N
newlife
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi _gizem_
karı koca karşılıklı evlilik kutsallığını zedelemişler fakat bu durumu kurtarmak için aklında parlak bir fikri olan var mı?
boşanmak, işi kariyeri arkasında ailesi olan kadınlar için çok kolay ama bu belki gizem için kolay değildir...bu soruma hala cevap vermedi.
ne sanatcilar var neler neler yasiyolar onlari gormezlikten geliyosunuz ayakta alkisliyosunuz, ben unlu deilim diye...
evet gecmisimi hayatimi anlatmadim, kisacasi evliligimde cok saglam bi evlilik deil, nasil nerden baslasam bilemiyorum, suan evliysemde evliligimi benim sayemde savasarak ayakta tutum,
esimle cok birbirimizi severek evlendik!! esimin ailesinde yasadik kaynana falan, cok zordu bana cok kotu davraniliyodu evde, yuvama cok bagliydim benim giyimimi deistirdiler ok dedim pantalon yasak dedi annesi ok dedim daha cok seylere ok dedim,
içinde hesaplaşamadığı birşeyi buraya yazmış ve sizin böyle bir tepki vermeniz bence çok ayıp....biz böyleyiz işte yangına körükle gideriz..onun tek istediği birazcık olsun bizlerin içindeki ateşi söndürebilmesiii........size gelince from bence ne arkadaşınızdan vazgeçin ne de onun yaşayacaklarına engel olun......siz herkesin bu olayı unutması için çaba sarfedin bencee..eşinizle mutluluğunuz huzurunuz herşeyin üstesinden gelmenize yardımcı olur ve herkesi susturmaya yetecek bir silah olur.kimse bir evliliği bu kadar kolay bozamaz..kendinize güvenin sonuçta sizde yaptığınızdan pişmanlık duyuyorsunuz ve eşinizi çok seviyorsunuz..unutmayın ne verirseniz onu alırsınız karşıdanda..yazık yazık yazık eşine acıyorum.birde geçmiş anlatıyosun son pişmanlık fayda etmez güzelim.yapmışın bir hata sus bari .
siz herkesin bu olayı unutması için çaba sarfedin bencee..eşinizle mutluluğunuz huzurunuz herşeyin üstesinden gelmenize yardımcı olur ve herkesi susturmaya yetecek bir silah olur.kimse bir evliliği bu kadar kolay bozamaz..kendinize güvenin sonuçta sizde yaptığınızdan pişmanlık duyuyorsunuz ve eşinizi çok seviyorsunuz..unutmayın ne verirseniz onu alırsınız karşıdanda..
canım sen yattığın adamdan korkacağına , en yakın arkadaşından korksana.ne güveniyorsun.bence seni önce en yakın arkadaşın ele verecek.biraz aranız bozulsun, bülbül gibi ötecek.sen yattığından değil, en yakın arkadaşından kork bence.... şimdiden avukatını tut canım.kocan duyunca(ki kesin duyar) zaten avukata ihtiyacın olacaktır.eğer tabi türk yapısına uygun bi zihniyete sahipse çünkü biz türkler namusumuza düşkünüzdür, gururlu bi erkek seni boşar.o zaman avukat telaşına düşme canım.hemen yedekle bi avukat..buda bi fikri.değil mi...
Aldatmak illaki cinsellik yaşamak değil nihayetinde eşinden başka bir erkekle yakınlaşmış hatta öpüşmüş.içinde hesaplaşamadığı birşeyi buraya yazmış ve sizin böyle bir tepki vermeniz bence çok ayıp....biz böyleyiz işte yangına körükle gideriz..onun tek istediği birazcık olsun bizlerin içindeki ateşi söndürebilmesiii........size gelince from bence ne arkadaşınızdan vazgeçin ne de onun yaşayacaklarına engel olun......siz herkesin bu olayı unutması için çaba sarfedin bencee..eşinizle mutluluğunuz huzurunuz herşeyin üstesinden gelmenize yardımcı olur ve herkesi susturmaya yetecek bir silah olur.kimse bir evliliği bu kadar kolay bozamaz..kendinize güvenin sonuçta sizde yaptığınızdan pişmanlık duyuyorsunuz ve eşinizi çok seviyorsunuz..unutmayın ne verirseniz onu alırsınız karşıdanda..
Arkadaşlar özür dileyerek söylüyorum, biri bana konuyu özetleyebilirmi , nolmuş.
:1shok:Tam 31 sayfa olmuş