içimi yakan ailem

+1

Ben olsam maddi bile yardim etmezdim cunku siz zordayken kira istemis kira vermeyince evden kovmus bu nedir?...

bak anlamıyorsun bana bütün bunları yaptılar evet ama ablam arayıp ağlıyor kızım hasta doktara götürelim diye ne diyeyim ne halin varsa gör mü ? Yada annem aynı şeyi yapıyor ne yapayım . Ablam kocası ile kavga edip ağlayarak arıyor beni ne yapayım?

Bunlari unutabilmek sindirebilmek kolay değil,bence mutluluğunuz icin araya mesafe koymalısın.Umarım kızınla eşinle bundan sonraki hayatında hep mutlu olursunuz

ben çalışıyorum çocuğum eşim bakıyorum vaktim yok anneciiiim ablalarım baksın sana cınım

diyip sıyrılacaksın bu kadar basit

Ben de ameliyatta yardımcı kadın tutacağım. Bu arada evet benim annem de kafası kızdı mı beni evden kovuyor :)
valla çok talihsiz annelere çocuk olmuşuz. ya etrafımdaki annelere bakıyorum evlatları neler yapıyor kadın gıg demiyor. Annem her şeyin farkında artık aramızda hiç bir bağ kalmadı. Allah çok büyük çünkü allah diyor ki nasıl ki ana baba hakkı varsa evlat hakkıda vardır. annem bana yaptıklarını diğer iki büyüğüme yapmaz eğer onlarada yapsa dicem annem eşit davranıyor seviyor hepimizi eşit. ama onlara tolerans tolerans bana gelince yok. ya en çok da eşimin yanında salak olayım inanın bayılıyor. bi konu olsun beni yerin dibine soksun bayılıyor. annem oturduğum yeri beğenmiyor ( kiralar çok pahalı valla bende semtten memnun değilim ama kimse ile görüşmüyorum zaten banane cevreden diyorum eşimle hafta sonu her alışverişi yapıyorum zaten bire gitmek istesem gidiyorum) ay annem nasıl bayılıyor oturduğum yeri aşşalamaya inan çok dikkat ettim kadın zevkten dört köşe inan. geçen gün en son küsmeden eşimin yanında dedim ki ya sen aşşalıyorsun oturduğum yeri ama senin oturduğun yerde aynısı nasıl bunu diyorsun o günden sonra sustu. eşimde bu arada boş bi adam değil üni mezunu ayrıca belgesi var bi şirkette yönetim katında çalışıyor bunu övünmek için asla yazmıyorum inanın, bana eşimi bi ara aşşalamalara felan kalktı ben şok eşimde çok sakın bi adam hani laf söyletmez kendine, baktı o yanlış bi yol. bu seferde bana anne demiyor die taktı. ben evlatı olarak nefret gelmiş benimle iletişimini düzeltmiyor ama damat neden anne demiyor. kadın beni resmen düşman bellemiş. ay çok doluyum yemin ederim.

Eşin niye ağladı ki annen yüzünden merak ettim

oğluna sorsalar o beni istiyormuymuşmuş .. çok ararmışım onu vs.vs. kızı öğrenci ünv. şimdi yarın evlenip boşansa oda babasının yanına gelecekmiş vs vs ..
Bunları nasıl hazmettin ne itiraf etti oğluyla ilgili nişanlın?

Değil misafir olarak ağırlamak evimin eşiğinden geçirmem onları eşiğinden.sizi istemiyorum de açık açık aile dediğin kötü günde yanında olmicaksa ne zaman olcaklar defolup gitsinler

Seni evden attiklarinda sen ne yaptiysan onlarda onu yapsin birak onlarda pişsinler.

Neyse çok sinirlendim ve üzüldüm canım Allah yardımcın olsun.özellikle o küçük çocuğun için işine dört elle sarıl ve evleneceğin insanı iyi tanı.InsaAllah çok mutlu olursun.çocuğuna lütfen çok sahip çık. Bende bir anneyim ,hep onceligin o çocuk olsun.

Ne mutlu sana tüm zorluklara rağmen kendi hayatını kurabilmişsin.bırak kibirli desinler sen evinde mutlu huzurlu olda.yaptıkları normal değilki unutasın.mesafeli ol bundan sonra ne dediklerinede kulaklarını tıka

Ben affedemez ve asla görüşmezdim sanırım. Tamam ailedir candır fakat hep evlattan beklemesinler her şeyi. Kendimi de kullandırtmazdım.
Zor günler yaşamışsınız.

Onların ne dediğini umursama bence canım. Zira böyle tipler ağzınla kuş tutsan niye kartal tutmadı diye yine konuşurlar. İt ürür kervan yürür deyip hayatına bak. Onların kızını iki saat için evlerine almadıklarını, seni kapıya koyduklarını vs hatırlatıp hâlâ hangi yüzle konuşuyorsunuz deyin ve uzaklaşın. Dünyaya bir kez geldik, onu da o onu diyor bu bunu diyor diye yaşamaya gerek yok. Allah bundan sonra hep güldürsün senin de kızının da yüzünü.

Aaa külkedisinin annesi ablası gibi resmen, o ne ayol. Seninkiler öz bir de. Olmaz olsun öyle aile. Görüşme canım.

Uzak durun bence. Huzurunuzu bozarlar. Normal bir anne kardes asla bunu yapmaz.

Ne olursa olsun mesafenizi koruyun,sizi anlıyorum bir evlat bir kardeş olarak herşeye rağmen vicdan yapıyorsunuz ama daha fazla yaklaşırsanız daha fazla yanarsınız. Biz kadınlar özellikle aile söz konusu olunca itilsek de kakılsak da silip atamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…