Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Gecmisi unutma da zaten. Şimdi iyi görünmelerine kanıp geçmişte yaşananları sakın unutma. Yine düşsen yine aynını yapacaklar, şimdi senin durumun iyi diye iyiler.
Tabiki sana kibirli diyecekler başka türlü seni nasıl ikna edecekler, bahane hepsi
işte tamda bu yaşadığım .bazen onların iyi görünmelerine kanıp geçmişi unutuyorum sonra bakıyorum ki beni kullanıyorlar içim yanıyor.
- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Canım buraya yazdıklarını aynen onların yüzüne söyle ve tavsiyem asla evine sokma ikisinide. Seni kıskanıp yine arkandan iş çevirirler
sonunda bunu yapacağım ama arkamdan dedikodu bitmeyecek .
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Çok merhametlisiniz.
Ben yapmazdım açıkçası.
Sizin durumunuz eskiye dönse bu insanlar da eskiye döner gibime geliyor.
Adım gibi biliyorum başıma bişey gelse ilk sevinecek onlar .Ama işte içim yanıyor.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Ne yardımı arkadaşım ? Sen zor durumda iken seni kapı dışarı bırakan ardından iftira atan anneye ve çocuğuna '2 saat bile sahip çıkmayan ablaya mı bu yardımlar? Bırak kibirli desinler,sonradan görme desinler.. Bunlar senin iyi niyetini kullanıyor başka bişey değil! Ben olsam kapımın önünden geçirmem kaldı ki evime gelecekler. Ben öyle insanlardan herşeyi beklerim. Ne malum yarın bir gün Nişanlınla aranı açmayacakları?
Sen müthiş bir kadınsın. O kadar zorluğun icinde kızını bırakmamanın mukafatını alıyorsun su an. Azmetmiş, paranı kazanmış, çocuğunla güzel bir hayat kurmuşsun. Tebrik ederim.
Zor zamanlarında maddi manevi yanında olmayanları iyi zamanlarında yanında barındırma. Evliliğinde de mutluluğu yakalarsın umarım. Allah yolunu acık etsin. Senin gibi kadınları çok seviyorum.
Zor zamanlarında maddi manevi yanında olmayanları iyi zamanlarında yanında barındırma. Evliliğinde de mutluluğu yakalarsın umarım. Allah yolunu acık etsin. Senin gibi kadınları çok seviyorum.
- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 39
sonunda bunu yapacağım ama arkamdan dedikodu bitmeyecek .
O dedikoduyu sana getirenlerle de arayı aç, ben şahsen öyleyim, benim annem de aynı seninki gibi birtek kendini düşünür, maddi yardımın varsa yüzü sana karşı göstermelik iyi, eğer sıkışık isen veremiyorsan dünyanın en kötü insanısın. Ben açık açık kavga ettim bir daha benden birşey bekleme dedim, onun yüzünden anksiyete bozukluğum var. En çok üzüldüğüm ise herkesin sırtını dayadığı bir annesi varken benimki elinden gelse ilk kuyumu kazan olur, aile ilişkileri iyi olanları görünce sürekli ağlıyorum, senin konunda benim duygularımı depreştirdi
- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Ne yardımı arkadaşım ? Sen zor durumda iken seni kapı dışarı bırakan ardından iftira atan anneye ve çocuğuna '2 saat bile sahip çıkmayan ablaya mı bu yardımlar? Bırak kibirli desinler,sonradan görme desinler.. Bunlar senin iyi niyetini kullanıyor başka bişey değil! Ben olsam kapımın önünden geçirmem kaldı ki evime gelecekler. Ben öyle insanlardan herşeyi beklerim. Ne malum yarın bir gün Nişanlınla aranı açmayacakları?
Biliyormusun annem onu bile yapmaya kalktı. Yani nişanlımla aramı açmaya çalıştı ama sağolsun nişanlım buna müsaade etmedi.
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Sen müthiş bir kadınsın. O kadar zorluğun icinde kızını bırakmamanın mukafatını alıyorsun su an. Azmetmiş, paranı kazanmış, çocuğunla güzel bir hayat kurmuşsun. Tebrik ederim.
Çok ama çok teşekkür ederim . Ben de hep derim benim rızkımı Rabbim kızımın sayesinde veriyor diye çok şükür.
- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
O dedikoduyu sana getirenlerle de arayı aç, ben şahsen öyleyim, benim annem de aynı seninki gibi birtek kendini düşünür, maddi yardımın varsa yüzü sana karşı göstermelik iyi, eğer sıkışık isen veremiyorsan dünyanın en kötü insanısın. Ben açık açık kavga ettim bir daha benden birşey bekleme dedim, onun yüzünden anksiyete bozukluğum var. En çok üzüldüğüm ise herkesin sırtını dayadığı bir annesi varken benimki elinden gelse ilk kuyumu kazan olur, aile ilişkileri iyi olanları görünce sürekli ağlıyorum, senin konunda benim duygularımı depreştirdi
Bende aynı şekilde etrafımdaki aileleri görünce içim gidiyor. Ve anne olduktan sonra kızım için bu yaptıklarımdan sonra annemin sadece beni doğurduğunu ama annelik yapmadığını anladım. Gerçekten bizim sınavımız da buymuş demekki. Allah seninde yardımcın olsun.
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
kadermibu bunca şeye rağmen nasıl hala için yanabiliyor?
ne kadar güzel çocuğuna sahip çıkmışsın, işin var, yuva kuracaksın.
arkana bakma artık.
yepyeni bir sayfa aç kendine.
ilerde başını daha çook ağrıtırlar.
tamam mı?
tamam de rahat edeyim:)
Canım benim benim de tek istediğim artık ailemin fesat ve kötülüğünden uzak durmak . Ama yakamı bırakmıyorlar . Ablam eşi ile kavga eder gecenin bir yarısı beni arar 'kadermibu gel nolur beni dışarı çıkar 'der giderim. Çocuğu hasta olur ağlayarak arar hastaneye götürelim der giderim. Annem beni arar çok hastayım ambulans çağıracağım yada sen gel der giderim. Ablamın kızı yeğenimi çok seviyorum ama bizden çıkmak istemez nereye gitsek gelmek ister tamam derim .Daha neler neler işte hep benden bir şey istiyorlar uzak kalamıyorum .
artık hayır demesini bileceğim. Tamamdır yani :)
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
hiç şaşırmadım... Yapma lütfen ya uzak tut kendinden. çok güzel bir yüreğin var ama bunu haketmiyorlar. Bunlar sana yakın olduğu sürece senin tadın tuzun kalmazBiliyormusun annem onu bile yapmaya kalktı. Yani nişanlımla aramı açmaya çalıştı ama sağolsun nişanlım buna müsaade etmedi.
- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
Kıyamam sana ben.
Mesafeni koru. Sana lazımken neredeydiler? Tekrar boşansan şimdiki yalaka tavırlarını koruyabilecekler mi?
Bırak yalakalığı bir gün boşansam sevinecekler zil takıp oynayacaklar.
- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
hayır demekten ziyade açma telefonlarını. iletişimi bitir. sen onlarla muhattap oldukça yine kıyamayacaksın. hiç konuşma daha iyi.Canım benim benim de tek istediğim artık ailemin fesat ve kötülüğünden uzak durmak . Ama yakamı bırakmıyorlar . Ablam eşi ile kavga eder gecenin bir yarısı beni arar 'kadermibu gel nolur beni dışarı çıkar 'der giderim. Çocuğu hasta olur ağlayarak arar hastaneye götürelim der giderim. Annem beni arar çok hastayım ambulans çağıracağım yada sen gel der giderim. Ablamın kızı yeğenimi çok seviyorum ama bizden çıkmak istemez nereye gitsek gelmek ister tamam derim .Daha neler neler işte hep benden bir şey istiyorlar uzak kalamıyorum .
artık hayır demesini bileceğim. Tamamdır yani :)
tamam o halde çok sevindim :)
- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Aynı şey benim de başımda. Ama ben senin kadar ağır şeyler yaşamadım, yinede anneme babama ne zaman güvenip bi derdimi açsam veya bişey anlatsam pişman ediyorlar , dışardan da öyle iyi anne baba rolü yapıyorlar ki, ben kötü evlatmışım gibi görünüyor . mesafeni koruman en iyisiişte tamda bu yaşadığım .bazen onların iyi görünmelerine kanıp geçmişi unutuyorum sonra bakıyorum ki beni kullanıyorlar içim yanıyor.