Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her şeyi geçtim adam size sürekli yalan söylüyor. Oğlu olduğunu bile saklamış.
Ve yine size hayatı zindan eden o. Bu nasıl bir şey böyle
Siz adamın stres topumusunuz.
Kendinizi ezdirmeyin lütfen, hayatınızdan tamamen def edin.
Sanırım ben çok bencil insanım bilmiyorum ama kimseyi hayata döndürmek iyileştirmek gibi vasıfları üzerime alamam. Ha anam babam kocam olur ayrı. Ama sevgili dediğin nedir yahu? Yaşın daha çok genç hayatını yaşamak varken sananeydi elalemin adamının saçından kıyafetinden?! Çok aşırı sinirleniyorum kendine bunu yapan kadınları görünce. Bir tanıdığımın sevgilisi de buna benzer birşey yaşadı. Adamın kafasında saç yoktu ama yaşını 28 mi ne demiş meğer 40 küsür yaşında üç çocuklu bir adammış. Sonra üni mezunu olması işi gücü hepsi yalan çıktı. Bir yalan varsa ortada emin ol %80i yalandır hayatının. O diğer hatta %99 karısınındır ölmemiştir. Böyle erkekler genelde boşandım karım öldü bir çocuğum var der ama birden fazladır çoğunlukla. Yazık etme kendine. 2 3 ay ağlarsın en fazla sonra kendine denk birisini bulursun normal aşkı tadarsın. Bu adam seni kullanmış.