İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

G

_gizem_

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi _gizem_
merhaba arkadaslar, benimde icinden cikamadigim buyuk bi derdim var!!
ben evliyim. yurdisinda yasiyorum, arkadasim dilekle turkiyeye tatile gittim, dilek bekar, msnden birini tanimis bunu gormek istedi tamam dedim gorelim, gorduk tanistik, sonra dilege sordum asikmisin beyendinmi falan dilek yok hayir dedi asla olmaz falan, dedim ok iyi arkadasimiz olur ozaman bizim dedim, sonra bidaha gorustuk bu sefer gec oldu ve bizi arkadasinin evine getirdi, orda bastan cok iyidi arkadasi,arkadasinin kiz arkadasi ve kizin kucuk kardesi vardi yani toplam 6 kisiyiz, biz eylendik ictik falan gec oldu kiz kardesinle odasina cekilmis sevgilisi sandigim sevgilisi deilmis!! dilekte arkadasini aldi odasina cekildi ve biz sadece ev sahibinle odada kaldik, ve ben salak gibi bununla yan yana yattim!!! iliskiye girme olmadi ama opustuk!!! cok pismanim hayatimin en buyuk hatasiydi bi yandan esimi aldatiyorum!! herneyse sabah oldu moralim cok bozuk sekilde burdan gittik!! arkadasima dedim bise yaptinizmi yok dedi dedim bende bise yapmadim ama biz yan yana yattik esim duysa ooof neler olmaz!!, cok kotu oldum kendimden igrendim esimi dusundum hep agladim kendimi oldurmek falan anlatilamayan kotu duygulara kapildim intihar bile etmek istedim, her aklima geldiginde cok bunaliyorum bagirmak geliyo icimden, ve biz bunu unutmaya soz verdik, ama keske unutulsa keske hic olmamis olsa!!
herneyse, arkadasim bana geliyo ve ben cok asik oldum cok ozluyorum biz devam konusuyoruz bu kisiyle ve biz evlenmek istiyoruz diyo, sok oldum sok , eyer evlenirse esimi taniyacak hersey daha kotu olucak, ailemi taniyacak ve buyuk ihtimale esimin ayni is yerinde caliscak, delirmemek elde deil unutmak istiyorum hala unutamiyorum ( arkadasimi ikna ediyorum anlatiyorum oda cok uzuluyo agliyo ama cok seviyorum diyo, ne yapayim arkadaslar yalvariyorum yardim edin bi akil verin ooooooff deliriyorum olmek istiyorum allah cezalandiriyo beni cok kotu sekildee( , arkadasimi ayircak benden hersey daha kotu olucak, arkadasima devam yalvarayimmi neler yapayim bilmiyorum oooof ooooff

• Konu Sahibi _gizem_
dilek o adamla sizin beraber yattığınızı biliyor.

ve o adamı sevdiğini söylüyor.

siz bu adamın eşinizle karşılaştığında bir şeyler yumurtlamasından korkuyosunuz.

adam yurtdışına gelecek ve sizin eşinizle iş arkadaşı olacak.

doğru mu anladım bilmiyorum ama çok zor bir durum

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi _gizem_
yardım istiyosun ama canım olmuşla ölmüşe care yoktur bak kendin diyosun allah beniz cezalandırıyo diye ...içtik diyosun zaten içmek helede aşırısı insana istemediği şeyleri yaptırır ...sana gösterebileceğim bi yol yok ama tek duam allah yardımcın olsun allah seni bu pişmanlığından dolayı selamete rahat çıkarsın

• Konu Sahibi _gizem_
hepten yanlış yapmışsın
öncelikle baştan niyetin iyiydi diyelim e be kızım
yeni tanıştığın insanla
bir ev partisinde senin ne işin var
evli bir bayan olarak bu rikse atmamalıydıın kendini :1no2:
yediğin hurmalar her taraflarını tırmalıyor şimdi :1no2:

• Konu Sahibi _gizem_
inan çokta ön yargılı olmak istemiyorum
hata insanlara mahsus
eğer düzeldim ve eşimi çok seviyorum diyorsan
o çok yakınım dediğin arkadaşınla ilişkini kes tamamen bitir
herkes kendi yoluna de :1no2:

• Konu Sahibi _gizem_
valla ne diyim.yani yapmışsın bir hata .:1no2:canım birde tanıdık birisi olması kadar kötü bişi yokfisfisfis
onlar söylemese bile sen onları görünce aklına gelecek.:bbo:
bence o arkadaşlarından ve o çevreden uzaklaş.:sm_confused:

• Konu Sahibi _gizem_
bir internette tanışmışlar ne kadar güvendinizde (güvenilirde) alıp sizi evine götürebiliyor 2.cisi evinde birde içiyorsunuz.3.öpüşmekten başka bişiy olmadı dediğine göre aklın başındaydı içki çarpmamış demek.4. nasıl bakıyosun eşinin yüzüne

• Konu Sahibi _gizem_
iyi de siz evliyken arkadaşınızla tatile türkiyeye gelmeniz de bana garip geldi biraz, hadi tatile gittiniz, o ortamda işiniz ne?

• Konu Sahibi _gizem_
çok kötü bi durum.ama çok hata yapmışsınız..birinin evinde beraber kalacam ve onunla öpüşecem evliyim bide..hatta ileri bile giderdin ateşle barut yanayana durmaz..öpüştükten sonra herşey çorap söküğü gibi gelir..pişmansınız şimdi gerçekten arkadaşınla evlenirse o kişinin sizi rahat bırakacağını sanmam..buda sizin açınızdan çok kötü olacak eşin duysa yuvanda yıkılacak...tek çare arkadaşına anlatmak ve vazgeçmesini sağlamak..

• Konu Sahibi _gizem_
ya anlamıyorum...
eşim diyorsunuz ya eşim!!
sevdiğim adamdan başkası tırnağıma dokunamaz.
çok netim bu konuda.
saçımın teline dokunamaz.
nasıl aynı yatakta yatılır ya?
bi insan nasıl bu kadar bilincini kaybedebilir...
hak etmediğiniz bir şeyi yaşamıyorsunuz şuan.
iyi bir şey söyleyemeyeceğim size kusura bakmayın.
eşiniz için gerçekten üzüldüm.

• Konu Sahibi _gizem_
şunu anlayamadım, sizin gece beraber yattığınız kişi dilek'in msnde tanıştığı kişinin arkadaşı değil mi? sonra dilek evlsense bile madem bu kadar sıkıntılısınız görüşmek zorunda mısınız dile ve kocasıyla illa? eşinizle ailenizle tanıştırmak zorunda mısınız?
ayrıca siz türkiye'ye tatile geldik diyosunuz, dilek evlenince kocası niye sizin eşinizle aynı yerde çalışacak? dilek'in evlenmeyi düşündüğü kişi zaten Türkiye'de yaşamaıyor mu işi yok mu burada? sizin bulunduğunuz ülkeye mi yerleşecek dilek ve kocası? yerleşseler bile eşinizle aynı yerde çalışacağını nerden biliyorsunuz?
ayrıca tamam bi hata yapmışsınız daha doğrusu hatalar silsilesi.. ama görüşmezsiniz olur biter ne olacak ki

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi _gizem_
Bu yaptığın olayın telafisi yok malesef..
Sana tek tavsiyem tövbe et ve Allahtan af dile..
Vicdanın belki biraz rahatlar..

• Konu Sahibi _gizem_
çok fena şeyler olmuş ama tek çare o arkadaşından uzaklaşmak gibi duruyor allah bir daha yanlış yaptırmasın..

• Konu Sahibi _gizem_
Esin sana güvenerek türkiyeye yanliz yollamis. Sen ise, içki içip, eglenip, bir adamla (üstelik internette tanismissiniz) ayni yatakta yatiyorsun:1shok: Baska yatacak yer bulamadinmi? Neyse yattin diyelim, öpüsmek ne neymis, yaptin bir hata, neyse yarana tuz basmayayim yaptigin bir hatayi arkadasina neden ödetirmek istiyorsun?:uhm: Seviyormus, evlensin. Sen kendi çikarini düsünüyorsun. Sana bu konuda nasil yardimci olabiliriz , bilmiyorum.
Esini yüzüne nasil bakabiliyorsun, onu düsünmek bile istemiyorum :1no2:

• Konu Sahibi _gizem_
şimdi bunu bir erkek yapsaydı ; erkekler şöle erkekler böle işte kahrolsun erkekler ölsünler köklerine kibrit suyu lanetler. boşa canım hiç ardına bakma terk et aldatmak demek illede yatmak değil aldatmış seni olmaz böle ceza ver vs vs vs denirdi hatta şu kelime hiç kullanılmazdı yapmış bir hata düzelmişsse boşver unut affet allah yardımcısı olsun falanda denmezdi.

buna istinaden sonuç olarak diyorumki;
herşey herkez affetse kendin kendini affedemeyeceksin bir ömür.
burda sana yapıcı hiç bir msj ilaç olmaz ve olmamalıda kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmamalıydın.

tek diyebileceğim TÖVBE edin
içten pişmanlıkla edilen tövbe kabul olur,şifa olur umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi _gizem_
eşin olmadan yalnız sadece 2 bayan türkiye ye gelmişsiniz.........
hiç tanımadığınız bir adamın evine gitme cesareti göstermişsiniz..
yine hiç tanımadığınız bir ortamda içki içmiş ve dahası o tanımadığınız erkeklerle beraber yatmışsınız...
içkili bir erkekler aynı yatakta sadece öpüşmekle yetinmişsiniz.yani en azında o tanımadığınız adam,öpüşmekle yetinmiş.......
ve şimdi dert ettiğiniz şey eşinizin kulağına gitmesi....enterasan.........
hanımefendi ee biraz insaf yani.......
insanlar hata yapar ama bence böyle büyük hatalaaarın herzaman bir bedeli olmalı.
hiç kusura bakma ne yazdıklarını,nede dert ettiğin şeyi samimi bulmadım.
böyle bir durumda eşine allah kolaylık versin...

• Konu Sahibi _gizem_
bence arkadaşınla tüm ilişkini kes
sana zarardan başka bişey getirmemiş
birde
eşin seni nasıl tr ye yanlız gönderdi anlamadım

• Konu Sahibi _gizem_
Canim siz simdi bütün gece yan yana yattiniz, ve sadece öpüsdünüz.
Ama nedense icimdeki his sadece öpüsmeyle kalmamis diyor, öyle olsaydi bukadar kahrolmazdin.
Tamam herkes hata yapabilir, allah sasirtmasin.
Kendimi senin yerine koyayim diyorum, cikkksss ... ama olmuyo , daha yeni tanidigin birini nasil hic cekinmeden öpebiliyon, yanyana yatabiliyon, mantigim almiyor.
Hani yavas yavas gelisdi zamanla oldu desen oda yok.

Ne söylesem sana bilmiyorumki, pisman olacagin seyleri yapma.

Sanki daha cok, bu olayin kocanin kulagina gidecek diye kahroluyorsun, yaptigina deyil.

Arkadasin bakalim o adamla gercekden evlenecekmi? Gün dogmadan neler dogar, simdiden kendini yipratma bukadar, bekle ve gelismeleri izle.

• Konu Sahibi _gizem_
nasıl evliyken başka bir erkegi öpmeyi göze alıyosan olacaklarıda göze aldıcaksın....böle yazanları okuyunca igreniyorum ya nasıl yaparsın ya nasıl başka biriyle yatar ve öpüşürsün valla migdemi bulandırdın bende derdim var diyince okuyum dedim .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…