• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi _gizem_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım olan olmuş artık.Şimdi eşine gidip söylesen bin beter olur

En iyisi sen arkadaşınla muhabbeti kesmeye başla;ama onu da kızdırma ki

keserin sapı sana dönmesin.

Sen de yapmışsın bir hata işte olmuş,bitmiş

Zaten seni buna sürükleyen de ilişkideki boşluk olmuş.

Şimdi bunları unutmaya bak,olmamış varsay derim.

..( o tarz sanatçılara milletin ne gözle baktığı belli zaten,onların normal bi yaşam tarzı yok,alışkanlıkları,ahlak seviyeleri ortada yani çok ayrı bi konu)

aile içinde yaşadıkların zor şeyler tabi ..insanın çileden çıkmaması içten değil.sürekli kavga ettiğin,sana defol git diyen,bikaç kere boşanmak istediğini söyleyen ,çocuk istemeyen bi eş ve eziyet eden bi kayınvalide...çok bilindik bi sahne bu bizler için..hergün kaç kişi senin yaşadıklarını hatta daha berbat halllerini anlatıyo.sen de biliyosundur mutlaka..Türkiyeye bekar bi bayan arkadaşınla gelmişsin,gece hayatının,alkolün,eşinin de yanında olmayışından aldığın cesaret ve "anne" olmaman seni daha kolay itmiş bu hataya..ama ilk attığın mesajda bu anlattğın şeylerin hiçbiri yoktu ve tek endişe ettiğin şey dileğin o kişiyle evlenip Almanyaya gelme ihtimaliydi..en son kafana takman gereken şeyi en başta yazmışsın..e bide pek açık değiliz böyle vakalara millet olarak,yorum yapanları da anlaman lazım..sen o olayı yaşamadan,bu sitede böyle bi konu görsen acaba ne yazardın?

eşinle yollarını ayır bence..ufak bişey kalmış olsa bile aranızda..sen onuda bitirdin zaten..tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..

Yasadiklarin cok üzücü seyler olsada yaptignin yanlis olmasini düzeltmez gizemcim...

Bunlari yazmasaydinda ben senin yuvanda mutlu huzurlu biri olmadigni tahmin etmistim, hic bir kadin normal bir kadin, evinde kocasiyla mutlu huzurlu olup böyle birsey yapmaz, fakat bunu sebeb olarak göstermemiz yanlis olur....:delphin:

Bunun erkegi kadini yok aldatma iki taraf icinde haram kilinmistir...a.s

Fakat yasanan yasandi artik düsünme vakti, herseyi kafandan gecir ve ne istedigni düsün gizemcim!! Evli kalirsanda kendine kalmasanda kendine fakat nasil daha mutlu olursun iste en önemli nokta bu...:kahve:

Allah yardimcin olsun.

Konuyu basindan beri takip ediyorum, gercekten de inanilmayacak kadar cok sayida insan “dusene bir tekme de ben vurayim” mantigiyla yaklasmis. Konuyu acan arkadas, form6234’un de cok guzel belirttigi gibi yaptiginin hata oldugunun pekala farkinda. Eminim olayin ne kadar cirkin ve yuzkizartici oldugunu bir de baskalarindan duymaya hic ihtiyaci yoktur. Caresizlikle, umutsuzlukla ve pismanlikla yardim dileyen bir insani tokatla karsilamak hangi kitapta yazar?

pişman olması tabiki gerekir.ama bu olay okadarda basit değil.sarhoştum lafının arkasına sığınılmasını asla kabul etmiyorum.zaten bir insan tanımadığı bir erkeğin evine gidiyorsa hele bide orda içki içiyorsa azçok başına gelecekleri tahmin eder

arkadasim bunlar yaptigin hatayi ört bas etmez
bizde bazen eslerimize karsi yanlis davranabiliyoruz ozaman onlarda bizi aldattigi zaman kizmamamiz lazim
kaynanasiyla cok sorun yasayan arkadaslarimiz var burda bunlardan birirde benim
ve eslerimizin bir cogu annesinin tarafinda oluyor
simdi hepimiz ayni senin yaptigin hatayi yapiyormuyuz? hayir
cünki bi arkadasimizin dedigi gibi
namusuuz erkegimizden degil bizden sorulacak
yani hatayi yaparken birde öte dünyayi düsünmemiz gerek gibi geliyor bana
icki konusuna girmiyorum bile
allah yardimcin olsun ne diyim

kocan sana bu kadar ağır şeyler yaşatmışken sen bir hata yaptın diye vicdan azabı mı çekiyorsun?vicdan azabı çekmesi gereken kişi eşindir.kendini bu kadar yıpratma olmuş bitmiş birşey için.Evlilik kurumunun saygınlığını bozan,evliliğin gereklerini yerine getirmeyen,karısına eşi gibi davranmayarak ihanet eden kişi senin kocan.Başka da bir ihanet görmüyorum ben.Rahat ol.

ben "kınamaktan" çok ama çok korkan birisi olarak sana bazı tavsiyeler de bulunmak istiyorum ama çok zor hatta imkansız olduğunu tahmin ettiğim için hepsini es geçiyorum.
sadece şunu önerebiliyorum, arkadaşının evlenmesi kesinleşirse eğer ki büyük ihtimal erkek hollandaya yerleşmek için gerçekleşecek arkadaşınla ve arkadaşının eşiyle aranı mükemmel tutmakdan başka çaren yok. ve bir şekilde sen de eline koz geçirmeye ve bir daha da böyle hatalara düşmemeye gayret et.hikayeni okuyunca çok üzüldüm. Allah hepinizi affetsin.

koz geçirmek derken suça günaha teşvik değil...
sadece daha dikkatli bak etrafına o kadar.

ah su kaynana ve ev ustune ev olayi temel bu sekilde hic saglam olmuyo ozelin olmuyo seni cok iy anliyorum ama bu sekilde intikam alinmazki guzelim ya neyse sonunu hayir etsin allah

evliliğinizde problemler yaşamış olabilirsiniz ama tam her şey düzelmeye eşiniz size değer vermeye başlamışken siz böyle bir şey yapmışsınız...allah şaşırtmasın ne denebilirki...siz ne kadar saklamaya çalışırsanız çalışın eğer arkadaşınız onunla evlenirse kesinlikle bir gün öğrenecektir.ha arkadaşınız evlenmedi kocanız ögrenmeyecek diyelim siz bunu saklayarak nasıl eşinizle evli kalcaksınız? ömür boyu bunu taşıyacaksınız.. eşinize itiraf etmeseniz bile ben olsam ayrılmayı düşünürdüm eşimden çünki bu şekilde evlilik yürümez...allah şaşırtmasın asla asla dememek lazım ama gerçekten yaptığınız çok büyük hata siz şımarma işini fena abartmış arsızlığa vurmussunuz...hakkınızda her şey hayırlısı olsun...allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
DÖVSEYDİNİZ BAZI ARKADAŞLAR BİR DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erkek milleti bunun kat ve katını yapar aman yuvalar yıkılmasın çocuklar babasız kalmasın diye sineye çekilir
bir kadının en büyük düşmanı yine KADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!yazılanların birçoğu bunu gösteriyor.
iyiki adalet sizlerin elinde filan değil.
hata yaptığnın zaten farkında yaptığım şey doğru mu yanlış mı diye sormamış ki size....
HİÇBİR KADIN KOCASINI SEBEPSİZ YERE ALDATMAZ. KADINLAR ERKEKLER GİBİ AÇGÖZLÜ BENCİL YARATIKLAR DEĞİLDİR.
arkadaşım dilek deilen kişiyle ilişkini bir şekilde bitireceksin vicdanın için de Allah'tan af dileyeceksin.

Bence bu aldatmaktır ve elbet günün birinde ona dönecektir...Ben arkadan çevirilen işlerin özellikle kişiye yalan söyleme ve aldatmaysa bu kesinlikle geri döndüğüne inanan ve bunun olması için dua eden birisiyim...kusura bakma lütfen ama senin için farklı şeyler söyleyemicem .. Sende aldatmışsın bal gibi ve karşılığını görmek zorundasın gerek bu hayatta , gerek öbür dünya da..bunu ondan bundan kaçarak geçiştiremezsin çünkü bir şeyi unutmuşsun güzelim bizi Yaratanı..

Son düzenleyen: Moderatör:
bazen insan aklini kaybedebiliyor ofkesinden bence yaptigin seyin ne kadar agir birsey oldugunu farkina varman lazim kusura bakma ama bence bu sadece benim tahminim bu bir opusmeyle kalmaz gibime geliyor tabii en dogrusunu sen Allah bilir silkilenip kendine gelmelisin ve birdaha o arkadasinlada esiylede gorusmemelisiniz bu benim dusuncem

erkek milleti bunun kat ve katını yapar aman yuvalar yıkılmasın çocuklar babasız kalmasın diye sineye çekilir
bir kadının en büyük düşmanı yine KADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!yazılanların birçoğu bunu gösteriyor.
hata yaptığnın zaten farkında yaptığım şey doğru mu yanlış mı diye sormamış ki size....
HİÇBİR KADIN KOCASINI SEBEPSİZ YERE ALDATMAZ. KADINLAR ERKEKLER GİBİ AÇGÖZLÜ BENCİL YARATIKLAR DEĞİLDİR.
arkadaşım dilek deilen kişiyle ilişkini bir şekilde bitireceksin vicdanın için de Allah'tan af dileyeceksin.

canım :1shok: yani aldatan kadın haklıdır ve asla sebepsiz değildir öyle mi...pess doğrusu...:1shok: ozaman aldatan erkekte haklıdır sebepsiz aldatmaz diyelim kısır döngüye dönsün herkes birbirini aldatsınn.... Yazık ya....

bana mı yazık anlayamadım.
haklıdır dediğimi hatırlamıyorum ben gereksiz polemikler yaratmaya çalışmayın sayın arkadaşım
kaç tane erkek var"karım dövdüğü için yaptım,karımın annesi işkence ettiği için yaptım, karım içtiği için yaptım,karım para kaanmadığı için yaptım.........................." diyerek yediği haltı açıklayabilen sorarım sana??????
hepsi uçkurunun keyfi için yapar bunu.
basit ve benciller
evet kadın sebepsiz yapmaz. ben aldatmayı savunan biri değilim. şimdi siz o sonucu da çıkarırsınız buradan da. sadece şu ataerkil düşünce yapısının kadınlara nasıl böle yapıştığını anlamış değilim.
ayrıca herkes kendi namusundan sorumludur herkes bi şekilde bunun hesabını da verir. size ne???
yardım istemiş çözüm bulamadım dersiniz olur biter. maşallah herkes namus bekçisi bu ülkede.

bana mı yazık anlayamadım.
kaç tane erkek var"karım dövdüğü için yaptım,karımın annesi işkence ettiği için yaptım, karım içtiği için yaptım,karım para kaanmadığı için yaptım.........................." diyerek yediği haltı açıklayabilen sorarım sana??????
hepsi uçkurunun keyfi için yapar bunu.
basit ve benciller
evet kadın sebepsiz yapmaz. ben aldatmayı savunan biri değilim. şimdi siz o sonucu da çıkarırsınız buradan da. sadece şu ataerkil düşünce yapısının kadınlara nasıl böle yapıştığını anlamış değilim.
ayrıca herkes kendi namusundan sorumludur herkes bi şekilde bunun hesabını da verir. size ne???
yardım istemiş çözüm bulamadım dersiniz olur biter. maşallah herkes namus bekçisi bu ülkede.

öncelikle sakin ol tamam ...fisfisfis
namus bekçiliğidir dimi bu başka birşey olamaz zaten ... doğru diyelim ozaman haklısın gizem yap kardeşim cok dogru yapmışsın haklısındır kesin kocandan kaynaklanan bir durumdur bu git öp diyelim tamam ..buraya konu açmış ben kendi düşüncelerimi sonuna kadar savunur ve arkadaşı yanlış bişey yaptıgına ikna etmeye çalışırım....
ayrıca adam karısı dövüyor vs. ise gider boşanır aldatmak çözüm geliyorsa aldatsın banane ....

sizlere iyi forumlara.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

gizeme üzülmek acımakla kızmakla beraber nedeni ve cinsiyeti ne olursa olsun aldatmanın her şekline karşıyım....eğer aldatmayı ihtiyaç ettirecek bir sorun varsa aldatanda da sorun vardır derim.
çünkü aldatmak basitliktir, kişilik bozukluğudur.

burda gizeme yüklenmeme sebebim acıma hissim kuvvetli olduğu içindir...konusuna yazdığı başlık her seferinde yüreğimi sızlatıyor.
ve anlıyorum ki çok pişman Allah bizlere iyilikle yaklaşmayı emretmiş...bu kadıncağız bizlerden yalvararak yardım dileniyor...benim vicdanım elvermediği için yüklenmedim tabiki yaptığına asla kati olarak onay vermiyorum...gizem de bunun farkında bize 2 erkek 1 kadın misali kocamla başka erkek arasında kaldım deseydin, taşı ilk atacaklardan olurdum.

ikiniz de farklı açılardan haklısınız arkadaşlar.....

bir kadın sevgi açlığından boşluğa düşüp anlık hatalar yapabilir....

ama erkek için aldatmak olağan ve sürekli ve sebepsizdir.......

iyi de neyi tartışıyorsunuz... aldatan kadın da çok kocalarına gidin bakın....evde adam tirandır gaddar acımasızdır ama dışarıda bayanlara "don juan" gibi davranır.sesi incelir bir kibarlık kaplar cömertleşir...
tabi bu kadını asla haklı çıkarmaz ama bazı eyler de yaşamadan bilinmez......
amaaaaan hepsinin köküne kibrit suyu......

aldatmanın sebebimi olur ya?? mutlu değilsin aradığını eşinde bulamadın bitir o zaman kardeşim bu her iki taraf kadın ve erkek için geçerli...en onurlusu bu sanırım...

Back
X