İçimi dökmek istedim

Kahvekokusu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.715
1.064
133
İyi geceler herkese
Bu 4 yaşındaki oğluma yemek yedirirken birden kalbinin oldu tarafı gösterdi anne açıyor dedi o arada arabasına döndü aniden aciyo demeden önce ağlamaya başladı öyle korktum ki hemen Kalp damara Hastanesi'ne gittik egk filim ultrosyon yapıldı kalbinde hiç bı problem yok dedi ama o korkum çok kötüydü coook böyle tecrübeleri olan var mı öyle içimi dökmek istedim

İyi geceler herkese
Bu 4 yaşındaki oğluma yemek yedirirken birden kalbinin oldu tarafı gösterdi anne açıyor dedi o arada arabasına döndü aniden aciyo demeden önce ağlamaya başladı öyle korktum ki hemen Kalp damara Hastanesi'ne gittik egk filim ultrosyon yapıldı kalbinde hiç bı problem yok dedi ama o korkum çok kötüydü coook böyle tecrübeleri olan var mı öyle içimi dökmek istedim
Yok boyle bir tecrubem, gozlemlerdim bir sure sizin yerinizde olsam. Tek bir cumleyle hastaneye gitmezdim, bir tek bu cumle de beni korkutmazdi. Panik bir yapiniz mi var?

Yok boyle bir tecrubem, gozlemlerdim bir sure sizin yerinizde olsam. Tek bir cumleyle hastaneye gitmezdim, bir tek bu cumle de beni korkutmazdi. Panik bir yapiniz mi var?
Paniklik çok var, ama çok korktuk annem ve kız kardesimde vardı yanımda onlarda çok korkutular kalp tarafını gösterip ağrıyor diyince kramp filen girdi büyük ihtimal ama o anda gelmedi aklımıza

Göğüs ağrır mı gaz dan , ola bilir gaz da, akciğer ve kalp beni korkuttu değilmiş çok şükür yasadigim endişeyi anlatamam halen karnım midemin içinde sanki bir şeyler kopuyor.

Geçmiş olsun. Sen anlatamadığını düşünsen de eminim tüm anneler seni anlar. Oğlum hasta, terlesede üzerini değiştirsem diye bekliyorum.

Sizin neyiniz var soğuk alginligimi birde benimkini de burnu tıkalı tam bi iglesemed
Uyurken kafam dağılsın burda takılım dedim biraz uyuyamadım bende

Boğaz enfeksiyonu. Ateşliydi düştü şimdi ateşi. Terliyor sık sık. Burnu akıyor.şurup içmek istemiyor vs..
Ben de uyumuyorum. Terlerse haberim olmaz, iyice kötü olur diye.
Bende burada takılıyorum, neredeyse tüm kv, koca konularını okudum😆😆

Boğaz enfeksiyonu. Ateşliydi düştü şimdi ateşi. Terliyor sık sık. Burnu akıyor.şurup içmek istemiyor vs..
Ben de uyumuyorum. Terlerse haberim olmaz, iyice kötü olur diye.
Bende burada takılıyorum, neredeyse tüm kv, koca konularını okudum😆😆
Aynı bende ya :) kaç yaşında oğlunuz bir de hastaneye giitik onun stresi var bende kovit kaptik mi düşüncesi , boğaz enfeksiyonun da ateş oluyor hemencik iglesir inşallah antibiyotik kulaniyomusunuz

40 aylık. Dün gittik Dr.'a. Antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. Ama benim ki içmek istemiyor. Dün kustu içtikten sonra. Bu gün, ben ilacı yanlış kaşıkla vermişim o yüzden kustun, kaşığı değiştirelim dedim. Çok memnun olmasa da içti, ama ilaçta işe yaramadı kendimi iyi hissetmiyorum diyor.
Aynı bende ya :) kaç yaşında oğlunuz bir de hastaneye giitik onun stresi var bende kovit kaptik mi düşüncesi , boğaz enfeksiyonun da ateş oluyor hemencik iglesir inşallah antibiyotik kulaniyomusunuz

Hiçbir şey çıkmadıysa gaz problemidir kesin. Bende sık sık yaşıyorum ve göğüs kafesimi sıkıştırıyor. Öyle durumlarda sırtını sıvazlayın ve ayağına sıcak su torbası koyun. Masaj yapın, rahatlar
Allah senden razı olsun kalbinde gerçekleşmesini istediğin ne varsa kabul olsun ya içimi rahatlattı mesajın biraz

40 aylık. Dün gittik Dr.'a. Antibiyotik ve ateş düşürücü verdi. Ama benim ki içmek istemiyor. Dün kustu içtikten sonra. Bu gün, ben ilacı yanlış kaşıkla vermişim o yüzden kustun, kaşığı değiştirelim dedim. Çok memnun olmasa da içti, ama ilaçta işe yaramadı kendimi iyi hissetmiyorum diyor.
Oyy balim ya Hemencik şifasını bulur insalah benim oğlumda küçükken içmek istemezdi hiç şimdi anliyor içmeden iglesemiycegini iciyorr mecbur :)

Back