içimi yakan ailem

misafir gibi kabul ediyorsanız o da güzel ben onu da kabul etmezdim.

ben onlara artık üzülüyorum annem yalnız ve yaşlı , ablam 3 çocukla mutsuz bu yüzden dayanamıyorum bağları kesip atamıyorum . ama annem hala çıkar peşinde ablamda beni aşırı kıskanıyor şimdi.

hayatımda eğer kendi kurduğum aileye saygısı olmayıpta beni bile bile huzursuz eden annemde olsa koyarım arama mesafeyi
seninkilerde aynen böyle yapacak

hayır güney doğulu değiliz. iki ablam başka şehirde. Burada annem ben ve bu ablam var. Benim durumum iyi kızımla gayet rahatız. İstediğimiz zaman istediğimizi yapabiliyoruz. Bu yüzden ablam hatta yeğenim bile bizi kıskanıyor. Annemde yaptıklarını hiç yapmamış gibi benden evlatlık bekliyor. Yapmaya çalışıyorum ama yüzüme gülüp halen arkamdan dedikodu yapıyorlar.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ben de mesafe koymak istiyorum ama bu seferde kibirli diyorlar bıktım artık.
Yerinizde olsam bana kibirli olduğumu duyuramayacakları kadar çok mesafeli olurdum... Ben karşınızda, yaptıklarından pişman bi abla anne göremiyorum.. Öyle olsa sizin kırgınlığınıza kibir demezlerdi. Size karşı hata yaptıklarını bile düşünmüyorlar ki pişman olsunlar.. Bana tek amaçları iyi halinizden faydalanmak gibi geldi.. Eksik olsun böyle anne, abla... Allah mutlu etsin, dilerim huzur dolu bi aileniz olur..

Yapma o zaman evlatlik bakalim. Yuzlerine cat cat vur herseyi de boyle boyle. Yaptin ettin kedi analigi simdi ne bekliyosun?? Bak ben kizimi kimselere muhtac etmemek icin disimi tirnagima taktimda simdi mi aklina geldi analigin. Paranin yüzü sicak tabi. Calis sende de ablana. Peki eski esin napsr neder? Kizinla gorusuyor mu yada ailenden birileriyle

Canım fedakarlıktan uzak bu insanlar.Şunu düşünün bugün zor duruma dussen annen yine kötü davranir.hatasini anladığını zannetmiyorum.gorusuyorsan görüş ama sakın ailen için eşinle kötü olma.Seninle menfaat için iyiler.

Kibirinizle kalmaya devam edin ve asla ama asla arkanıza bakmayın.

Kızına hadi şurdan burdan nem kapar bakmaz ama torunu... El kadar sabiye hiç mi üzülmedi bu nasıl vicdansızlık...

Vallahi çok sinirlendim ama büyük konuşmak istemiyorum.

Yardımlarına koştukça seni evsiz çaresiz bıraktıkları günler gelmiyor mu aklına. Bırak ye iç gez toz evladını temiz bi hayatta büyüt evlen rahatınca.

Seni istemeyen annene seni istemeyen ablan baksın.

Eski eşimde evlendi ve çoluğa çocuğa karıştı. Başka bir şehirde yaşıyor kızımla telefonda ve tatilden tatile görüşüyorlar.

Yorumunuz beni tebessüm ettirdi vallahi bu ruh halinde iyi geldi. Aklıma gelmezmi işte geliyor zaten sorunda bu aklıma geliyor ve kötü oluyorum onlara bağırıp kızıp hayatımdan çıkın demek istiyorum. Bana yaptıklarını ve bugün benim onlara yaptıklarımı yüzlerine haykırasım geliyor. Ama vicdanım işte yine ilk sorunlarında ben gidiyorum.

Nasıl zor bir hayatttan mutluluğa kavuşmuşsunuz. Boşverin unutmayın. Görüşmek zorunda da degilsiniz. Evlenin Yen'i yuvanızda çocuklarınızla hep mutlu olun

İyi bari onu düşünme en azindan. Peki kizin bu yeni esini sevdi mi?

Çok şükür eski eşim de kendi hayatını kurdu. Kızım sevsin istesin diye senelerce bekledim. tabi bu arada nişanlımı da kızıma karşı ölçtüm tarttım. .Şükür Allahıma ki kızım için nişanlım bir baba , nişanlım için ise kızım bir evlat gibi. Geçenlerde kızım sebepsiz yere nişanlımı geldi sarıldı öptü. Nişanlım ağladı ben bu sevgiye layık olmalıyım diye

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ben de mesafe koymak istiyorum ama bu seferde kibirli diyorlar bıktım artık.
Desinler hiç önemi yok, eğer onlara istediklerini vermezsen yani para yedirmezsen korkarım evliliğine zarar verirler. Onları ailenden uzak tut kızından uzak tut eşinden uzak tut. Yabancı ol dilediklerini desinler hiç umursama, yoksa basami dönmek istiyorsun

Siz yine görüşmeyi düşünüyorsunuz, ben olsam yüzlerine bakmam, hayatımdan cıkartırdım. Unutamazsınız belki ama düşünmemeye çalışın, nişanlınızla, çocuğunuzla mutlu olmaya bakın. Allah biliyor ya içinizi, Allaha havale edin onları da, yolunuza bakın.

sonunda bunu yapacağım ama arkamdan dedikodu bitmeyecek .
Arkandan konuşulanları sana yetiştiren insanları da çıkart o zaman hayatından. Bu kadar zorluğun üstesinden tek başına gelmişsin zaten, koymaz üç beş kişinin yokluğu.. Diyorum ya yalnızca kendi hayatına bak, gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…