kizlar icimi dokmek istiyorum uzun olabilir lutfen kusura bakmayin
5 yil once tanistik lisedeydik o zamanlar yolda gorduk ve ilk goruste ask ti iste. daha sonra tanistik anne babasi yoktu bi yurtta kaliyodu yillarca sevdik birbirimizi ilgisizlikleri oldu maddi durumu yoktu paralarimizi birlestirir biriktirir biseyler yapardik hem en yakin arkadasim oldu hem abim 3. yilimizda birlikte olduk ( tovbe ettim eve cok pismanim ) sonra askere gitti ona ne kadar bagli oldugumu hissetti sorunlar basladi pis bi arkadas cevresi oldu tam bir bucuk yil once o adamlari ilk gordugumde bu insanlarla gorusmuyceksin dedim ve bi cok kez ayrilip baristik bu insanlar icin . nisanlandik sonra bi ise girmedi artik sokakta elimi bike tutmazdi gerci disari cikmazdik hic dogum gunumu fln unuttu bu adamlar gibi oldu iyce onlarla gezip benim ynima gelmemeye dugun erteledi filan . daha sonra attik nisani beni sevmedigini soyledi ertesi gun bi cok hakaret filan dun de altinlarla ilgili bi sorun oldu ve o arkadasi beni arayip kufur etti . 5 yil verdigim adam buna musade etti erkekligi bile kalmadi gozumde . bana herzaman bak baska biriyle olursun arabasi olur ama sevmez aldatir seni demisti . ben de 2 haftadir bi cocukla konusuyodum bu da hata cunku yanlis insan amac cinsellik hala opusmek icin sevgili olanlar varmis adam 24 yasinda ama beyni kucuk eski nisanlimin dedikleri geliyo aklima iste . benim bir tane bile arkadasim yok hepsini ben sildim simdi yapayalnizim cay icip dertlesebilecegim bi annem var bi tek calisiyorum iste ne biliyim 5 yilda bu insani hic taniyamamisim kaynanam yoktu ama o arkadasi resmen benden soguttu boyle olmasaydik diyorum bazen sukrediyorum mutlu olurmuyum bilmiyorum?