İçimi dökmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

içmeyiversin çorba..
ramazanda işten gelip sadece bir makarnayla eşimi çok karşıladım. bir kere ya bu gün çorba niye yapmadın diye tek lafı olmadı. olursa alır lafını çünkü evet çünkü incilerim dökülürr.. kimse kimsenin hizmetçisi değil senin gibi yapıverseydin nolcakçılar yüzünden böyle erkekler türüyor zaten.

Dimi? Haklısınız kaçmazdı böyle koca. Tövbe tövbe ya adam kıza seni yerlerde sürüklerim diyor gaza gelmesi mi kalmış?
Kaçmazdı koca mı . Ben bu laf çok çirkin. Kız seviyor adamda oruçluyken bunu yapmış ve şiddet yok. Tek sorun gelip özür dilemesi lazım bunu yapmalıydı . Mesele koca bulma gibi sığ bir olay değil

Kaçmazdı koca mı . Ben bu laf çok çirkin. Kız seviyor adamda oruçluyken bunu yapmış ve şiddet yok. Tek sorun gelip özür dilemesi lazım bunu yapmalıydı . Mesele koca bulma gibi sığ bir olay değil
Herif yüzüne yapışmış ağzını burnunu morartmış alooo. Ya boğazına yapışıp öldürseydi, özür diler geçerdi değil mi? Sığ olan sizsiniz gibi geldi şuan bana.

Daha yazıyla kendinizi ifade edemiyorsunuz cümleler felaket..
Siz öneride bulunmayın buradaki kadınların hepsi görmüş geçirmiş insanlar. Keza kaldı ki konu sahibinin içini kemirmese konuyu açmazdı. O da farkında bir şeylerin yolunda gitmediğini..

Koşarak uzaklaşın.
Başlarim aşkına sevgisine diyerek. İyi ki nişanlıymışsınız. Her şey çok daha kolay olur evlenince olmasından. Şu an bunu yapan yine yapacaktır evlenince.

Ay düşündükçe ben sinirleniyorum. Oruç tutma o zaman yok, iftar öncesiymiş. Boğazında kalsın çorba ya.
Evlenirsen konu açmaya devam edersin. Sakın evlenme.

Evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş şanslısınız.
Adam resmen hem fiziksel hem pskolojik şiddet uygulamış size geçmiş olsun.

Şiddet sayılması için ağız burun kırılması gerekmiyor hanımefendi. Çoğu şiddet yanlısı böyle yavaş yavaş başlayıp dozunu arttırıyor. Konu sahibi de ilk defa yaşadığı için dozu görece düşük, sizin şiddet tanımınıza dahil olamamış.

Nasil ya sizi evine iftara cagirdi, kendi davet ettigi halde sizden zorla corba yapmanizi istedi,yapmayinca siddet uyguladi, bir de özür dilesin diye cagirdiniz mi

Olay ne olursa olsun acimasizca siddet uygulamasi kabul edilemez...hicbisey olmamis gibi devam etmen "ne yaparsan yap kabulumsun" anlamina gelir ve bundan sonra emin ol sana saygisizligi daha da artacak....adam bunu yapinca sen direkt cezasini kesecektin uzun bisure gorusmeyecektin sensiz birakacaktin ki farkina varsin belki pisman olurdu ve bidaha yeltenmezdi, belki o da...Sınırlarını cizemiyorsun...

Hem bu kadar acimasiz biri bence sevmiyordur ve psikolojik problemleri vardir
.ablama rezil ettin vs ne oluyor kendi evinde ne yaptiysa oturup onu yiyecek, ezik davranislardasin

Bir kadına vurmam demiş ama yüzünü morartacak kadar şiddetli sıkmış acilen ayrıl bence Allah beterinden korusun

Nişanlıyken bu kadar anlamsız bir şeyler yüzünden böyle kavgalar çıktıysa evliyken tahmin bile edemiyorum, bence düğüne az kalmış da rezil oluruz falan düşüncelerine katılmayın derim. Vazgeçin önce kendiniz sağalın sonra sağlıklı bir şekilde ne zamansa evlenmeyi başka biri ile düşünürsünüz.

Bu olayın aynısı asla tekrarlanmaz evet ama davranış biçimi tekrarlanır. Ve Bunu ona anlatamazsın bile . Küfür içermeyen aşağışayıcı cümleler sarf etmiş sana. Hal böyle olunca insan bunun ne kadar kötü bişey olup olmadığı konusunda emin olamıyor. Ama emin ol kötü bişey

Önce seni tahrik edip sonra tepki verince suçlaması da aşırı toksik bi davranış

Bu sadece fragman. Asıl iş evlenince başlayacak . Nişanı at ve evlenmeden yüzünü gösterdi diye şükür secdesi yap . Herkes bu kadar şanslı olamıyor misal ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…