hayır yanlıs anlamıssınız tabiki sen de iyi etmişsin demeyelim.. ben burda baska birşey anlatmak istedim ama anlamak istemiyorsunuz.. anlatmaya da daha fazla calısmayacagım... beni zerre kadar ilgilendirmiyor.birdaha bu konuya da son kez yazıyorum ve bakıyorum....... dediğim gibi kimin ne yazdığı ne yaptığı anlaşılamayacaksam umrumda değil!!!!
oncelikle belirtmeliyim ki sadakat benim için en once gelir,yalnız anlamadığım birsey var;
bu insan bence de hata yapmıs ama bu nasıl ustune gitmektir yahu.. hanımlar bilmiyor musunuz erkeklerin %99 u aldatıyor ve bunu erkek arkadaslarıyla paylastıklarında hiç bir erkek "sen ne iğrenç bir erkeksin!mezhebin de ne genişmiş!" gibi tepkiler vermiyor!! aksine erkek arkadasları tarafından alkıslanıyor,"erkek bee!!" deniyor....
burda bu konunun gercek veya yalan olduğu da beni hiç bağlamaz,sadece kadınların kadınlara ne acımasız yaklastığını,ne acayip yaftaladığını goruyorum..
kimse sormamış, boyle bir halt yedin ama neden? evliliğinden mutsuz musun?kocan seninle ilgilenmiyor mu? ki bence evet mutsuz,cunku ilgili bir erkek karısını arkadasıyla tatile gondermez.. adam buyuk ihtimal oh be kafayı dinlicem gozuyla bakıyor hatta belki o da aldatıyor.. ilgi eksikliği de boyle sonuclar cıkarabiliyor.aldatma konusu hep gundemde ama bunu kadınlar yapınca daha iğrençleşmiyor!! kadın da aldatsa erkek de aldatsa benim için bir.. once bunu bir anlayın,oncelikle kadın olarak................................
eşin olmadan yalnız sadece 2 bayan türkiye ye gelmişsiniz.........
hiç tanımadığınız bir adamın evine gitme cesareti göstermişsiniz..
yine hiç tanımadığınız bir ortamda içki içmiş ve dahası o tanımadığınız erkeklerle beraber yatmışsınız...
içkili bir erkekler aynı yatakta sadece öpüşmekle yetinmişsiniz.yani en azında o tanımadığınız adam,öpüşmekle yetinmiş.......
ve şimdi dert ettiğiniz şey eşinizin kulağına gitmesi....enterasan.........
hanımefendi ee biraz insaf yani.......
insanlar hata yapar ama bence böyle büyük hatalaaarın herzaman bir bedeli olmalı.
hiç kusura bakma ne yazdıklarını,nede dert ettiğin şeyi samimi bulmadım.
böyle bir durumda eşine allah kolaylık versin...
Yaaa sizde inandınız mı? Kız konuyu açıp gitmiş. Maksat belli burda gündem yaratmak. Eminim tepkileri üzerine çekmek istedi. Öyle olmsaydı adamakıllı cvplar yazardı. Pişmanlığını defalarca yazardı. Ama yok. Demekki ya yalan söylüyo yada olduysa bile pişman değil.
konuyu acan sahisss ugramiyor bileee bunu yapan kocasini sevmeye yapar ancaa boyle bisee icki icse bilee akil var mantik var yanii
Yaaa sizde inandınız mı? Kız konuyu açıp gitmiş. Maksat belli burda gündem yaratmak. Eminim tepkileri üzerine çekmek istedi. Öyle olmsaydı adamakıllı cvplar yazardı. Pişmanlığını defalarca yazardı. Ama yok. Demekki ya yalan söylüyo yada olduysa bile pişman değil.
herkes yorum yapmis bide ben yapayim eger gercekse igrenc bi durum ben bu kadinin kocasina da acimam boyle bi hayati olan kadina guvenip bekar arkadasiyla tatile salan adam saf degildir eminim oda boyle biseydir ki acimam yani.Bu arkadasin konusuda gercek disi gibi ama dunyada olmayan yok boyle insanlarada moral verip ah canim vah canim olmus bi kere diyenleride anlamiyorum geri kafalilik dersiniz belki ama boylelerinin zaten ahirette de burdada isi yok bence
bir hadis vardır "bahane bulduğunuz şeyleri yaşamadan can vermezsiniz" diye bu yüzden Allah korusun gerçekten böyle birşeyden, hiçkimseyii nefsiyle başbaşa bırakmasın. yapılcak tek şey var bir daha böyle birşey yaşacağın ortamlardan uzak durmak ve tövbe etmek bence tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?