İçimi dökmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Bence Allahın sevgili kulusunuz, şükredin evlenmeden bu yüzünü gördünüz. Korkmaniz çok normal,doğal,olması gereken. Hala sizi suçluyor tahrik etmeseydin diyor bir de....şiddetin bahanesi olmaz!!!

Nişanlının uyguladığı şiddeten hiç bahsetmeyeceğim bile. Sizin bayağ bayağ birbirinize tahammülünüz yok. 2 tarafta hiçbir şekilde kendini frenlemiyor. Olmaz zaten bu ilişki. Bu olayda bırak özrü kimsenin kimsenin yüzüne bakacak hali kalmamış

İstediğiniz özrü dileseydi, hatta affet hata yaptım diye ayaklarınıza kapansaydı unutup hiçbir şey olmamış gibi devam mı edecektiniz?
Şimdiden böyle şiddetli yükselişler yaşıyorsanız evlendikten sonra neler olur kim bilir.
İlerde daha büyük pişmanlıklar yaşamamak için çok iyi düşünün evlilik maalesef böyle fevri davranışları kaldıracak bir şey değil.

İkinizde birbirinizin aşırı derecede üstüne gitmişsiniz ve birbirinizi tahrik etmişsiniz. Orucun da etkisi olabilir. Sizi hırpalaması hiç olacak şey değil ama ablasıyla da konuşabilseydiniz keşke, kadınlık bir durum yok çünkü. İlişkinizi gözden geçirmekten fazlasına ihtiyacınız var sanki.

İkiniz de sikintilisiniz. Nasıl hiç bir şey yok gibi devam ediyorsunuz. Ayrıca internet caginda yaşayıp hala kisilere tarif sorma mi kaldı ya ?

AYRIL!
Bi kere çorba diye tutturması, ablasını arayıp seninle konuşturmaya çalışması falan psikolojik şiddet. İlla istiyorsa açsın internette binlerce tarif var. Neden illa abla? Bunun altında alt metin var

Sonra olanları anlatmama bile gerek olmadığını düşünüyorum.

Ben biraz farkli bir yorum yapacagim kusura bakmayin.Insan oruclu iken bir tik daha sinirli oluyor.Siz sinirli bir erkegin ustune ustune gitmissiniz soylemleriniz ile. Asla iki tarfta sinirliyken birbirinin ustune gitmemeli.
Adam da kızın üstüne gelmiş. Çorba da çorba diye tutturmuş. Zorla ablasıyla konuşturmaya çalışmış. Bunlar sorun değil. Kızın üstüne gitmesi mi sorun?
Kendini tu-ta-cak!

Bu arada 10 yaşından beri oruç tutan biriyim. Orucu kılıf yapmasın kimse. Oruç sadece aç kalmak değil.

Artık kimseyi aramayın ve güzellemeyin bence, filmin fragmanını izlemişsiniz.

Konu aileyi sevip sevmemek değil zaten. Benim bazen modum düşük olur, annemin telefonunu bile açmam.
Konu adamın anlayışsız ve baskın gelme çabasında olması.

Bu olaya rağmen affedip bu adamla evlilik düşünürsen kendine yazık edersin. Yol yakınken dön boşuna bu olayı yaşamamıssın. Sana yanlış insan olduğuna dair gönderilen bir sinyal...

Şimdi insanların size burada ne demesini bekliyorsunuz, siz olsanız mesela ne dersiniz? Ben size şöyle bir örnek vereyim: Benzer fragmanı daha önce yakın bir arkadaşım da gördüm nişanlık döneminde nişanlısı tarafından darp edildi nişanlısının aslında merhametli, yumuşak ,onu seven, ayağına taş değse onunla birlikte üzülen bir insan olduğunu, bir an öfkelendiği için yaptığını vesaire düşünüp evlendi en azından kendini böyle ikna etti. Evlendikten sonra nişanlılık dönemindeki o sinir anındaki ufak tokat yerlerde sürüklenmeye ,tekme tokat darp edilmeye dönüştü. En azından iddiası bu yönde. O sırada çocuğuna hamileydi. Sonrasında işin gittikçe dozu artarak ilerledi ne sevgi kaldı doğru düzgün ne saygı... Bu seferde çocuğuyla boşanamayacağını dile getirdi. İçinde pek çok şey eşine karşı bitti ama evliliğine devam ediyor ve aynı sizin anlattıklarınız gibi yaşadıklarını, hayal kırıklıklarını dile getiriyor ben de sadece izleyebiliyorum . Çünkü boşanmak istemeyen birini boşanmayı ikna etmek mesuliyetin tamamen bana geçmesi anlamına geliyor. Peki ben ona alternatif ne sunabilirim ya da size ne sunabilirim? Şimdi tekrar soruyorum birisi gelse ve size bunları anlatsa siz ona öneri olarak ne sunarsınız?

Seni ablasının yanında küçük düşürmeye çalışırken kendi kendini rezil eden moron.
Olayı başlatan zaten kendisi, işten gelmiş gün boyu aç iki insan var, çorba diye tutturan o, tarifini bilmediği çorbayı isteyen o, 3. kişiyi olaya dahil eden o, sonra o 3. kişiye mahcup ettin diye sinirlenen o şiddet aşamasına gelene kadar bile yaptıkları çok pislik. Ama konu sahibi böyle de olmayabilirdi senin tamamen hatalı olduğun bir konu da olabilirdi yine de sana şiddet uygulayamaz. Seni daha nisanliyken bu hale getiren adam evlenince neler yapar, çorba için bunu yapan gerçekten bir sorun yasadığınızda kim bilir neler yapar. Bunları düşün ona göre evlen.

Valla ben de 10 yasindan beri oruc tutuyorum.Hic sinirli olmazdim.Gecenlerde oyle bir seye sinirlendim ki esim beni sakinlestirdi.Oruca kimse kilif bulmuyor.Bunlar olabiliyor.Oruc sadece ac kalmak tabiki degil.Bunu ben de biliyorum ama maalesef her insan ayni degil.Bu gibi durumlar oabiliyor.Zaten gerginlermis.
Ama siddeti savunmuyorum.Onu yazmamaisim.
Fakat benim savundugum oruclu veya degil herkes kendini tutacak.Her iki tarafta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…