- 25 Temmuz 2008
- 634
- 5
- Konu Sahibi _gizem_
merhaba arkadaslar, benimde icinden cikamadigim buyuk bi derdim var!!
ben evliyim. yurdisinda yasiyorum, arkadasim dilekle turkiyeye tatile gittim, dilek bekar, msnden birini tanimis bunu gormek istedi tamam dedim gorelim, gorduk tanistik, sonra dilege sordum asikmisin beyendinmi falan dilek yok hayir dedi asla olmaz falan, dedim ok iyi arkadasimiz olur ozaman bizim dedim, sonra bidaha gorustuk bu sefer gec oldu ve bizi arkadasinin evine getirdi, orda bastan cok iyidi arkadasi,arkadasinin kiz arkadasi ve kizin kucuk kardesi vardi yani toplam 6 kisiyiz, biz eylendik ictik falan gec oldu kiz kardesinle odasina cekilmis sevgilisi sandigim sevgilisi deilmis!! dilekte arkadasini aldi odasina cekildi ve biz sadece ev sahibinle odada kaldik, ve ben salak gibi bununla yan yana yattim!!! iliskiye girme olmadi ama opustuk!!! cok pismanim hayatimin en buyuk hatasiydi bi yandan esimi aldatiyorum!! herneyse sabah oldu moralim cok bozuk sekilde burdan gittik!! arkadasima dedim bise yaptinizmi yok dedi dedim bende bise yapmadim ama biz yan yana yattik esim duysa ooof neler olmaz!!, cok kotu oldum kendimden igrendim esimi dusundum hep agladim kendimi oldurmek falan anlatilamayan kotu duygulara kapildim intihar bile etmek istedim, her aklima geldiginde cok bunaliyorum bagirmak geliyo icimden, ve biz bunu unutmaya soz verdik, ama keske unutulsa keske hic olmamis olsa!!
herneyse, arkadasim bana geliyo ve ben cok asik oldum cok ozluyorum biz devam konusuyoruz bu kisiyle ve biz evlenmek istiyoruz diyo, sok oldum sok , eyer evlenirse esimi taniyacak hersey daha kotu olucak, ailemi taniyacak ve buyuk ihtimale esimin ayni is yerinde caliscak, delirmemek elde deil unutmak istiyorum hala unutamiyorum ( arkadasimi ikna ediyorum anlatiyorum oda cok uzuluyo agliyo ama cok seviyorum diyo, ne yapayim arkadaslar yalvariyorum yardim edin bi akil verin ooooooff deliriyorum olmek istiyorum allah cezalandiriyo beni cok kotu sekildee( , arkadasimi ayircak benden hersey daha kotu olucak, arkadasima devam yalvarayimmi neler yapayim bilmiyorum oooof ooooff
klava: vallahi ben şu durumda sadece ve sadece eşine acıdım o kadar ama benim fikrim olan olmuş bundan sonrada yapacağı pek bir şey yok arkadaşınla iletişimi kes demeyeceğim çünkü bence o zaten senle yakın zamanda zaten kesecektir çünkü öyle bir sinyal veriyor bide şunuda eklemeden edemeyceğim bece bu iş sadece öpüşmekle kalmış olamaz içkinin eksinde olduğu söylüyorsun ama öpüştüğünüde hatırlıyorsun ne hikmetse neyse
senağlama
arkadaşında evlenmekte kararlı sanırım zaten arkadaşın o çocukla evlenirse eğerki zaten senle görüşemez çocuk izin vermez(öyle yazmıştın) sorunda çözülmüş olur
bide aklıma şu geliyor çocuğu ilkkez görüyormuş gibi numara yap (saçma oldu ama )arkadaşın dileğe de erkek arkadaşına anlatsın aranızda olanların sır olacağını senle de görüşmeyeceğini eşinin öğrenmesi durumunda eşinin seni boşayacağını vede sonuçların çook kötü olacağını falan desinkötükedihüso