ooo benimki oscarlık canım. bi evi var ama ailesi aldı yani dini olarak evlatlarına bölüştürmek zorunda değil bunu biliyor ikide bir bana bunu söylüyor. ama bi yandanda diyorki aaaa ben evlat ayırmam asla ben ölünce hepiniz hakkınızı alırsınız diyor. öyle bi ayırır ki ilk evladını çok seviyor ölüyor onun için biz küçükken hepsini aynı seviyorum derdi. ama büyüyünce ilk evladını çok sevdiğini söylemeye başladı. onun üzerine yapar. bankada parası var kimse bilmiyor bi ben biliyorum ay gece gündüz bu para yı söylüyor. artık burama kadar geldi bigün dedim ki senin bankadaki paran kadar bizim kapıda arabamız var dediğim günden beridir biraz kesti sesini. birde ben bebek için uğraşıyorum bebek için siz
tüp bebek parasını verin ilaçları ben alacağım dedi ay inan şaşırdım hayret dedim. ama bu lafı söylediği günden beri ne zaman bebek yada tüp bebek konusu olsa asla ilaç parasını ağzına almıyor. bide numaralar. geçen eşim resmen gitmis banyoda ağlamış belli adamın gözleri kan çanağı dedim ne oldu adam anlattı sarıldım dedim ben herşeyin farkındayım eşimede çok haksızlıklar yapıyor. asla biz mutluluğumuzu kimse bozamayacak dedim.
aman böyle işte canım. evlat ayırıyor bunlar bide salak evlat arıyorlar. sevecek evlatları ayrı. damızlık sömürecekleri evlatları ayrı olacak bu anacıkların. bir arkadaşım babasını sevmezdi annesi o senin ATAN demişti arkadaşımda o ATA değil AT demişti o gün şok olmuştum ama. şuna aynı arkadaşımın dediğinin bin katını söylüyorum.