evet cok buyuk hata yaptim, ama yaptim , cok pismanim cok, icinden cikamiyorum kendimi suclayip duruyorum, kimseyle konusamiyorum derdimi anlatamam, burda beni tanimiyosunuz diye anlatim keske anlatmasaydim beni yerden yere vurdunuz evet biliyorum hataliyim ama bunu gecde olsa farkindayim
ne sanatcilar var neler neler yasiyolar onlari gormezlikten geliyosunuz ayakta alkisliyosunuz, ben unlu deilim diye...
evet gecmisimi hayatimi anlatmadim, kisacasi evliligimde cok saglam bi evlilik deil, nasil nerden baslasam bilemiyorum, suan evliysemde evliligimi benim sayemde savasarak ayakta tutum,
esimle cok birbirimizi severek evlendik!! esimin ailesinde yasadik kaynana falan, cok zordu bana cok kotu davraniliyodu evde, yuvama cok bagliydim benim giyimimi deistirdiler ok dedim pantalon yasak dedi annesi ok dedim daha cok seylere ok dedim, benim vazivelerim vardi ev toplanicak yemek yapilcak ogrenilecek evet hepsine katlandim yaptim belki duzeliriz iyi oluruz diye, ayrintilari anlatip uzatmiyayim, ama kaynanama asla yaranamadim cok asiri ogluna duskundu sanki oglunu elinden almisim gibi, eve gelenler acirdi hep bana ne oldu sana falan olsun gormedim iyi bi ev hanimi oldum ama cok seyler yasayarak, esim calisiyodu kurusu sentini annesine veriyodu bizde bana gelen issizlik parayla geciniyoduk, olsun dedim, esim bana git gide daha soguk olmaya basladi annesi beni sevmedigi icin huzursuzluk cok olmaya basladi evde , mesela kucuk bise anlatayim yasananlardan esim eve gelince hemen kaynanam sarilir cantasini alir elinden gel oglum sana ne yaptim bak falan yemegini o katar ben oyle ayakta kalirdim hemen ne yemis ne yememis diye kontrol ederdi cantasini sonrada derdi bana bak oglum ekmegini yememis kotu yapmisin falan.. yemek olsun masada biri dese bana cok guzel oldu diye hemen yuzunu burusturur sinir haraketleri falan... mesela en sinir oldugum haraketide bu ben sabah kalkiyom 5de ekmegini yapicam esimin ise ugurlicam kiskancligindan kalkardi ne hazirliyom esime diye kontrol ederdi mana bulurdu moralimi hep bozardi... esime kac kere onu birak falan neler dedigini duydum... esimde bana cok soguktu hep gec gelmeler beni gormemeler , beni hic onemsemezdi yani evde olayim olmayayim beni hic kiskanmazdi, yani ne bileyim cok rahat takiliyo. sanki o evde ben bi koleydim, olsun hep sabrettim eyer ayri eve cikarsak duzeliriz diye, 2 sene kaldik kavga yaparak ciktik o evden ayri eve ciktim ve kaynanamlar hic bi yardim etmeden biz borclarla ben calisarak gecindik, iste duzeliriz dedim duzelmedik yine kotu olaylar oldu esim annesine gitmiyom diye cok tuaf sekilde bana kizmalari falan beni cok ama cok acitti ha bu arada cok siddet gordum esimden yine sustum hep susutum hep duzeliriz diye, dilek diye arkadasimda cok iyi bilir mosmor bacaklarim kolarimla evine gidip gosterdigimi, ayrilmadim babam duyar daha kotu olur diye, bana esim kac kere geldi yeter artik bosanmak istiyom senden diye git defol demeleri coook oldu, annemi arar derdim anne biz cok kavga yapiyoz annemde derdi sakin kizim yuvani yikma duzelt bak baban duyarsa cok fena olur, korkardim susardim, herneyse cocuk istedim esim olmaz derdi istemiyom ok dedim yapmayalim, boyle yine devam ettik kimseyle gorusmeyerek kaynanamin tanidiklarla uzaklasarak yasadim, artik ben kafama koymustum evet ben elbet bunla birgun bosanicam ama nezaman, kendime guc vermeye calisiyodum soguk olmaya basladim esime artik ne bileyim hayatimdan bikmistim kimseyi takmamaya basladim, evet esime ben dedim tamam bosanmak istiyosan sorun yok ayrilalim dedim, sonra esim cok deisti beni kaybetme korkusuna kapildi ama anlatamam cok buyuk sekilde bana cok iyi davraniyo benim istediklerimi yapiyo bayabi deisik inanirmisiniz bu haline okadar cok ihtiyacim vardiki oncelerden yani kaynanamlarla yasarken , artik beni mutlu etmiyodu simarik bise olmustum nasil desem artik guc bendeymis gibi bak esim beni kaybetmekten korkuyo acisini cikariyodum , icim kirikti cok doluyum ona karsi, iste boyle turkiyeye gittim arkadasimla ve cok buyuk hata yaptim, ben neden bukadar cok deistim!! eski halime bakiyom cok buyuk fark var!! insanlar niye deisiyo, aldatmak erkeklerle arkadas olmak bana cok tersti, cok buyuk konusurdum cok, ama agzim yandi cok buyuk hata yaptim yapilmayacak kendime yakistirmadigim hatayi yaptim ne yazikki