İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

merhaba arkadaslar, benimde icinden cikamadigim buyuk bi derdim var!!
ben evliyim. yurdisinda yasiyorum, arkadasim dilekle turkiyeye tatile gittim, dilek bekar, msnden birini tanimis bunu gormek istedi tamam dedim gorelim, gorduk tanistik, sonra dilege sordum asikmisin beyendinmi falan dilek yok hayir dedi asla olmaz falan, dedim ok iyi arkadasimiz olur ozaman bizim dedim, sonra bidaha gorustuk bu sefer gec oldu ve bizi arkadasinin evine getirdi, orda bastan cok iyidi arkadasi,arkadasinin kiz arkadasi ve kizin kucuk kardesi vardi yani toplam 6 kisiyiz, biz eylendik ictik falan gec oldu kiz kardesinle odasina cekilmis sevgilisi sandigim sevgilisi deilmis!! dilekte arkadasini aldi odasina cekildi ve biz sadece ev sahibinle odada kaldik, ve ben salak gibi bununla yan yana yattim!!! iliskiye girme olmadi ama opustuk!!! cok pismanim hayatimin en buyuk hatasiydi bi yandan esimi aldatiyorum!! herneyse sabah oldu moralim cok bozuk sekilde burdan gittik!! arkadasima dedim bise yaptinizmi yok dedi dedim bende bise yapmadim ama biz yan yana yattik esim duysa ooof neler olmaz!!, cok kotu oldum kendimden igrendim esimi dusundum hep agladim kendimi oldurmek falan anlatilamayan kotu duygulara kapildim intihar bile etmek istedim, her aklima geldiginde cok bunaliyorum bagirmak geliyo icimden, ve biz bunu unutmaya soz verdik, ama keske unutulsa keske hic olmamis olsa!!
herneyse, arkadasim bana geliyo ve ben cok asik oldum cok ozluyorum biz devam konusuyoruz bu kisiyle ve biz evlenmek istiyoruz diyo, sok oldum sok , eyer evlenirse esimi taniyacak hersey daha kotu olucak, ailemi taniyacak ve buyuk ihtimale esimin ayni is yerinde caliscak, delirmemek elde deil unutmak istiyorum hala unutamiyorum :KK43:( arkadasimi ikna ediyorum anlatiyorum oda cok uzuluyo agliyo ama cok seviyorum diyo, ne yapayim arkadaslar yalvariyorum yardim edin bi akil verin ooooooff deliriyorum olmek istiyorum allah cezalandiriyo beni cok kotu sekildee:KK43:( , arkadasimi ayircak benden hersey daha kotu olucak, arkadasima devam yalvarayimmi neler yapayim bilmiyorum oooof ooooff

:eek:klava: vallahi ben şu durumda sadece ve sadece eşine acıdım o kadar ama benim fikrim olan olmuş bundan sonrada yapacağı pek bir şey yok arkadaşınla iletişimi kes demeyeceğim çünkü bence o zaten senle yakın zamanda zaten kesecektir çünkü öyle bir sinyal veriyor bide şunuda eklemeden edemeyceğim bece bu iş sadece öpüşmekle kalmış olamaz içkinin eksinde olduğu söylüyorsun ama öpüştüğünüde hatırlıyorsun ne hikmetse neyse
senağlama
arkadaşında evlenmekte kararlı sanırım zaten arkadaşın o çocukla evlenirse eğerki zaten senle görüşemez çocuk izin vermez(öyle yazmıştın) sorunda çözülmüş olur
bide aklıma şu geliyor çocuğu ilkkez görüyormuş gibi numara yap (saçma oldu ama )arkadaşın dileğe de erkek arkadaşına anlatsın aranızda olanların sır olacağını senle de görüşmeyeceğini eşinin öğrenmesi durumunda eşinin seni boşayacağını vede sonuçların çook kötü olacağını falan desinkötükedihüso

ne gibi bir yardımda bulunabilirizkii,
zamanı geri saramayız,
bana yalan gelen bişey hakkındada öyle yap böyle yap diyemem
off bu konuları okudukça midem bulanıyor ne yalan sölim:nazar:

evlisin ve tatile arkadaşınla geliyorsun hiç tanımadığın erkeklerin evinde kalıyorsun ve içki içip öpüşüyorsun aynı yatakta yatıyorsun ve pişmanım diyorsun böyle bir olaya cesaret ederken düşünmen gerekti bunu son pişmanlık fayda etmiyor gerçekten söyleyecek lafım yok tövbe et bence eşine üzüldüm bak şimdi arkadaşınlada tavsiyem görüşmeyi kesmen seni pek iyi yollara çekmemiş

bence eşine her şeyi anlatmalısın vicdan azabı cekiosun şimdi ve bence bunu bilmeyerek onu her gün aldatıyorsun...zor bi durum..ama eşinin yerine koy bi kendini..ya cıksa arkadasın sölese bunu ona...ben karı koca arasında bi sır olmaması tarftarıyım ama sölerkende her şeyi göze almak zorundasın..

herşey insanlar için büyük konuşmak istemiyorum ama yaptığın şey çok yanlış
bizden ne gibi bi akıl istiyorsun bunuda anlamadım. herşey olacağına varır.
Zaten benim bu olaydan çıkardığım yaptığın şeyden pişmanlık duymandan çok ortaya çıkmasından korkuyorsun şuan.

na yaşanmışlık olursa olsun kimse ihaneti haketmez...herşeyi göze alıp bence eşinle dürüstçe konuşmalısın... bunu yaptığına göre belliki eşini sevmiyor saygı duymuyorsun bırak oda kendi yolunu çizsin....sende sanki yaptıklarından pişman değilde duyulmasından korkar gibisin halbuki duyman gereken napim paniği değilde pişmanlık duygusu olmalıydı...yazık...

afedersiniz de internnette tanıştıgı biriyle görüşmek ne demek hadi ona olur desek aynı evde gece kalmak ne demek ve hatta yan yana yatmak ne demek. resmen aldatmışsınız evet

arkadaşlara katılıyorum senin yaptığının kafamda hiçbir açıklaması ve telafisi yok malesef. bol bol tövbe et diyeceğim ama allah akılda vermiş be kardeşim yaşını başını almışsın çocukmusun zorlamı aldı adam evine zorla mı yattı yanına yani ne pişmanlığı bu böyle, sen evli bir kadınsın yabancı adamlarla gecenin kaçına kadar dolaşıyorsun birde üstüne evlerine gidiyorsun ve inanılmaz ama gerçek birde bilmediğin bir adamla aynı yatakta ne yaptığını bile bilmeden yatıyorsun kusura bakma ama bu kadar ileriye giden sen daha fazlasınıda yapmışsındır düşüncesindeyim içki şişede durduğu gibi durmuyor tabi içkiyle sınırlı değil sizde durduğunuz yerde durmamışsınız o ayrı.... yanınızdaki adamların düşüncesi baştan belliymiş size karşı kusura bakma hepiniz ayrı odalara çekilip uyuyorsunuz oh ne ala memleket valla. birde anlamadığım şey arkadaşının sevdiği adamla mı aynı odada bu şekilde yattın valla kusura bakmada sizinki arap saçı olmuş ben çıkamadım işin içinden ne diyelim Allah size akıl fikir eşinizede daha çok göz daha çok kulak ve mantık versin. üç maymunu oynuyorsunuz karı koca kolay gelsin ne denir.

bir internette tanışmışlar ne kadar güvendinizde (güvenilirde) alıp sizi evine götürebiliyor 2.cisi evinde birde içiyorsunuz.3.öpüşmekten başka bişiy olmadı dediğine göre aklın başındaydı içki çarpmamış demek.4. nasıl bakıyosun eşinin yüzüne

kısaca özetlemiş arkadaş sağolsun...
sana müstehak bunların hepsi...
bu kadar üstüste hata yapılırmı ya...

Bayan arkadaş sizden yardım istemiş bazı arkadaşlar taşlamış..bayan hatalıyım diyor demiyor ki haklıyım..öle bir anlatıyorsunuz ki sanki siz hiç hata yapmadınız.pişman olmadınız.siz arkadaş ve içkinin kurbanı olmuşunuz..bence allaha sığının bizlerin yardımına iyi ve kinayeli sözlerimize bakma.ağzı olan bişeyler konuşur.siz öncelikle dua edin.arkadaşınızdan uzaklaşın.inşallah adam eğer evlenirlerse anlatmaz ki %95 anlatmaz.kendine zarar hem bela alır başa..arkadaşınız gerçekten zararlı sizi o ortamda tek bırakmış...

Bayan arkadaş sizden yardım istemiş bazı arkadaşlar taşlamış..bayan hatalıyım diyor demiyor ki haklıyım..öle bir anlatıyorsunuz ki sanki siz hiç hata yapmadınız.pişman olmadınız.siz arkadaş ve içkinin kurbanı olmuşunuz..bence allaha sığının bizlerin yardımına iyi ve kinayeli sözlerimize bakma.ağzı olan bişeyler konuşur.siz öncelikle dua edin.arkadaşınızdan uzaklaşın.inşallah adam eğer evlenirlerse anlatmaz ki %95 anlatmaz.kendine zarar hem bela alır başa..arkadaşınız gerçekten zararlı sizi o ortamda tek bırakmış...

kusura bakmayın bizde tabiki haTa yaptık hata,biz insanlar için... HATASIZ KUL OLMAZ ama böyle bi hata yapmıs olsaydık gelip burda yardım aramazdık

Öncelikle bayan arkadaş yardım istemiş demişsiniz
sadece arkadaş yazabilirsiniz çünkü burası zaten Kadınlar kulubu erkek var mı sengözlerimebaksanab sence ??
Agzı olan degil klavyesi olan yazıyor evet sakıncası yok sanırım.
İçkinin kurbanı olmak ne demek ??
Zorlamı içirmişler ? meyve suyu niyetiyle içmişte ilaç la mı uyutmuşlar
İçmeseymiş efendim içki bu şişede durdugu gibi durur mu
İnşallah anlatmaz demişsiniz
Madem anlatılmıcak bişey neden yapmış o zaman
Vicdanına nasıl anlatacak böyle bir durumu kendi kendini aklayabilecek mi acaba içinde...
Bide şu yorumunuz anlayamadım

"arkadaşınız gerçekten zararlı sizi o ortamda tek bırakmış"

Bırakmış çünkü o da başka birisiyle gitmiş yan yana yatmaya

herşey hata din kardeşim herşey başından sonuna kadar hataaaa

Tek tatile gittin usturubunla adabınla dursana
hadi durAmadın sen nie buluşuyosun evli barklı kadın
ahh ahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

kusura bakma arkadaşım ama böyle bir hatayı ne yaptım,
ne de allah böle bir hata yaptırsın bana...
hadi iyi yönünden bakalım konuya:
eşinden ilgi göremeyip, aşık olsaydı, yine de tamam derdim, yapmış bir hata derdimm... yardım etmeye çalışırdım ozaman inan..
kim bilir ne yaşadı ki böyle bir hata yaptı derdim,..gerçekten de yardım etmek isterdim...
ama bu çok farklı... tek gecelik birşey...
o ortamda bulunması bile bir hatayken, üstüne ilk defa gördüğü bir adamla aynı yatakta yatıp öpüşmesi bile yetti bana...
bu kadarla kaldığına da inanmak isityorum ayrıca..
gelde bu arkadaşı bağrına bas, üzülme de...
bizde biliriz düşene el uzatmayı...

kusura bakma arkadaşım ama böyle bir hatayı ne yaptım,
ne de allah böle bir hata yaptırsın bana...
hadi iyi yönünden bakalım konuya:
eşinden ilgi göremeyip, aşık olsaydı, yine de tamam derdim, yapmış bir hata derdimm... yardım etmeye çalışırdım ozaman inan..
kim bilir ne yaşadı ki böyle bir hata yaptı derdim,..gerçekten de yardım etmek isterdim...
ama bu çok farklı... tek gecelik birşey...
o ortamda bulunması bile bir hatayken, üstüne ilk defa gördüğü bir adamla aynı yatakta yatıp öpüşmesi bile yetti bana...
bu kadarla kaldığına da inanmak isityorum ayrıca..
gelde bu arkadaşı bağrına bas, üzülme de...
bizde biliriz düşene el uzatmayı...

a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz

son kelimelerine imzamı atıyorum....

Ama bence benim fikrim erkege yakıştırmıyorum
fakat ne olursa olsun ne yaşatırsa yaşatsın hiç bir kadına bu şekilde bir davranış yakışmaz...yani mazeret bulman konusunda sana katılmıyorum cnmmm
Sevgisiz ilgisiz işsiz olup kadının parasını yiyen dövülen o kadar çok kadın var ki hangisi bu şekil davranıyor canım.

a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz

son kelimelerine imzamı atıyorum....

Ama bence benim fikrim erkege yakıştırmıyorum
fakat ne olursa olsun ne yaşatırsa yaşatsın hiç bir kadına bu şekilde bir davranış yakışmaz...yani mazeret bulman konusunda sana katılmıyorum cnmmm
Sevgisiz ilgisiz işsiz olup kadının parasını yiyen dövülen o kadar çok kadın var ki hangisi bu şekil davranıyor canım.

çooookkk haklısın....
asla aldatmak ve aldatılmak taraftarı değilim, aman yanlış anlamayın da naniknanik
hani arkadaş diyor ya, hiç yardımcı olmuyosunuz diye..
elde tutulacak bir şeyi yok ki olayın... nasıl yardımcı olacağız...
bi ihtimal bile böyle bir olay olsaydı,, yine bir ihtimal yardım edebilirdik diye düşündüm ve yazdım.. (şöyle yap, böyle yap, vazgeç, şusur budur gibi...)
anlatabildim mi canım???

çooookkk haklısın....
asla aldatmak ve aldatılmak taraftarı değilim, aman yanlış anlamayın da naniknanik
hani arkadaş diyor ya, hiç yardımcı olmuyosunuz diye..
elde tutulacak bir şeyi yok ki olayın... nasıl yardımcı olacağız...
bi ihtimal bile böyle bir olay olsaydı,, yine bir ihtimal yardım edebilirdik diye düşündüm ve yazdım.. (şöyle yap, böyle yap, vazgeç, şusur budur gibi...)
anlatabildim mi canım???

Okiii canım
Şimdi daha ii anladım
elde tutulur işe yarayacak hiç bişey yok dimiiii

Bak şöyle yapsaydı bir derece dimi şimdi aklıma geldi

Arkadaşımı netteki tanıştıklarıyla buluşmama konusunda ikna edemedim
Gitti....başına bişey gelmesin die takip ettim....sonra benide eve aldılar zorla
gidelim burdan dedigim halde beni bırakmadılar...ben evliyim dedim gidelim burdan dedim ama dinletemedim gece geç oldu...orda kalmaktan başka çarem yoktuuu....nasıl oldugunu anlamadım uyandıgımda yanımda birisi yatıyordu

yasarken bile üzüldüm ya :KK43:::KK43::-)
Allah kimsenin başına vermesin

merhaba arkadasım ben sizin yazdıklarınızı okuyunca benım ailemin basından gecen bir olay aklıma geldı hemen kısacık anlatmak istiorum..musadenızle..
yurtdısında calısan kuzenime sevdiğiyle dugununu yaptık aradan 3yıl gectı bu gelın internetten tanıstıgı bi adamla gorusmeye baslamışş sonra bir yaz tatılı için turkıyeye geldıklerınde o nette konustugu adamla kaçtılar 2ay sonra gelın abla aradı bızı ben burdayım gelın alın benı dıee!!! (konuştuğunuda gelının annesınden ogrenıyoruzzz, kadın dıyor ben bukadar ileri gideceklerını dusunmemıstım bi anlık heves hem netten ne olacak falan :eek:klava: ) neyse kuzenım herseye sineye çekti dedi ben seviyorum eşime hakaret edemezsınız bosanmak istemıyorum dedi...
ve suan halen beraberler bu olaylar olalı biz hiç tasvip etmesekte !!!!

uzun lafın kısası konuyu açan arkadaşım;eğer eşiniz sizi çok çokçok... seviyorsa ki ancak öyle affedebilir gururunu bir tarafa bırakıp.
birde siz eşinizin yerıne koyun kendınzı , eşiniz boyle bisey yapsa siz onu affedermıydınız??

ben daha neler duyucam Allahım sen herkese akıl fikir ver?

yazik valla esine cok üzüldüm.adam sana güvenmis seni tek basina tatile göndermis senin yaptiklarina bak.cocukmusun sen ya. sen evliligin ne oldugunu sanirim anlamamissin daha.

bu nasıl bısey yaa ınamıyorum valla bı an kadınlardan bıle nefret edesı geldııı

X