- 27 Haziran 2024
- 60
- 10
- 26
- Konu Sahibi egeninannesi01
Kızlar bunu anlatıp anlatmamak arasında çok kararsız kaldım ama aklıma çok takıldığı için size de sormak istedim. Ben eşimle evlenmeden önce bir kez nişanlılık geçirdim ve aramızda cinsel birliktelik oldu. Ben eşimle tanıştığım da işler ciddiye binmeden söyledim. Ben bakire değilim senin için sorun olursa hiç konuşmayalım diye. Oda benim için sorun değil ben geri kafalı biri değilim dedi. Bu durum içimi çok rahatlattı. Sonrasında evlendik aradan baya zaman geçti. Ben o zaman yeni doğum yapmıştım eşimle evdeydik. Bu her zaman ki gibi içki içiyor ve TV izliyordu sürekli bana aşkım hadi sen git uyu diyordu. Bende beraber uyuyalım öyle olmaz falan diyordum beni zorla odaya götürüp uyuyup tekrar salona gidip içkisine kaldığı yerden devam ediyor bir yandan TV den şarkı dinliyordu. Bu baya sarhoş bildiğin sızmış bende telefonu aldım gizlice telefonu açık kalmıştı. Google kızlar soruyor adlı uygulama sitesinde bakire olmayan kadınla evlenipte mutlu olan var mı diye bir soruya bakmış ve yorumlarını okumuş. Aradan bir kaç gün geçti kafası gayet yerindeyken aşkım ssn benimle mutlu değil misin dedim. Oda nereden çıktı seninle hiç olmadığım kadar mutluyum dedi. Benim bu durumumu sadece eşim biliyor. Daha önce nişanlandığımı ailesi bilmiyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın düşüncesi ne kafasında kurduğu şeyler ne anlamıyorum.