Siz okumadınız sanırım çirkin olan sizin fikriniz. Evrakları ve filmleri düzgün incelemedikleri için hatalı ve noksanlilar. Yanlış yönlendirmeleri çabası.Ne yapsınlar peki sizi memnun etmek için.
Anlattıgınız durumda ben işini düzgün yapmayan kimse göremedim.
Ettginiz beddua çok çirkin.
Hayırdır ya siz o hastenede misiniz neden size dert olduDilekçe yazar gibi yazmışsınız. Gerçekten ortada bir mağduriyet olduğunu düşünüyorsanız dava açın bu forumda bir şey elde edemezsiniz maalesef
Okudum ve ben ortada ciddi derecede beddua edilecek bir sorun görmedim.Siz okumadınız sanırım çirkin olan sizin fikriniz. Evrakları ve filmleri düzgün incelemedikleri için hatalı ve noksanlilar. Yanlış yönlendirmeleri çabası.
Siz hala anlamiyorsunuz anlamayın da zaten. Ne yapacağımı size soracak değilim.Okudum ve ben ortada ciddi derecede beddua edilecek bir sorun görmedim.
Demek ki araştırma konusunda daha detaylı bilgi edinmek için sizi tekrar çagırmışlar ne yapsınlar ?
Ya millet senelerce tedavi görüyor zamanım boşa gitti diye ortada yanmıyor daha 3 ay mevzusunu mesele haline getirmişsiniz.
Hayret bir şey ya.
Beddua ettiginiz insanlara tedavi olmayın mesela.
Dediğiniz hastaneyi bilmiyorum, herhangi bir hastanede bile çalışmıyorum. Gerçekten mağdursanız dava açın diye tavsiyede bulunuyorum bir avukat olarak.Hayırdır ya siz o hastenede misiniz neden size dert oldu
Konu açtıysan sormuşsun demektir.Siz hala anlamiyorsunuz anlamayın da zaten. Ne yapacağımı size soracak değilim.
Amenna ben ona birşey demiyorum.Her şey nasibini bekler.
Beddua ederken dikkatli olun
Ne diye dalga geçmişler ?Amenna ben ona birşey demiyorum.
Yani bugünkü davranışı görmeniz lazımdı dalga geçildi hepimiz burda bir amaç için uğraşıyoruz.
Doktor aşılama düşünmüştür sonrasında da histereskopi yapmak istemiştir aşılamadan önce zsten aşılamanın da yüzde yüz garantisi yok tutma olasılığı da baya düşükmüş öncesinde bi bakılması daha iyi olur belki sizin için.
Her işte bi hayır vardır olcak olsa bu 3 ayda da kendiliğinden olurdu zaten sebepsiz inferyiliyeymiş görülmeyen bi sorun varsa da histereskopi ile çözülür
Amenna ben ona birşey demiyorum.
Yani bugünkü davranışı görmeniz lazımdı dalga geçildi hepimiz burda bir amaç için uğraşıyoruz.
o zaman tevekkül edin bazen beklediğinizden önce gelir nasipler.
Beddua ederek elinize ne geçecek
Ben beddudan korkarım.
Herkes kalbinin ekmeğini yesin.
Hastane de size özel bir durum olduğunu sanmıyorum yapılanların.
Ama burası yanlış yer derdinize derman arıyorsanız Çimer v.s. yazınPek
Bende sizinle aynı durumdayım.Teşekkür ederim güzel cevabınız için.
Psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçiyorum bir de böyle olunca git gel sürekli iyice çöktüm bugün kolay hayatlar yaşamıyoruz...
Elinize sağlık yazınız için Allah sizin de gönlünüze göre iyi olanı versin. İnsan bazen biter ya öyle oldum resmen. Başka sorunlar, baskılar, maddi durumlar, dediğiniz gibi bir de elalem o bu derken tastim ben yaptığım.harika doğru demiyorum ama insanız gaflet işte.Bende sizinle aynı durumdayım.
Habire enfeksiyon tekrarlıyor belirti filan da yok doktora gidiyorum enfeksiyon görüyor rahimde 1 yılı geçti hiç mi denk gelmedi acaba dedi doktor bile ama napim veren de Allah vermeyen de.
Haftasonu otururken bi yakınımızın çocuğu doğuştan körmüş mesela başka rahatsızlıkları varmış çok üzüldüm ve kendi kendime de aşırı istemeyi bıraktım vardır Allah’ın bi bildiği diyorum şuan gene dua ediyorum ama ben kendimi sana teslim ettim en hayırlısını nasip et diye dua ediyorum.
Bizim sınavımız da bu demek ki.
Çevremde herkes çatır çatır hamile kalıyo doğuruyor 3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz şimdi herkes 3 yıldır olmadığını düşünüyo bana acıyanlar üzülenler çok dua edenler varmış
Ama napalım bizim elimizden gelen bişey yok bellicez sabırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?