ama biz cinsiyet ayırmıyoruz yargılarken
hatayı yapanı,hatasını eleştiriyoruz
aynı şeyi erkeklerede yapıyoruz,gizeme yaptığımız gibi
hemcinsimiz diye başımıza taç mı edelim yani

gizem düşündüm taşındım bu birgün mutlaka ama mutlaka ortaya çıkacak.
çıkmamasına imkan ve ihtimal vermiyorum.
sen en iyisi çocuklarınız olmadan herşeyi kocana anlat ve af dile.
affederse ne ala evliliğiniz devam eder ne kadar sağlıklı devam eder onu bilemem ama en azından yarın öbür gün ya duyarsa diye hergün ölmekten iyidir.

affetmezse boşanır gelirsin Türkiye ye, girersin bir işe ailenin yanında yaşar gidersin, başka bir evlilik yaparsan da böyle bir hataya bir daha düşmezsin.

Son düzenleme:
oooooooooooo dunyanin coktan civisi cikmis be bizler nasil yasiyoruz bu dunyada hala anlamis degilim be valla masallah yaptiginiz nanelerden pismanlik duyuyorsunuz ha ne diyeyim allah herksi islah etsin nedir bu sapkinlik ya valla bu gidisat iyi deil allah akil fikir versin insanlar dinini ahlakini yasama sebeplerini unutursa hersey bir ozentiye donerse sonuc bu olur ayrica su interneti bole konularda kullananlarada sasiyorum nasil guveniyorlar netten tanistiklari insanlara neyse o konuya girmeyecegim kocaniza anlatin en azindan vicdaniniz bir parca olsun hafifler belki

e gizem nettin ne asamadasin sekerim soyledin mi esine ? yoksa arkadasinla kestin mi baglantiyi biseyler anlat yahu tas atar gibi gene gittin biseyler yaz bari degil mi ama ?

ALLAHIM ŞEYTANA UYDURMASIN İNŞALLAH...
ne desem bilemedim...

Anlatılanlar ban çok saçma vede sahte geldi ne derseniz deyin.

Böyle bi mantık yok bence.Eşin seni yurtdışından türkiyeye neden yanlız gönderiyor.Gönderdi diyelim internetten tanıştığın insanla görüşmek bile risk taşırken evine gitmek öpüşmek gibi bişey bence.

Evli bi bayan olarak asla böyle birşeyin yapılmasında hoş bi durum göremiyorum.

Tamamen saçma geldiDoğruysada herkes yaptığının bedelini ödemeli.Namus konusu hiçbirşeye benzemez.

yazık yazık yazık eşine acıyorum.birde geçmiş anlatıyosun son pişmanlık fayda etmez güzelim.yapmışın bir hata sus bari .
içinde hesaplaşamadığı birşeyi buraya yazmış ve sizin böyle bir tepki vermeniz bence çok ayıp....biz böyleyiz işte yangına körükle gideriz..onun tek istediği birazcık olsun bizlerin içindeki ateşi söndürebilmesiii........size gelince from bence ne arkadaşınızdan vazgeçin ne de onun yaşayacaklarına engel olun......siz herkesin bu olayı unutması için çaba sarfedin bencee..eşinizle mutluluğunuz huzurunuz herşeyin üstesinden gelmenize yardımcı olur ve herkesi susturmaya yetecek bir silah olur.kimse bir evliliği bu kadar kolay bozamaz..kendinize güvenin sonuçta sizde yaptığınızdan pişmanlık duyuyorsunuz ve eşinizi çok seviyorsunuz..unutmayın ne verirseniz onu alırsınız karşıdanda..

sizce bu kolay kolay unutulup üzeri örtbas edilebilcek bir olay mı? herkes unuttu diyelim bu yaptığı hatayı unutabilirmi vicdanı yüzü olan bir insan?eşi öğrense ortada ne mutluluk kalır nede huzur kalır...o silahta kimde patlar bilmem...o evliliği zaten o arkadaş bozmuş hiç kusura bakmasınevet katılıyorum ne verirseniz onu alırsınız karşılığında ve bir kadının verebileceği en güzel sey eşine sevgisi ve sadakatidir arkadaşım...evli bir kadının en başta tanımadığı bir adamla bulusması hata.evine gidip içmesini, yatmasını demiyorum hiç

Son düzenleme:
canım sen yattığın adamdan korkacağına , en yakın arkadaşından korksana.ne güveniyorsun.bence seni önce en yakın arkadaşın ele verecek.biraz aranız bozulsun, bülbül gibi ötecek.sen yattığından değil, en yakın arkadaşından kork bence.... şimdiden avukatını tut canım.kocan duyunca(ki kesin duyar) zaten avukata ihtiyacın olacaktır.eğer tabi türk yapısına uygun bi zihniyete sahipse çünkü biz türkler namusumuza düşkünüzdür, gururlu bi erkek seni boşar.o zaman avukat telaşına düşme canım.hemen yedekle bi avukat..buda bi fikri.değil mi...

katılıyorum arkadaşa aranız bozuldu an öter bül bül gibi:1closedeyes:

Arkadaşlar özür dileyerek söylüyorum, biri bana konuyu özetleyebilirmi , nolmuş.

:1shok:Tam 31 sayfa olmuş

Ortalığı velveleye vermeye gerek yok hak etmişsiniz kendinize taraf aramayın.....
Yaptığınız terbiyesizliğin bedelini ödüyorsunuz.
Ve bu bedel ömüz boyu sizden alınacak... Hatta Dİğer taraftada çekeceğinizden şüpeniz olmasın..
Eeee ne diyelim Allah müstehakınızı veriyor..

Aldatmak illaki cinsellik yaşamak değil nihayetinde eşinden başka bir erkekle yakınlaşmış hatta öpüşmüş.
Nasıl sanal ortamda birşeyler yaşamak aldatmaydsa bu da bir aldatmadır..
Ve bir insan ama insan gibi insan eşini aldatmışken nasıl huzurlu olur ?
Lütfen makul olun kimse ona kadın olduğu için iltimas geçemez... İhanet her koşulda ve herkes için eşittir..

Son düzenleme:
Arkadaşlar özür dileyerek söylüyorum, biri bana konuyu özetleyebilirmi , nolmuş.

:1shok:Tam 31 sayfa olmuş

kuzum canım konu sahibi başka bir erkeğe aşıkken , aşık oldugu erkek başka birisiyle birlikteymiş .konu sahibi arkadaş inat ugruna şu anda evli oldugu adamla evlenmiş
ve hala diğer adama aşık oldugunu ve onun için agladıgını söylüyor , ama eşinin hiç bir şeyden haberi yok bizden yardım istiyor ne yapması gerektiği konusunda.tabi eşini kullandığı için tepki verdik , doğru olanı gösterdik.oda eşime bir şey oldugu yok olan bana oldu diyor :1shok:.sonuç itibariyle eşini fiziksel olmasa da ruhsal olarak aldatan bir kadın , bunu ona göstermeye çalışan ama bir türlü ikna edemeyen onlarca KK üyesi...!

Son düzenleyen: Moderatör:
eşine dogruyu anlatmalısın.bilmeli bence.çok katı bir insansa arkadaşlıgını bitir.

bir hata yaptığını kabul ediyorsunuz ama hata yapacak bir yaşta olduğunuzu düşünmüyorum evlilik sorumluluğunu taşıyabileceğiniz düşünüp evlendiğinize göre...
yorumsuz yani...

Olan olmus. Aglayip sizlanmanin faydasi yok simdi.. Sizin evliliginizde eksiklik var diye dusunuyorum esini sevmiyorsun gibime geldi..sevsen saysan oyle bir ortama gitmeyi kabul etmezsin bile.. cok tuaf!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…