İçimi dökmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Ben biraz farkli bir yorum yapacagim kusura bakmayin.Insan oruclu iken bir tik daha sinirli oluyor.Siz sinirli bir erkegin ustune ustune gitmissiniz soylemleriniz ile. Asla iki tarfta sinirliyken birbirinin ustune gitmemeli.
Evet, başka bir erkek bu sinirli erkeğe iki tane çaksaydı sakinleşirdi aslında. Pamuk gibi olurdu. Sinirli olunca gücünün yettiğini döven erkeklerin üstüne gidilmez, ağzı burnu dağıtılır ki kadına saldırmadan yumuşasın.
Öff bu ne yaa. Hamile kalınca şiddetsever erkeklere karşı şiddet uygulamaya meyilli hale geldim.

E öncesinde söylemiş kadın zaten. Adam iplememiş?
Arandıktan sonra aşırı rahatsız edici bu. Kem küm eder dinler en fazla. Sonra da bir daha böyle yaparsa odayı değiştireceğini asla konuşmayacağını söyleyebilir. Ama ilk aramada bunun yapılması hiç hoş değil bayağı rencide etmiş adamı. Hele abla falan alo diyor ses yok. Odadan odaya koşturmaca. Aşırı itici. Adam bi hata etmiş istemediği halde aramış ama bu da iyice tırmandırmış daha büyük hata etmiş.

O kadar haklısınız ki. Kadın dediğin erkaa ne derse onu yapar. Yorgun olsa bile bir tencere çorba yapamayana kadın denilmez. Erkaın üstüne gitmez, sesini yükseltmez, köleliğini yapıp oturur.
Bence de bir erkak çorba istiyorsa kadın yapmak zorundadır, itaat her şeyden önce gelir.

Gel benden ozur dile diye atamak nasil onursuz bir davranis? Yuzunuzu morartmis adamin umrunda degil aizde bile isteye barismissiniz bir corba yapmak nekadar zor olabilirdi ayrica ablayi arayacaginiza internetten bakalim diyebilirdiniz ikinizden biri yani basit birseyi sizde koruklemissiniz siz baslatmissiniz ablasinin telefonuna cikmamakta sizin ayibiniz ama sonucta onun yaptigi yanlis bir kere siddete basvuran bunu tekrar yapar kendinizi kandirmayin siz bircok sinirlari asmissiniz

İyi olmuş bosverin gitsin terbiyesizi

Vaktimizi çaldığınız için bizden özür dinlemelisiniz bence. Nasıl size böyle davranan biriyle nişanlı kalmaya devam edersiniz? İlla size kendinden nefret ettirecek kadar zarar vermesi mi gerekiyor?

Ikinizde cekilir cile degilsiniz, gorumcenize cok uzuldum manasiz bir gerginligin ortasina oldukca anlamsiz bir sebepten sokulmus, durduk yere insanlarin kavgalarinin ortasina dusmek cok yorucu.

Yalniz anlayamadigim agzimi burnumu sıkarken gozum morarmis kismi.

Burnunuz ameliyatli mi?

Bu arada gecmis olsun, siddetin hicbir turlusu affedilemez, hicbir gerekce siddeti hakli kilmaz. Ayrilmalisiniz

Ameliyatlı değilse de kırılmıştır burnu. Göz niye morarsın başka türlü?

Ameliyatlı değilse de kırılmıştır burnu. Göz niye morarsın başka türlü?
Iste bende onu diyorum burun kirilmasa baska turlu goz niye morarsin. Bu uye kirik burunla mi yasiyor haftalardir, kimse nasil farketmiyor, ailesine nasıl acikladi, hadi ailesi uzakta is arkadaslarina ne dedi?

Yani nisanlisi sanirim GOT'daki Mountain gibi biri olsa gerek, bu nasil bi hayvanliktir?

Hala dokununca acıyor dediğine göre kırık burunla dolaşıyor. Evlenince düzeltirler artık. Burnu düşse de evlenecek çünkü.

Yok yok olmamış, biraz daha dövsün belki akıllanırsın...

Kadınlar daha şımarık, erkekler daha öfkeli artık evliliklerde sanki.

Kesinlikle evlenmeyin, sonucun kötü olacağını tahmin etmek zor değil.

Katılmıyorum.
Saygı göstermeyen, saygı beklemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…