Gebeliğe Hazırlık İçimi dökmek istedim… T rahim .. kimyasal gebelik .. boş gebelik ve kürtaj..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadasim 3 çocuğunda da serklaj oldu. Demekki 2.de acilmaniz daha hızlı olabilir diye erken yapacaklar. Genelde 12-14haftalar arasi oluyor sanırım en erken.. Sonrasında dinlenmek gerekir..Benim arkadaşım dinlenemiyordu fazla. Çocuğundan dolayı. Iste yemegini yedirir bezini değiştirir. Uzanirdi. Siz de en kucuk bir boşlukta uzanın.Temizligini de hepsini birden yapmayın . Günlere bölmek gerekir. Ama serklajdan sonra bi kaç gün istirahat oluyor. Ailenizden varsa biri ya da eşinizin yanınızda olabilse.. Arkadaşımın eşi de şehir dışında çalışıyordu üstelik. Zorlanmisti .Korkmayin Allahin izniyle sağlıkla gelsin insAllah.. Maksimum dinlenmeye çalışın.Rahat olun..Arkadaşım 3.de de aynı şekilde. Üstelik yaş araları fazla yok cocuklarinin . 3uz gibi oldular.

Kendi hormonlarınızı nasıl hazırladılar acaba? Neler kullandınız?

Merhaba son durumunuz nedir acaba

Merhaba birebir aynı olmasada benzer durumları yaşadım bende ve aynı yaştayız banada acı yarışı yapıyorlar çok çağresizim ama yapacak neyimiz var duadan baska bilmiyrum

Şiddetli t rahime sahibim 6 aylik bebegim var.ameliyat olmadim daha once düsükte yapmistim e2 hormon dusuklugu cikti bende yumurtalardan salgilaniyormus bebegin rahme tutunmasi icin meridol igne yapti doktor .birde pihtilasmam vardi oksapar kullandim gebelik boyunca.t rahim engel degil umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…