- Konu Sahibi _gizem_
-
Bence bu aldatmaktır ve elbet günün birinde ona dönecektir...Ben arkadan çevirilen işlerin özellikle kişiye yalan söyleme ve aldatmaysa bu kesinlikle geri döndüğüne inanan ve bunun olması için dua eden birisiyim...kusura bakma lütfen ama senin için farklı şeyler söyleyemicem .. Sende aldatmışsın bal gibi ve karşılığını görmek zorundasın gerek bu hayatta , gerek öbür dünya da..bunu ondan bundan kaçarak geçiştiremezsin çünkü bir şeyi unutmuşsun güzelim bizi Yaratanı..
balım, canım bende yalanların bir gün bir şekilde geri döneceğine inanan birisiyim ama gene de kıyamıyorum ya çok acıdım:çok üzgünüm:
çok pişman:çok üzgünüm:senağlama
Çok mu pişman onun için mi gidip aldatan kadın haklıdır diyene teşekkür ediyor yasakkelime
Eşin başka kadınla öpüşse pişman oldugunu söylese ona da acıyabilir miydin...?
Sen bari yapma Sardunyam kuzumŞeniz
Ben hatasız kul olmaza sonuna kadar katılan birisiyim ama bu aldatabilir anlamına gelmez bu hata değil benim için kişilik bozukluğuduryerimseniben
Çok mu pişman onun için mi gidip aldatan kadın haklıdır diyene teşekkür ediyor yasakkelime
Eşin başka kadınla öpüşse pişman oldugunu söylese ona da acıyabilir miydin...?
Sen bari yapma Sardunyam kuzumŞeniz
Ben hatasız kul olmaza sonuna kadar katılan birisiyim ama bu aldatabilir anlamına gelmez bu hata değil benim için kişilik bozukluğuduryerimseniben
Bu toplumda evliliğini maddi ve manevi özgürce,rahatça bitirebilme özgürlüğüne kaç kadın sahip merak ediyorum.İllaki bir taş takılır ayağına.Bu taş ya para olur,ya çocuk olur,ya kendi ebeveynleri olur.toplumun kendisi zaten topyekün engel teşkil ediyor.Boşanmış bir kadının psikolojik olarak bile güvende hissedebilmesi için ona çok şey vermemiz gerekiyor.
böyle durumlarda bir Türk atasözü derki :Zamanında yediğin hurmalar gün gelir ....nü tırmalar
Anladiysam ne olimmm karma,karisik birsey..birde gitmis opmussun her ne halt ettiyseniz gelip burda anlatmayin bari yaptiginiz gibi caresinide arayin bulun....ALLAH,ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?