İçimi dökmek istedim

kalp göğüs kafesinin tam ortasındadır. çoğu kişi solda diye biliyor. sola doğru dönüktür. başımızın vücudumuzun ortasında olmasına rağmen başımızı sola çevirdiğimizi varsayın. kalpte öyle. geçmiş olsun çocuğunuza.

O gün ne yediğini hatırlıyor musunuz?
Reflüsü olabilir,
Mideyle ilgili bir problem olabilir,
Acil tıp hekimi arakadaşımız Yetişkin insanların mide problerimlerini anlayamayıp, kalp krizi diye acile geldiklerini söylemişti.

Geçmiş olsun. Doktora gitmiş öğrenmişsiniz bir şey yokmuş çok şükür. Hızlı çiğneyip yuttuysa ondan da olmuştur, sol tarafta mide de var sonuçta. Bende de hep olur hızlı yediğimde örneğin, sizde de olmuştur, mide yanması gibi bir şey.

İyi geceler herkese
Bu 4 yaşındaki oğluma yemek yedirirken birden kalbinin oldu tarafı gösterdi anne açıyor dedi o arada arabasına döndü aniden aciyo demeden önce ağlamaya başladı öyle korktum ki hemen Kalp damara Hastanesi'ne gittik egk filim ultrosyon yapıldı kalbinde hiç bı problem yok dedi ama o korkum çok kötüydü coook böyle tecrübeleri olan var mı öyle içimi dökmek istedim
bence annelerin biraz soğukkanlı yapıda olması gerekiyor böyle panik zarar verir. gaz olabilir, kulunç girmiş olabilir, acıyan yeri doğru ifade edememiş ya da kavramı doğru kullanamamış olabilir. yemek yedirmeyi bırakın istemiş olabilir

kalp göğüs kafesinin tam ortasındadır. çoğu kişi solda diye biliyor. sola doğru dönüktür. başımızın vücudumuzun ortasında olmasına rağmen başımızı sola çevirdiğimizi varsayın. kalpte öyle. geçmiş olsun çocuğunuza.
Teşekkürler çok sağolun

Geçmiş olsun. Doktora gitmiş öğrenmişsiniz bir şey yokmuş çok şükür. Hızlı çiğneyip yuttuysa ondan da olmuştur, sol tarafta mide de var sonuçta. Bende de hep olur hızlı yediğimde örneğin, sizde de olmuştur, mide yanması gibi bir şey.
Çok şükür gittik hemen gittik sıkıntı yok dedi kalbinde , dediniz gibi bı sorun da ola bilir çok teşekürler bu arada msjniz icin

O gün ne yediğini hatırlıyor musunuz?
Reflüsü olabilir,
Mideyle ilgili bir problem olabilir,
Acil tıp hekimi arakadaşımız Yetişkin insanların mide problerimlerini anlayamayıp, kalp krizi diye acile geldiklerini söylemişti.
Yemek yedirirken oldu zaten pirinç pilavı ve cacık yediriyordum

Göğüs ağrır mı gaz dan , ola bilir gaz da, akciğer ve kalp beni korkuttu değilmiş çok şükür yasadigim endişeyi anlatamam halen karnım midemin içinde sanki bir şeyler kopuyor.
Evet oluyor bana okulda göğsüm sıkışıyor nefesim daralıyor gibi geldi dakikalarca..Gaz olduğunu anladım

Göğüs ağrır mı gaz dan , ola bilir gaz da, akciğer ve kalp beni korkuttu değilmiş çok şükür yasadigim endişeyi anlatamam halen karnım midemin içinde sanki bir

Yakinda mide var. Gaz olupta, kalp ile ilgili olduğunu sanan çok kişi var. Bana biraz fazla yedi, gaz oldu gibime geldi. Paniklenecek bişey görmüyorum.

Hani nefessiz kalsa, ağridan kivransa anlardim. Tek bir cümle üzerine acile felan gitmek, film çektirmek biraz fazla. Bu kadar çocuğun üzerine titremek hem o çocuğa, hem sana çok sağliksiz.

Yakinda mide var. Gaz olupta, kalp ile ilgili olduğunu sanan çok kişi var. Bana biraz fazla yedi, gaz oldu gibime geldi. Paniklenecek bişey görmüyorum.

Hani nefessiz kalsa, ağridan kivransa anlardim. Tek bir cümle üzerine acile felan gitmek, film çektirmek biraz fazla. Bu kadar çocuğun üzerine titremek hem o çocuğa, hem sana çok sağliksiz.
Bilmiyorum çok korktum ya biraz daha sakin kalmak tabiki daha mantikli

Back