içinden çıkamadığım bir derdim var

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
merhaba arkadaslar, benim içinden çıkamadığım bir derdim sıkıntım var belki sizinle paylaşırsam bana yardımcı olabılır fıkır verebilirsiniz.
2,5 yıllık bi ilişkim var yalanlarla geçen uğruna çok fedakarlık yaptım tanıdığımda bitmiş bi haldeydi kıyafetine kadar değiştirdim hayata tutandı resmen spora basladı saç ektirdi vs. daha bir çok sey hayata bakış açımız cok farklı ama yınede uyum sağlamaya çalıştım ve en büyük yalanını söyledi en sonunda bana bir oğlu varmış..
4 yaşında eşini kaybetmiş kanserden bn 25 kendisi 29 yaşında kaldıramıycağım bir durumdu oğlu olması değil bana dürüst olmaması yınede çocuga üzüldüğümden neden diye bile soramadım neden bana bunu yaptın başta söyleseydin belki bukadar aşık olmaz sevmezdim bile diyemedım kabullendim.
ama bu adam benim ilişkimden bu yana her özel günlerimizde ayrıldı ve kan kusturdu resmen bana çok üzüldüm gerçekten üzüldüm ama birşeyler içimi kurcalıyordu ve onu telefondan takıbe aldım bana işteym dediği zamanlar baska yerlerdeydi suan baska bı ıs yapıyorum ve bunu aılem bılmıyor dedi ve ben arastırmalarıma devam ettim bi hat daha cıktı ustune o numarası benden gizli eski kız arkadasıma verdım dedi yıllar once ama hat benımle bırlıkteyken aktıflesmıs bellıkı kendısı kullanıyor yada baska bırı bılmıyorum.
sorun şu ki ben bunları artık yuzune vurunca sen benım özel hayatıma müdahale edemezsin dercesine çok sinirlendi o benım 2.5 yıldır hayatımı zehir etti ama ben bi takıp etmekle üstüne olan hattı sormakla müdahale etmiş oldum yanlıs evet yaptıgım ama sordugumda dogruyu solemedı ve bilirsinizki yapmam gereken seyı yaptım ayrıldım yuz yuze ayrılmak en dogrusu dıye dusundum goruselım konusalılm bilmediğim hayatında ne varsa anlat dedım tamam dedi ama telefonlarını kapadı 2-3 gundur bugun açmıs ve bana geri dönmedi tabıkı bende aramıycam vazgectımı anlaması gerek böyle bi durum da olsanız sız neler yapardınız. Bu arada oğluyla telefonla konusmustum sizi tanıstırcam demişti böyle dusuncelerıde vardı ama evlenmek istemıyorum bunnu oğluma yapamamda demişti. birde çocuk olayını söylemeden önce ailesi çok katı kapalı gelın ıstıyorlarmıs mısafır gelınce hep hızmet edıcekmıssın kadın erkek ayrı yemek yerken mısafır varken yanı gelen gıdenlerı cok bunları yapabılırmısın demıstı ama ozaman cocuk olayı yoktu saklıyordu sonrada evlenmeyı dusunmuyorum dedi öğrendıkten sonra zaten.

Son düzenleme:
karısının öldüğüne emin misiniz?öyle bile olsa hemen ayrılın.yüzyüze görüşerek ayrılırım demek bana bahane gibi gelir hep.
belki beni ikna eder ,vazgeçerim düşüncesidir.telefonlarına çıkmayarak,ya da aradığında kısa ve öz konuşup,bitti diyerek ayrılabilinir.

D defne-e merhaba..
Bu kadar şey olmuş, bu bi ilişki degil ki.. Kendinize resmen eziyet etmissiniz 2.5 yıl Bu çok üzücü ama..

Bir kadın olarak şunu unutmayın asla.. Ilişki de , evlilik de mutlu olmak içindir eziyet çekmek için değil..

Adam evli bence. Konuştuğun çocuk senle ilişkisini biliyor muydu babasının? Gerçi öyle bile olsa bulur birinin çocuğunu, konuşturur senle telefonda kendi oğluymuş gibi...

haklısınız bende aynı fikirdeyin inlar fedakarlıkları karşılıklı yapmalı.

Adamda açılan yaralar ağır...
Siz kapatamazsınız...

Yolunuza bakın derim...

Daha çok gençsiniz...
Daha iyileride çıkar karşınıza...
evet ama o yaraları sarıldı ben hergün bittim onu hayata baglamak için ama bi şekilde oldu o kendine geldi şuan morelide cok iyi ama şimdi benim yaralarım daha çok bunu anlamadı hepsi o.

Macerayı seviyoruz kadınlar olarak öyle olmasa bu kadar aksiyon macera bünyeye zarar
Birde etrafta hiç mi normal adam kalmadı yahu

Ayrılmakta geç bile kalmişsin..içinden çıkamayacak bir durum yok.birdaha ne ara ne sor.tamamen bitir.eşinin vefatida kesin olmayabilir.daha ne yalanlarini yakalicaksin kim bilir.kendine değer ver arkana bile bakmadan kendine yeni bir sayfa aç yoksa çok üzülürsün

Adam evli bence. Konuştuğun çocuk senle ilişkisini biliyor muydu babasının? Gerçi öyle bile olsa bulur birinin çocuğunu, konuşturur senle telefonda kendi oğluymuş gibi...
yok kendi oğlu olduguna eminim evli olsada çocuk mutlaka annesınden bahsedırdı dıye dusunuyorum ama ayrılmıs olabılır aılesıyle yasıyor cocuga babanne bakıyor cunku yada vefat etti eşi bılmıyorum

Eeee?

Çıkış yolunu zaten göstermiş. Israrla üzerine gidip canınıza kast etmeyi düşünmeyeceksiniz inşallah??
hayır tabıkıde bu bi çözüm değilki, neden kendıme zarar vereyim sadece hafif bi depresyondayım farkındayım ama umarım geçiçek..

Sen canına mi susadin bu adamla niye hayatını mahvedesin. Aynı yaslardayiz bak tamam sevdiğinin çocuğunu olabilir vs ama bu kişiyle sizin geciminiz de yok. Hiç üzülme düşünme bile artık bu adamı.

içinden çıkamadığım bir derdim var diye yazmışsın da bence içinden çıkmışsın derdin. en büyük problem ayrılmaktı ayrılmışsın. uzak durmanı tavsiye ediyorum. adam evli bile olabilir. adamın telefonlarını engelle ondan tlf beklediğini düşünmesin.

Kendinin düşmanı mısın? Kaç kurtar kendini,onu toparlamaya çalışacağına kendini toplamaya çalış.Yazık değilimi sana ya.Bu nasıl bir ilişki yalan olan yerde güven olur mu? Güvenmediğin bir insanla daha ne diye konuşursun.Bırak bir nefes al.Başka bir sayfa aç hayatına iki buçuk yılını heder etmişsin.Yeter ....

Bir adam için bu kadar fedakarlık fazla, hayatınız mahvetmeyin.
Muhtemelen hala evli karısının öldüğü de yalan.

Adam hala evli olabilir mi acaba? Hangi baba çocuğunu sevdiği insandan saklar? Diyelim ki sakladi, çocuğunu saklayan birisi daha kim bilir neler sakliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…