Gebeliğe Hazırlık İçimi dökmek istedim… T rahim .. kimyasal gebelik .. boş gebelik ve kürtaj..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ağlattın beni seni en iyi anlayanlardanim. Bos ve kimyasal gebelik embriyo kalitesi ile alakalı

Kuzum masallah size Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.benimde rahim hafif t şuan durumun nedir

Kuzum masallah size Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.benimde rahim hafif t şuan durumun nedir
Amin inşallah. Suan 16 hafta 5gunlüğü. Cmt kontrolumuz var 3hafta önce gayet guZel gelişimleri demişti dr ınsallah tabi. Öle işte bırı oğlanmıs dıgerı bellı deıl dua edın inşallah. Sizin durum ne

Ah canım benim tüp bebek ile kimyasal gebelik yaşadim geçen hafta öyle bir içim yaniyor ki anlatamam Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin . Ne olur kuzum senin meleklerin var bize dua et olur mu dinsin bizimde gözümüzün yaşı

Çok geçmiş olsun canım… inşallah. Kısa sürede sağlıkla alırız kucağımıza… İlk kimyasalın mı senin doktor test istedi mi

O kadar hissederek ve uzulerek okudumki ama bu uzulme acima anlaminda degil kalben yaninda olmak ve sana destek olmak istercesine....Ben sorunlu gebelik yasamadim hic o konuda seni anlamayam ama icinden cikilmaz hallerin oldugu, o doktordan o doktora kosarak masaya catala yatmaktan birktigim bir donem geciriyorum maalesef. İnsan hemen care istiyor ama sabir herseyden once geliyor canim. Sabret ve dua et... İnan ne kadar duaya sarilirsan o kadar iyi hissedeceksin kendini. Ben her namaz arkasindan agladim ama hic istemekten vazgecmedim ve rabbim nasip etti 1.5 yil sonra. Simdi de ikinci icin doktor doktor geziyorum ama artik biraktim... Zamani var ya da nasip olmayacak belki dedim ve biraktim... Rabbim gorelim neyler neylerse guzel eyler... Dualarimdasin rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun insallah

Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. annelik duygusunu tatmışsın canım ne güzel Allah yavrunu bağışlasın sana. Mutlaka ikinci bebişin de olacaktırBeklemek çok zor seni çok iyi anlıyorum. İnşallah kısa sürede ama sağlıkla hayırla alırız kucaklarımıza Amin

Pıhtılaşma ve gen testi kuzu ama sakın gidip de araştırmaya kalkma çünkü 1 kimyasalda doktorlar asla bu testlere gerek görmüyor
Ya 5. Gün emriyosu . Doktor embriyoya kalitemiz iyi olduğu için rahim hazırlama taktigimizi degsitircez dedi. Suni hormonlarla değil de kendi hormonlarin ile hazırlayıp transfer edicez dedi . Bide serum varmış onu uyguluycam sana bağışıklığın zayıf olabilir dedi

Amin canim cok sagol. Evet beklemek zor ama hayirli zamanda gelsin insallah Dualasalim insallah iyi bak kendine, uzulme hepsi geride kalacak

Vardır bı hayr bunda da üzülmeyin. Rabbım hıcbısy boşa yaşatmaz bızım şer görduklerımız hayr oluyor. Rabbım ınsallah en uygun zaamanda hayırla sağlıkla nasıp etsin.. Vardır bı zamanı. Rabbım isterse hiçbısy bahane deıl böle düşünün rahat olun inşallah olur..

Merhaba insallah mesajının görürsünüz size histeroskopi sonrası serklaj yapıldı mı ?

Merhaba insallah mesajının görürsünüz size histeroskopi sonrası serklaj yapıldı mı ?
Merhaba.. Hayır serklaj yapilmadi. Ama bir arkadaşıma serklaj yapilmisti. 4 kaybı vardı oncesinde.. Sonra rahim yetmezliğinden oldugunu serklaj yapilmasi gerektigini soylemislerdi. Tekrar hamile kaldi. 3 çocuğu var şimdi. Ve 3 hamileliginde de 16 .haftada hatta öncesi de olabilir serklaj yapildi. Sormuştum o zaman zor mu ağrılı mi diye.. Ağrılı değil. Dogum başladığında bile iplerini kesiyorlarmis.Hissetmedigini söylemişti o zaman. Şimdi 3 evladı var .. Serklaj korkutmasin sizi. Rahat ağrılı bir durum değil.

Serklajdan inanın hiç korkmuyorum hsg yi anestezi olmadan oldum hepsine razıyım beni düşündüren iki doktorun birbirinden Farklı konuşması , ameliyatımı yapan doktor kesinlikle serklaj derken şuan takibimi yapan doktor kesinlikle şuan gerek yok boş boşuna risk alırız diyor

Benim 30 haftalık doğumum da rahim ağzı yetmezliğinden olmadı suyum aniden patladı ne bir kısalık ne bir açıklık hiçbir şey yoktu , sonra rahim filmi çekilince rahmin şekil Bozukluğu olduğu anlaşıldı bu sefer histeroskopi yaptırdım ama şimdi de serklaj gerekir mi diye kafam çok karışık

Canimm yazdiklarin yasadiklarin beni cok etkiledi.. bende iki senedir deniyorum yapmadigim test kontrol kalmadi.. merak ettim mucizene kavusabildin mi? Allah herkesin gönlüne göre versin

Bence yaptir serklaj..Ne gibi bir risk olabilir ki.. 3.bir doktora istersen görün. Rahim ağzı yetmezliği olduğunda serklaj yapiliyor diye biliyorum. Bence başka bir doktora daha görün. . Serklaj sadece rahim ağzı dikiliyor.Ne gibi bir risk olabilir. Bence 3.bir doktora daha git.. Fazla vakit kaybetme ..Serklajini da olursun hem ..Vakit onemli..

Merhabalar benimde ilk gebelikte acil serklaj yapılfı ama sonrasında hep yattım merak ediyorum 2.çocukta erkenden serklaj yapılcak ama tabi çocuk varken yatmak mümkün değil arkadaşınız ilkinde yatmış mıydı diğer hamilelikleri nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…