- Konu Sahibi _gizem_
-
Konuyu basindan beri takip ediyorum, gercekten de inanilmayacak kadar cok sayida insan “dusene bir tekme de ben vurayim” mantigiyla yaklasmis. Konuyu acan arkadas, form6234’un de cok guzel belirttigi gibi yaptiginin hata oldugunun pekala farkinda. Eminim olayin ne kadar cirkin ve yuzkizartici oldugunu bir de baskalarindan duymaya hic ihtiyaci yoktur. Caresizlikle, umutsuzlukla ve pismanlikla yardim dileyen bir insani tokatla karsilamak hangi kitapta yazar?
DÖVSEYDİNİZ BAZI ARKADAŞLAR BİR DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erkek milleti bunun kat ve katını yapar aman yuvalar yıkılmasın çocuklar babasız kalmasın diye sineye çekilir
bir kadının en büyük düşmanı yine KADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!yazılanların birçoğu bunu gösteriyor.
iyiki adalet sizlerin elinde filan değil.
hata yaptığnın zaten farkında yaptığım şey doğru mu yanlış mı diye sormamış ki size....
HİÇBİR KADIN KOCASINI SEBEPSİZ YERE ALDATMAZ. KADINLAR ERKEKLER GİBİ AÇGÖZLÜ BENCİL YARATIKLAR DEĞİLDİR.
arkadaşım dilek deilen kişiyle ilişkini bir şekilde bitireceksin vicdanın için de Allah'tan af dileyeceksin.
bana mı yazık anlayamadım.
kaç tane erkek var"karım dövdüğü için yaptım,karımın annesi işkence ettiği için yaptım, karım içtiği için yaptım,karım para kaanmadığı için yaptım.........................." diyerek yediği haltı açıklayabilen sorarım sana??????
hepsi uçkurunun keyfi için yapar bunu.
basit ve benciller
evet kadın sebepsiz yapmaz. ben aldatmayı savunan biri değilim. şimdi siz o sonucu da çıkarırsınız buradan da. sadece şu ataerkil düşünce yapısının kadınlara nasıl böle yapıştığını anlamış değilim.
ayrıca herkes kendi namusundan sorumludur herkes bi şekilde bunun hesabını da verir. size ne???
yardım istemiş çözüm bulamadım dersiniz olur biter. maşallah herkes namus bekçisi bu ülkede.
DÖVSEYDİNİZ BAZI ARKADAŞLAR BİR DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erkek milleti bunun kat ve katını yapar aman yuvalar yıkılmasın çocuklar babasız kalmasın diye sineye çekilir
bir kadının en büyük düşmanı yine KADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!yazılanların birçoğu bunu gösteriyor.
iyiki adalet sizlerin elinde filan değil.
hata yaptığnın zaten farkında yaptığım şey doğru mu yanlış mı diye sormamış ki size....
HİÇBİR KADIN KOCASINI SEBEPSİZ YERE ALDATMAZ. KADINLAR ERKEKLER GİBİ AÇGÖZLÜ BENCİL YARATIKLAR DEĞİLDİR.
arkadaşım dilek deilen kişiyle ilişkini bir şekilde bitireceksin vicdanın için de Allah'tan af dileyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?